עבור לתוכן

אלמונים חיללו את בית הכנסת הגדול בפ"ת וריססו צלבי קרס

Featured Replies

פורסם

כן אבל ממשכורת גבוה יותר לוקחים יותר :s07: :s07: אני אומר לך את האמת בילבד

שאלתי אותו והוא אמר לי שהוא משלם גם מס רכב שזה לא כל כך הרבה אבל זה גם יורד 500 שקל

• תגובות 203
  • צפיות 14k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

ממשכורת גבוהה לוקחים יותר, אבל זה הדרגתי.

כלומר מעוד 4,500 אלף שקל לא נשאר רק עוד אלפייה.

ועוד יש רכב בתמונה.

לא ברור מה אתה רוצה.

פורסם
  • מחבר

ממשכורת של 16 אלף פחות או יותר נשאר קרוב ל9, כולל רכב, אז אני מעריך שמ13 נשאר בערך 7..

פורסם

:kopfpatsch: טוב מה זה הדיון המפגר הזה עכשו?

מישהו אמר שהם מקבלים 3500 ש"ח ובגלל זה לא עושים שום דבר מועיל, סתרתם את זה, עכשו אתם מתווכחים על 500 ש"ח כדי לדייק במשכורת? :s07:

(קיצור: חאלס הלקפיץ, זה כבר לא קשור לדיון...)

פורסם

ממשכורת של 16 אלף פחות או יותר נשאר קרוב ל9, כולל רכב, אז אני מעריך שמ13 נשאר בערך 7..

זה פשוט לא יתכן.

לפי המחשבון באתר של ynet, מ 13,000 נשאר 8 אלף, וגם זה אחרי הפרשות מכל שווי המשכורת (שזה נדיר) להשתלמות + ביטוח ופנסייה כלשהי ואחרי שווי שימוש רכב דרגה 2.

פורסם
  • מחבר

נו, בסדר, לא עשיתי ממש חישוב זאת היתה הערכה גסה (מאוד).

ויאללה, זה באמת לא הנושא, להזכירכם:

אלמונים חיללו את בית הכנסת הגדול בפ"ת וריססו צלבי קרס
פורסם

מוזר שהעולם עדיין שותק למעשים מהסוג הזה...

עם כול האימרות של "נעשה הכול שזה לא יחזור שנית" and those kind o ballshit

פורסם

מה קשור העולם? אתה רוצה שארה"ב תפלוש לפתח תקווה ותמגר את כל ה4 ניאו-נאצים שיש שם?

פורסם

אוי נו, עוד לא הבנתם שמדובר בכמה wankers מתבגרים שמנסים להיות מאגניבים בכך שהם שוברים טאבו? הם הגזימו והם יחטפו. שמעתי כמה חברה' מתארגנים עליהם מחר אבל אני מתערבת שלא יקרה כלום כי הם מתחבאים... ::)

קיצר, אם אתם רוצים לדבר על המשטרה והתפקוד שלה, פתחו דיון חדש, אפרופו יצא דוח מבקר המדינה וגם לו היה מה להגיד עליהם.

פורסם

הייתה על זה היום כתבה ב"הארץ", אני לרוסים לא מתקרב יותר!

:pissed:

:lol:

פורסם

ברכותיי, עכשיו דיברתי עם ידיד שסיפר לי שחבר שלו, פאנקיסט אחד מפ"ת, שנעצר על שוטטות ושוחרר סיפר כי הוא בילה בתא המעצר עם "ניאו-נאצים". זאת לא עבירה ראשונה שלהם, גם בתחום וגם על שוטטות, תקיפה ותקיפה בנסיבות מחמירות, ונדליזם... והרשימה ממשיכה. תקוו שיתנו להם יותר מעבודות שירות וביקור ביד ושם.

פורסם

לכח המשטרה והצבא יש דברים על הראש אז ככה שאני אומר כל עוד זה לא נוגע לבן אדם (גוף) זה פחות חשוב ממשהו שכן פוגע בבני אדם

פורסם
  • מחבר

אשכרה עוצרים על "שוטטות"? :lol:

פורסם

אם אתה קטין, שיכור וזה 4 בבוקר - כנראה. סתם, לא יודעת, אני יודעת שפנקיסטים עוצרים בלי סיבה וקוראים לזה "שוטטות".

העיקר שעצרו את הדפוקים האלו, נראה, אבל בטח ישחררו אותם למעצר בית ואז יהיה שמח.

פורסם

שמעתי על שיש חוק כזה שתקף על ירושלים - לא סתם להסתובב, אלא להיות שיכור ברחובות יכולה לגרום למעצר.

אבל בדוגרי, זה בולשיט. כל יום שישי אני ככה, ולפעמים באמצע שבוע. הם ממציאים חוקים כאלה כדי שיהיה להם סיבה לעצור כל מיני ערסים או פאנקיסטים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים