פורסם 2006 במאי 419 שנים מכיוון שלא היה לי עדיין ניסיון עם מעבד בסוקט LGA775... רציתי לדעת.. איך לעזאזל זה עובד? למעבד אין פינים? איך הוא נכנס לשם? איך זה מתחבר לסוקט?
פורסם 2006 במאי 419 שנים מחבר עכשיו מה היתרון שטמון בזה? ולמה לא השאירו את מבנה הסוקט כמו הישן רק הצורה אחרת...?
פורסם 2006 במאי 419 שנים אני לא בטוח בקשר לזה, אבל שמעתי פעם איפשהו (לא זוכר איפה) שהסיבה שעברו לשיטה הזו היא שבשיטה הישנה (פינים על המעבד) שינויי טמפרטורה יכלו לגרום לניתוק המעבד מהלוח (בגלל שהפינים התרחבו והתכווצו), ובשיטה הזו (פינים על הלוח) זה קורה פחות.
פורסם 2006 במאי 419 שנים האמת שאחת הסיבות היא באמת שהפינים התרחבו...אבל זה קרה במקרים קיצוניים ונדירים מאוד...מה שכן, הסיבה העיקרית היא שהפינים לא ישברו...
פורסם 2006 במאי 519 שנים לדעתי הדבר האחרון שאינטל יעשו זה לעבור למצב של פינים על הלוח ( לא ישברו וכו' ) כי ככה יקנו פחות מעבדים ............בטוח שזאת לא הסיבה ..
פורסם 2006 במאי 519 שנים עשה לי טובה, כמה אנשים אתה מכיר שנשברו להם פינים והם רצו לקנות מעבד חדש? יש כאלו שקנו מעבד וקיבלו אותו ישר מהקופסא עם פינים עקומים
פורסם 2006 במאי 519 שנים לאינטל לא אכפת מאנשים שמרכיבים לעצמם את המחשב, זה שוק קטן מאוד. זה ש100% מהאנשים בפורום הזה מרכיבים לעצמם את המחשב זה מטעה. בפועל מי שיש לו אמירה גדולה בסיפור הזה זה הOEM, כל הDELL, IBM וכו'... הרבה פעמים הם הסיבה שיש מספר מסויים של סלוטים PCI על לוח אם והם משפיעים גם על דברים אחרים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.