פורסם 2006 במאי 419 שנים שלום לכולם,יש לי מחשב פנטיום 3, 800 שעד היום ברוך השם פעל מצויןהפעלתי אותו לפני מספר ימים והוא מתחיל לעשות לי בעיות- אני לא מצליח לראות סרטים בכמה נגנים- יש לי במחשב את bsplayer, vlc.הורדתי כמה מקודדים חדשים שעד היום לא היו לי כמו נימו וזה בכל זאת לא עוזר.בדקתי את המחשב בתוכנות אנטי וירוס וזה לא עזר לי.וגם שחזרתי את המערכת לחודש שעבר וגם זה עלה בתוהו.מה עליי לעשות?אודה להתייחסותכם,צח
פורסם 2006 במאי 419 שנים מחבר בעיקר את ההודעה שמצ"ב.ולאחר מכן הוא מודיע לי כי: unkown file formar (xvid) 1
פורסם 2006 במאי 419 שנים אם אתה מודע בבירור שהקובץ לא פגום, אז תסיר את כל חבילות הקודקים וכל קודק בודד שנמצא ברשימת הוסף/הוסר תוכנות, ואחרי שהכל נקי כמו שצריך, תתקין K-lite codec pack full.
פורסם 2006 במאי 419 שנים יותר חשוב מה VLC אומר לך ? יש לך DIRCETX מותקן עם DRIVERS עדכניים לכרטיס מסך ?
פורסם 2006 במאי 419 שנים מחבר חברים ניסיתי את הכל וזה בכל זאת לא עוזר..מחקתי את כל המקודדים שהיו לי על המחשבוהתקנתי את- K-lite codec pack fullזה גם לא עזרבתוכנת הvlc אני רואה רק דף שחור אבל מצליח לראות שהזמן עובר כלומר הסרט זז וגם שומעים אותובתוכנת הbsplayer אני לא מצליח לראות בכלל כלוםקניתי מסך חדש של סמסונג 710T והתקנתי את הדריברים שלוומאז המחשב שלי מת, אני לא מצליח לפתור את הבעיה הזאת!!!בבקשה התייחסותכם
פורסם 2006 במאי 619 שנים אתה חייב בישביל זה CODECS אינה אחד שהורדתי חפש בגוגל את המילה וזה ימצא לך CODECS להורדה! [attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.