עבור לתוכן

אורך כבל רשת

Featured Replies

פורסם

שלום

ברשותי 2 מחשבים המחוברים באמצעות ראוטר ברשת חוטית.

המחשב השני מחובר לראוטר עם כבל רשת של 15 מטר.

רק לאחר ההתקנה בעקבות שינויים ראיתי שאני יכול להסתפק ב- 5 מטר בלבד.

האם מעבר לכבל קצר שכזה יכול לשפר את מהירות/אמינות הגלישה?

פורסם

לא ממש, למה עכשיו יש לך בעיות ? (תלוי כמובן בכבל שיש לך, אבל אצלי יש כבלים שפרוסים הרבה יותר ארוך ומגיעים לביצועים מעולים).

פורסם

באופן כללי כן, כלל האצבע אומר במקרה הזה שככול שהכבל יותר קצר יש פחות רעשים שמפריעים לזרימת המידע, אך האורך המקסימלי המותר של כ.רשת (ללא שימוש במגברי אות וגו') הוא 100 מ' ככה שאתה משתמש ב-15% מהאורך המותר, ההבדל בין 5% ל-15% הוא לא כ"כ גדול - השאלה היא למה תשמש הרשת ועד כמה אתה מוכן להשקיע בחידוש התשתית (קניית כ.רשת חדש וחציבה בקירות וכו').

פורסם

בעיקון כן אבל לא נראה לי שתרגיש הבדל....(בעיקרון השימוש במגבר מתחיל מסביבות ה100 מטר)..

בקיצור מיותר לחלוטין...

פורסם

מנסיון שלי מתחילות לצוץ בעיות כאשר הכבל ארוך יותר מ-20 או 25 מטר... (כמובן כאשר מותקן ציוד ביתי ולא נתבים של סיסקו או משהו קצת יותר מקצועי מאדימקס).

במקרה שלך לא אמור להיות איבוד מידע, 15 מטר זה בסדר.

פורסם

לי יש יותר מ 25 מטר, ציוד ביתי רגיל, 0 בעיות.

פורסם

איזה נתב?

מנסיון שלי עם אדימקס וLEVEL1, זה לא הולך חלק...

פורסם

יש לי מחשב בתור נתב, אבל ה HUB הוא פשוט למדי.

פורסם

בתור אחד שמכיר את הפרוטוקול הזה בצורה טובה ואת רמת החומרה זה לא משנה ביו 5 או 15 מטר, חבל על הזמן שלך.

הפרוטוקול הנל תוכנן למרחקים הרבה יותר גדולים ואני יכול לומר לך שאני מכיר גם התקנה של 150 מטר ללא מגבר שעובד מצויין.

רמת הטעויות שיש לך היא מינורית וזה ממש לא משנה.

פורסם

הסתברות לשגיאה בשליחת ביט, היא כמה ? :)

פורסם

למה אתה חושב שיש שגיאות החיבור של הכבל כמו שאתה בטח יודע היא בשני זוגות דיפרנציאלים.

ברגע שיש לך זוג דיפרנציאלי הוא יודע להתגבר על רעשים, כי הרעש מגיע עם פוטנציאל חייובי או שלילי לשנהם וזה מתבטל כי הם עובדים כך שאחד הוא אות חיובי והשני הוא שלילי.

זאת החוכמה בתקשורת דיפרנצאלית.

הבעיות מתחילות עם תאימות הדפרנציאלים שהיא בכבל ארוך לא בדיוק 100 אום ואז מתחילות הבעיות וגם נפילות מתח מאורך הכבל שהסיגנלים מגיעים למקלט נמוכים מדי וזה מתחיל לקרות באורך של 100 מטר פלוס מינוס. (מאוד תלוי בסוג הכבל והאם הוא מסוכך או לא ואיכות הכבל).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים