פורסם 2006 במאי 419 שנים Ultra. ההיסטוריה:לפני 2002, הכי טוב - RealVNCבין 2002 ל-2004, הכי טוב - TightVNCבערך שנתיים אחרונות, הכי טוב - UltraVNC
פורסם 2006 במאי 419 שנים הממ, סתם שאלה, איזה דברים היא משפרת ? והאם גם הפרוקוטול שלה יותר יעיל ?וגם האם יש לה אפשרות שהשרת (זה ששולטים עליו), יתחבר ל CLIENT במקום ההפך ? (טוב כשיש FIREWALL, ו TIGHT תומך בזה).ועוד שאלה, גם היא יכולה לעבוד עם קובץ EXE + DLL או שצריך להתקין אותה ממש ?
פורסם 2006 במאי 419 שנים אני זוכר רק בערך את השיפורים כי לא עבדתי עם Tight כאמור המון זמן, אבל אכן יש ל-Ultra פרוטוקול דחיסה יותר יעיל בברירת מחדל (פלוס אפשרויות מגוונות ביותר לבחירה של פרוטוקול אחר on the fly כולל הורדת צבעים שאני תמיד מוריד ל-64), ואכן הפיצ'ר האהוב עליי ביותר זה האפשרות להריץ אצלי במחשב viewer in listening mode ולהגיד למישהו שצריך עזרה ללחוץ על האייקון "תתחבר לתמיכה" (בטצ' פשוט). זה יוצר תקשורת יוצאת אל האיי פי הקבוע שלי ו"פתאום" קופץ לי על המסך חלון ובו המחשב הנשלט.לא יודע לגבי ה-DLL, אבל יש גרסה של האולטרא שנקראית SingleClick שעדיין לא שיחקתי איתה, ולפי הבנתי היא לא משאירה עקבות אחרי שעזרת למישהו דרכה.בקיצור, תשכחו שניכם מ-Tight ;D@echo offc:cd "C:\Program Files\UltraVNC"start winvnc -runping -n 2 127.0.0.1 > nulrem two second delayipconfig /flushdnsrem to make sure they get my latest IP since I very often switch wireless/cellular networksstart winvnc -connect myname.no-ip.orgexitעריכה: אה כן, עוד דבר אחד שאני מאוד אוהב באולטרא שלא זוכר אם קיים ב-Tight זה האפשרות לעשות zoom out למסך הנשלט כדי לא לגלגל כל הזמן ימינה שמאלה למעלה למטה בחלון של ה-VNC. אני באופן אוטומטי מוריד ל-75% ואם לא מספיק אז מוריד ל-50%. עדיין אפשר לקרוא הכל נהדר.
פורסם 2006 במאי 419 שנים לא יודע, גם ל TIGHTVNC מלפני כמה שנים יש את האופציות של בחירת דחיסה ON THE FLY (כולל סוג וכולל כמה), וגם כמובן הורדה ל 8 ביט ON THE FLY (חובה להשתמש כשמדברים ב SKYPE בו"ז), וגם LISTEN MODE, ככה שאני לא רואה איפה השיפור. (בסה"כ גם שניהם די מבוססים על VNC)ה SINGLECLICK באמת נשמע מעניין ושווה בדיקה.
פורסם 2006 במאי 419 שנים איך שתבחר... אני יודע שלפעמים זה קשה לעבור מתוכנה שאתה "רגיל" אליה וחושב שעושה את כל מה שאתה רוצה... אני לא זוכר פרטים ספציפיים אבל יודע שמאוד התלהבתי בשבועות הראשונים כשעברתי מ-Tight ל-Ultra. נדמה לי, אם אינני טועה, שאיכות התמונה היתה הגורם העיקרי. הכל זז יותר מהר ויותר ברור. אולי מאז Tight השתפרו...אין לי מושג.
פורסם 2006 במאי 419 שנים מחבר מנסיון קטנטן עם אפשר לקרוא לזה בכלל נסיון בULTRA יש יותר אופציות...תגידו יש מצב לטובת כל המשתמשים החדשים שמישהו בעל נסיון יעשה מדריכון קטן על התוכנה...למרות שההפעלה שלה מאד פשוטה אבל מצד שני יש המון אפשרויות שמי שלא התעסק איתה לא יודע בכלל...
פורסם 2006 במאי 419 שנים וכנראה לא צריך.. בכל מקרה, איפה ב VNC VIEWER של ה ULTRA אפשר לקבוע את ה PORT האזנה במצב LISTEN ?
פורסם 2006 במאי 419 שנים תריץ vncviewer או winvnc סלאש סימן שאלה לראות את כל הפרמטרים. בכל אופן כדי להאזין בפורט 1234 תשנה את קיצור הדרך שיעשה ככהן:vncviewer -listen 1234לגבי המדריך - מאמין שלא חסר חומר חינוכי ברשת, גם בנושא הזה, כרגיל באנגלית. ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.