עבור לתוכן

מפרט לחבר ב5500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

יספיק גם יספיק, אבל לא של HEC

הוא לא נותן מספיק אמפרים על מסילת ה 12 וולט. "מפרט מעולה" אמרתם? הוא שם ספק שלא מחזיק את המערכת כמו שצריך.

• תגובות 32
  • צפיות 1.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יספיק גם יספיק, אבל לא של HEC

הוא לא נותן מספיק אמפרים על מסילת ה 12 וולט. "מפרט מעולה" אמרתם? הוא שם ספק שלא מחזיק את המערכת כמו שצריך.

כן זה מה שהיתככנתי לרשום אבל ההודעה הראשונה לא נשלחה איפה רשמתי את זה :-\

פורסם

HEC TRT 400W כולל שתי מסילות של 12V.

על כל מסילה יש די והותר אמפרים להחזיק מערכת כזאת.

http://www.compucase.de/produkte/netzteile/silent/400trptf-spec.html

למה סטית מהנושא? לא התכוונת להסביר לי למה הביקורת האובייקטיבית שסיפקתי היא שטות ועדיף חד ליבה על כפול ליבה?

פורסם

הוא מחזיק 66GT שצורך כמו אם לא יותר מ79GT...

פורסם

אני לא סוטה מהנושא.

כפול ליבה עדיף על חד ליבה, אבל כמו שכבר אמרתי- ה D805 הוא צעד קדימה, 2 אחורה.

בכל מקרה, כרגע אחרי שיחה עם מי שקונה את המחשב, הועלה רעיון. לרדת בהארדיסק ובדברים לא הכרחיים, לקחת D820, ולהיות בראש שקט.

רק דבר אחד. אני לא מתמצא בלוחות אם של אינטל, איזה לוח מומלץ במחיר שפוי מנעה מחשבים?

וזכרונות-

חשבתי על 2 אפשרויות. ה Corsair Value 533mhz, יש להם תזמונים טובים והמחיר שלהם טוב

או PQI Turbo 667mhz, רק שאני נוטה לא לסמות יותר מדי על PQI.......

ה 6600GT צורך יותר וואטים, לא אמפרים.

פורסם

הספק יחזיק,אבל עדיף שילוב של מארז פשוט עם ספק נפרד של FSP.

במחירים של היום לוקחים רק כפול ליבה לא משנה מה.

פורסם

V=I*R

כאשר V זה המתח (12V), ו-I נמדד באמפרים.

W=I*V

כלומר, על אותה מסילה של 12V, אם יש יותר אמפרים היא נותנת יותר וואטים, שזה פשוט אמפרים ליחידת זמן.

אבל אתה יודע גם פיזיקה יותר טוב מכולם וטורח לתקן אותנו הבורים, לא?

D820 הוא מעבד גרוע. הוא עולה נכון להיום 1100 שקלים לגרסאת TRAY (כשיש BOX 920 ב200 שקלים יותר). הוא חרא של אוברקלוקר. וכל מה שהוא נותן זה 140MHZ יותר מה805.

כמה שאתה מבין...

פורסם

אהמ אהמ באס באס באס.

כמה שאתה מבין..........

ואם ה D920 עולה רק 1300, אז המעבד יוחלף ל D920, ולא 820. לא אמרתי שהתקבענו על המעבד הזה, אבל אתה פשוט מת לריב, אה?

פורסם

מה עם הבאס? הוא פשוט לא רלבנטי.

בערך כמוך.

http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=2736&p=9

ההבדל בין המעבדים נובע מהקלוק, לא מהבאס, וזה ניתן לתיקון פשוט. מאוד פשוט.

ופעם העשירית - אם תוותר על כרטיס המסך ותיקח MID RANGE במקום HIGH END כדי לקחת מעבד יותר יקר, כשלמעבד אין שום משמעות במשחקים - יצאת האפס שאתה.

אם הבחור מעוניין לחרוג ב500 שקלים ולקנות 920, אני בעד. בתקציב הנוכחי אין לו מאיפה לקצץ 500 שקלים, גם 250 שקלים על ההארדיסק והזכרונות.

אני לא מחפש לריב, אני מחפש להשתיק אותך כדי שלא תמלא את הפורום הזה בשטויות שלך ושאנשים עוד יוציאו הרבה כסף, על פי מילתך.

פורסם

D805 ו 7900GT זה הדבר הכי נכון לקחת לא לוקחים חד ליבה ובמיוחד שהוא יותר יקר מכפול ליבה זאת פשוט טפשות!!!

פורסם

נוב, הגיע הזמן שתסגור את הפה הגדול שלך. יש לך משהו נגד מה שאני אומר? אתה מוזמן לתת טענות נגד, רואים שאתה יודע לעשות את זה יפה מאוד.

יש לך משהו נגדי? זה לפרטי, לא על גבי הפורום פה.

וההבדל בין X1800GTO ל 7900GT לא שווה 650 שקל. אם כבר עולים לתחום המחירים של 2000 שקל, לוקחים X1800XT ב 2100.

פורסם

הערות כאלה:

מה עם הבאס? הוא פשוט לא רלבנטי.

בערך כמוך.

וכאלה:

ופעם העשירית - אם תוותר על כרטיס המסך ותיקח MID RANGE במקום HIGH END כדי לקחת מעבד יותר יקר, כשלמעבד אין שום משמעות במשחקים - יצאת האפס שאתה.

פשוט לא מתקבלות על הדעת...

אתה חורג מכללי הוויכוח והדיון התרבותיים

והם לא מסתדרים עם החוקים של HW

ובמיוחד לא עם הצהרתך

אני לא מחפש לריב, אני מחפש להשתיק אותך כדי שלא תמלא את הפורום הזה בשטויות שלך ושאנשים עוד יוציאו הרבה כסף, על פי מילתך.

אני מבקש ממך שזו תהיה הפעם האחרונה שדברים כאלו חוזרים על עצמם.

פורסם

אתה יכול להסביר לי איך אתה עושה חישובי עלות תועלת?

כי אין ספק ש1800GTO הוא כרטיס מצטיין בקטגוריה שלו למרות הבעיות שיש לו (זמינות בתחת, צריכת חשמל של 138W במינימום, 220W במקסימום, כש7600GT עושה **בדיוק חצי** מזה, עם תוצאות דומות).

אבל יחד עם זאת, המחיר שלו זהה לזה של 7600GT, והביצועים שלהם די שווים, עם יתרון של כ5-15% כשמפעילים AA לכרטיס של ATI.

http://www.guru3d.com/article/Videocards/338/10/

שים לב לתוצאה למטה, עם AF16 וHDR מופעל. זהה.

http://www.guru3d.com/article/Videocards/338/11/

כאן הירידה מתחילה להיות משמעותית רק ב19*12, וגם אז זה מספר חד ספרתי של FPS.

לעומת זאת, יש יתרון של מינימום 35% בין ביצועי 7600 ל7900. תסלח לי, אבל מבחינתי זה חתיכת הפרש, בוודאי שמצדיק 650 שקל.

פורסם

Pika007 עם לא טוב לך כאןן אתהה יכולל ללכתת מהפורום.

פורסם

אפשר לדעת מה בשם אלוהים הקשר? אני בינתיים לא מתלונן.

ולפני שאתה מעז להעיר למישהו על משהו בכלל- תפסיק לכתוב אותיות כפולות בכל סוף מילה כמו ילד בן 5 |:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים