פורסם 2006 במאי 419 שנים מתאים מאוד המיוחד אם ראית תסרט...קח עוד משהו יפהZamfir - Kill Bill Vol 1 Soundtrack - 14 - The Lonely Shepherd
פורסם 2006 במאי 419 שנים אתה מוכן לקבל המלצה על מוזיקה אלקטרונית? כי יש מספר מצומצם ביותר של קטעי טראנס שממש העבירו בי צמרמורת, או גרמו לי לחייך באופן לא רצוני (ואני רציני!).
פורסם 2006 במאי 419 שנים יש המון, יותר מדי ממה שאפשר ממש לפרטאני מעט שיכור כרגע, אבל אני שומע עכשיו 30 seconds to mars2 שירים מעולים שלהם :attackthe killועוד בסטייל פאנק-רוק מרשים ועוצמתי ומרגש :saosin - bury your headunderoath-its_dangerous_business_walking_out_your_frontמאוד ממליץוכל דבר של TOOL, זה צריך להיות הראשון, אבל לא כולם מצליחים להכנס לראש הזה, ואין להם מושג קלוש מה הם מפסידים.כל זה בלי קשר לסרטיםפשוט קטעים שאני חושב שהם עוצמתייםנסה לפחות את SAOSIN, הנה לינק להקלטה מהופעה שלהם , בגוגל וידאו, בחייאת, לא הייתם רוצים להיות שם ?http://video.google.com/videoplay?docid=-7301096229563404375&q=saosin
פורסם 2006 במאי 519 שנים אתה מוכן לקבל המלצה על מוזיקה אלקטרונית? כי יש מספר מצומצם ביותר של קטעי טראנס שממש העבירו בי צמרמורת, או גרמו לי לחייך באופן לא רצוני (ואני רציני!).shoot
פורסם 2006 במאי 519 שנים אם אתה בקטע האלקטרוני יש את rank_1_-_symsonic__dumonde_remixואת זה Kai Tracid - 4 Just 1 Day (Atb Remix)שניהם מתחילים בצורה פשוטה ביותר אבל ההמשך................ווואווו!! בין הגדולים!!אגב השני גם אם אתה לא ממש בקטע האלקטרוני הם מדהים!!!!תהנה
פורסם 2006 במאי 519 שנים אז ככה, מסרטים - ה-theme של Terminator 2, ומפתיע אותי שלא ציינו את השריקה מ-Kill Bill (למרות שזה טחון). חוץ מזה, אני מסכים עם מה שאמרו פה על Tool. יש גם קטעים מסויימים של Dream Theater שמתאימים (Strange Deja Vu, Home, The Mirror, Space Day Vest) וכשיהיה לי עוד רעיונות אני אוסיף
פורסם 2006 במאי 519 שנים יש לך גם את "MEMORIAL" מהסרט "The Cook, The Thief, His Wife & Her Lover"שרובכם מכירים מ"סיכום עולמי" בחדשות סופשבוע של ערוץ 2
פורסם 2006 במאי 519 שנים מחבר תודה אחים שלים אחלה קטעיםאבל אני חיפשתי יותר בכיוון של קטעי המוזיקה הזאת שבדרך כלל שומעים בסרטים תקופתיים מפוצצי אשראי כמו לדוגמאsamewise the brave וכאלה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.