עבור לתוכן

עזרה בבניית מפרט איכותי בתקציב של 3700-3800

Featured Replies

פורסם

המארז של קומפיוקייס טוב יותר, אבל אם זה רלוונטי אז אין לו יציאת FW מקדימה

פורסם

דגם מחיר כמות

AMD SEMPRON 3000 TRAY 939 550 ¤ 1

GIGABYTE GA-K8N51GMF-9 6100 BULK 480 ¤ 1

SAMSUNG DDR 512MB 400mhz 260 ¤ 2

SAMSUNG SATA2 160GB 7200RPM 495 ¤ 1

COMPUCASE CI-6A19 WHITE 400W 495 ¤ 1

Nu Tech L721V 1335 ¤ 1

סה"כ: ¤ 3875

הנה מפרט עם מעבד איכותי

1 גיגה זיכרון

דיסק קשיח מהיר וקיריר של samsung

מארז איכותי + ספק חזק 400W

והכי חשוב מסך LCD

:xyxthumbs:

אופציות הוזלה

1. לרדת ל 512 זיכרון במקום 1 גיגה

2. לקחת מארז יותר זול עם ספק 300W

3. לקחת דיסק קשיח של חברה אחרת ובנפח קטן יותר ( לדוגמא WD , שהם הכי זולים בדרך כלל)

פורסם
  • מחבר

וואיי , אני כבר מבולבל ...

המפרט נשמע טוב וגם זול עם מסך LCD .

עוד דעות ? איך המסך הדק הזה ? אני מכיר את החברה אבל לא הדגם ? 8MS או 4 ?

הסמפרון לא קצת חלש ?? :nixweiss:

פורסם

ממש לא כדאי לרדת בסטיק זיכרון ל512 כדאי מאוד להישאר עם 1GB לצרכים שלך שהם מוזיקה אינטרנט ודברים דומים סמפרון 3000 יהיה מעולה..

בקשר למסך LCD אני :nono: מכיר אותו אישית אולי אחרים מכירים!

עדיף להחליף את הH.D הזה למשהו כמו מקסטור HITACHI SEAGATE או כל דבר דומה אחר לא יודע מה יגידו אבל לי יש ניסיון מר עם 2 הארדיסקים של סמסונג שהלכו אחרי שבועיים!

פורסם

הסמפרון משמעותית חלש מה805. מדובר על מעבד תקציבי חד ליבה, שאומנם הוא מעולה יחסית לחדי ליבה אחרים,אבל הוא מחוויר לעומת כפול הליבה של אינטל.

הדגם הספציפי של הלוח אם שהוא הציע לך ידוע כבעל בעיות רבות. לעומת זאת הצ'יפסט של הלוח מצויין והכרטיס מסך OB הוא די טוב.

הכיוון הוא לא רע דרך אגב, אם הייתי קונה מחשב לסרטים הייתי משקיע קודם במסך. והמסכים של NU לא רעים בכלל.

אם אתה הולך על המפרט של ההוא עם המספרים של LOST, אני מציע שתקנה את הלוח הזה במקום:

http://logicpc.co.il/eng/Itdetail.aspx?icom=7680

הלוח הוא מחברה מצטיינת שכל פעם מתיעה אותי מחדש, והוא כולל יציאת DVI, חשוב מאוד אם אתה קונה LCD.

שים לב שאת הלוח יש רק בלוג'יק ואת המעבד יש רק בנעה. אם אתה קונה את המפרט הזה תהיה חייב לפצל קניה.

פורסם
  • מחבר

שוב שלום ,

ת'אמת עברתי כאן על הרבה מפרטים ותרדים היום וקיבלתי הצעה מחנות מחשבים מוכרת לגבי מפרט (יש לי שם הנחה רצינית).

רציתי את דעתכם על המפרט שקיבלתי כי אם הוא לא טוב , אני "פורש" ולוקח את המפרט של זה עם המספרים מהלוטו (כמו שציין ד"ר ..) .

אז ככה :

1) מעבד VENICE ATHLON 3200 במחיר של 780 ש"ח (יוצא לי שם יותר זול מכפול הליבה 805) . כולל מאוורר מקורי BOX

2) לוח אם ( K8NGM2-FID (GeForce 6150 + nForce 430) - לוח של MSI במחיר : 550 ש"ח . כולל כרטיס מסך OB ו-TVOUT ו-SPDIF ו-FIREWIRE וכרטיס קול 8 ערוצים .

3) זכרונות של סמסונג 1 גי'גה SAMSUNG DDR 1024MB 400mhz - סטיק אחד - במחיר של 550 ש"ח (לא נראה לי שאני אוסיף עוד בעתיד).

4) מארז של COMPUCASE 6CS3 - במחיר של 150 ש"ח

5) ספק כח של W350 HEC-350ARTF 24PIN - במחיר של 180 ש"ח

6) דיסק קשיח של סמסונג SAMSUNG SATA2 160GB 7200RPM - במחיר של 480 ש"ח

7) מסך 17 אינץ' של סמסונג 793DF - במחיר של 700 ש"ח (אין צורך ב-LCD כי אני לא צופה בסרטים במחשב אלא מחבר ל-TV)

8) מקלדת Logitech Media Keyboard Elite - במחיר של 170 ש"ח

9) עכבר Logitech Premium Optical Wheel Mouse Black (B58) OEM - במחיר של 70 ש"ח

סה"כ : 3750 (שזה כולל 120 ש"ח הרכבה)

*אנא עזרתכם באישור סופי למפרט . לקחת 2 סטיקים (לדואל צ'נל) של זיכרון או אחד ? דיסק קשיח בסדר ? מארז+ספק ?

יש אפשרות לקחת סמפרון 3000 במחיר של 550 ש"ח , אז האם כדאי להחליף עם הוניס ?

פורסם

פשוט תיהיה טעות לקנות חד ליבה במחיר גבוהה יותר מכפול ליבה שייתן הרבה יותר תועלת ממנו!

תנסה להקשיב לאנשים כאן...

פורסם
  • מחבר

אני מקשיב כל הזמן ועובר על כל התגובות.

תראה , זול לי יותר לקחת את הוניס 3200 (ציינתי במפרט) במחיר של 780 ש"ח או סמפרון 3000 במחיר 550 ש"ח .

מה גם שהלוח הזה יש בו הכל (לפי מה שהבנתי מהמוכר) .אני גם לא יודע ולא מתכוונן להסתבך עם אוברקלוק למעבד (למרות שד"ר ציין שה805 יהיה טוב מהוניס ואני מאמין לו , אבל אני לא רואה את עצמי מתקין ויסטה ובשביל איזה 2-3 תוכנות שאני עובד איתם ויילך להתקין כפול ליבה בשביל זה) .

הבעיה שאם אני לוקח כפול ליבה ,ז אני צריך להוסיף כרטיס מסך+FIREWIRE וזה כבר עוד איזה 400 ש"ח ,מה גם שהלוח ששמתי במפרט עולה יותר זול מהג'יגבייט שמתאים לאינטל .

עוד תגובות ? אנא הערות אם אפשר (בהקשר לשאלות ששאלתי בתגובה קודמת). אני רוצה מחר כבר להזמין .

תודה לכולם !

פורסם

מה אני יגיד לך המליצו לך והמליצו לך כולם את הטעות שלך אתה כבר עושה שאתה קובע אם אתה לא מוכן להתגמש קצת על התקציב איפה שצריך זה הפסד שלך ורק שלך.

אבל לא חשוב זה לא עיניין שלי תעשה מה שתרצה בכל זאת המחשב הזה הולך אלייך ולא אליי.

הלוח של אינטל יקר ב50 ש"ח והמעבד עולה 850 ש"ח אני לא רואה משהו זול משמעותית כאן..

חבל :s05:

פורסם

שמע, הלוח הזה הוא פתרון מצויין, רק תודא שאתה מקבל איתו VIDEO OUT וגם SPDIF כדי שמחר תוכל להתחבר למערכת קולנוע.

אני הייתי בכל זאת הולך על מערכת 805 (אתה יכול לחסוך עוד כ 100 שקל אם תלך על מקלדת רגילה), למרות התוספת במחיר שכן הוא יחיה לך הרבה יותר זמן ויתן לך פוטנציאל לאוברקלוק שממש פשוט.

כמובן שהכסף שלך, אבל קח בחשבון גם שמחשב קונים פעם אחת לכמה שנים טובות וההפרש מתחלק בהתאם.

פורסם

שני הסנטים שלי - אם אתה הולך לקנות מעבד חד ליבה, קנה סמפרון בסוקט 939 בלבד.

לקנות את ה 3200 זה ללכת עם ולהרגיש בלי (או משהו כזה). כאשר יש את ה 805 תמורת עוד 50 שקל הוא פשוט לא כדאי.

פורסם

nemesis :lol: היה נחמד כן ככה אומרים את זה.

בלי קשר ניסיתי להסביר לו מה שלא יהיה גם בלי ההנחה הזאת שהייתה לו בחנות המוכרת הזאת תוספת של 50 שקל מצדיקה המעבר ל805 ועוד 50 שקל ללוח של אינטל.

לא מוצא סיבה טובה לקחת חד ליבה שעוד מעט כל תוכנה ומשחק יתמכו בריבוי ליבות.

זה פשוט ללכת עם... :s07:

פורסם
  • מחבר

טוב, החלטתי כבר לקנות את החד ליבה של סמפרון 3000 למפרט שציינתי ...זה יחסוך לי 200 ש"ח שזבה אני אקנה מצלמת רשת+מיקרופון.

אפשר אולי תגובות לגבי שאר החלקים שציינתי ? אנא עזרתכם ? איך המארז ? ספק ? צריך סטיק זיכרון אחד או שתיים ?

עריכה : אינטגרל - המוכר ציין שאני מקבל את הלוח עם משהו שנקרא ברקט (ם אני לא טועה בשם) של TVOUT וברקט של SPDIF ועוד אחד של AUDIO.

פורסם

אתה אמור לקבל אותם עם הלוח, אבל אין לי מושג עם מביאים את הלוח ב BULK או לא ואם כן אם כל החלקים האלה באמת מגיעים איתו. אז אמרתי שתוודא את זה כי בלי החלקים האלה לא תקבל את הפונקצינליות שהופכת את הלוח הזה לכדאי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים