עבור לתוכן

צריך המלצות לכרטיס קול עד 1300 שקל

Featured Replies

פורסם

כאמור זה התקציב שאני רוצה לשקיע, כאשר בעיקר הכרטיס צריך להיות מעולה למוסיקה.וכמובן עם אופציה להמרה מסטריאו לסראונד.

פורסם

מה הכוונה המרה

upmix ממקורות סטריאו לסראונד בכל דבר?

פורסם
  • מחבר

ה CSMD שיש ל קרייטיב

פורסם

יענו הכי טוב והכי לא בזבזני?

creative x-fi xtreme music 750 שקל בנועה,770 בksp

למרות שתכף יקפוץ לי מישהו ויגיד audigy 4 se 290 שקלים בערך

נתון לבחירתך

האודיג'י 4 הוא פחות או יותר כמו audigy 2 ויש לו cmss 1 cmss 2 ו הסטריאו הזה

הx-fi עם מעבד חזק פי 24

בעל כל מיני אפשרויות חדשות שאמורות להעשיר את המוזיקה כמו 24 bit crystalizer

cross fade וכו'

לx-fi יש cmss3dsurround ל5.1 ו7.1 רמקולים, סראונד לאוזניות סטריאו וסראונד לשתי רמקולים כמו מין שדה הדמייה שגורם לך לחשוב שאתה משתמש בסראונד

פורסם
  • מחבר

ויש הבדל בינו לגרסת ה פלטיניום?

פורסם

ההבדל היחיד זה שאתה מקבל פאנל עם חיבורים מקדימה כמו כונן סידירום רק פאנל לחיבורים

עם חיבורים של אופטי וspdif ואוזניות ו midi וכל הדברים האלה וגם שלט רחוק

אם אתה לא מחבר דיגיטלי אז עדיף לך כבר לקנות את הxtreme music שומעים איתו מצויין גם באנלוגי

פורסם

וגם בדיגיטלי - כי יש לו דיגיטלי, אבל הדיגיטלי שהוא מחפש הוא אופטי , בשביל זה צריך חיבור "מאוד מתוחכם" שקוראים לו פאנל קידמי של קריאטיב עם המון שטויות שבא בגרסאות יקרות יותר.

מה שכן - אין כזה דבר המרה מסטיראו לסראונד בחיבור דיגיטלי אלא רק באנלוגי. אם אתה מחפש כרטיס קול עד 1300 מעולה למוזיקה אני מניח שיש לך מערכת של לפחות 5000 ש"ח ואז את העבודה הזו עושה הרסיבר בעזרת פרולוגי'ק 2 , DTS NEO , 5 CH STEREO ושאר מודים.

פורסם

ואם למשל רוצים upmix בדיגיטלי ל7.1 צריך prologic 2 ex? או שאני טועה?

פורסם

אם אני לא טועה יש באמת גירסה לפרולוגיק 2 ולDTS NEO שמעלים ליותר מ5.1. השאלה הגדולה היא למה מישהו ירצה את זה , ולמעשה חברת דולבי בעצמה אמרה את הדבר הזה באחד הראיונות , ושהסיבה היחידה שהם גם יצאו עם דבר כזה זה בגלל התקנים המתחרים שהתחילו עם זה.

בכל מיקרה בשביל צליל שלא קודד מראש (EX למשל) אין הרבה הגיון לקחת סטריאו ולהפוך אותו ל7.1 מול 5.1. למעשה האודיופילים עוקבים אחרי חוקי ברזל שבכלל לא משנים מוזיקה משני הערוצים המקוריים שלה , דבר שלדעתי לא תמיד נכון לכל אקוסטיקה של חדר וסידור רמקולים , מקום ישיבה וכו'... האודיופילים שומרים מאוד על כל הנתונים האלו , רוב האנשים לא.

פורסם

אה הנה פה קראתי על זה

http://www.dolby.com/consumer/technology/prologic_IIx.html

אני דווקא חושב ש7.1 זה נחמד במקרים מסויימים

משחקים למשל

כי לאחרונה הוציאו משחקים כמו דום 3 וקוויק 4 שתומכים לא רק ב5.1 אלא גם ב7.1

פורסם

או שאתה לא יודע מה זה UPMIXING או שאתה לא קורא טוב מה שנרשם.

לקחת סטריאו ולהפוך אותו ל7.1

דיברנו שזה לא משהו כל עוד זה לא קודד מראש ל7.1 , כשיש לך 7.1 ערוצים נפרדים בוודאי שזה טוב , כשיש לך 2 זה לא משהו, וכמו שנאמר זה לא משהו כהשוואה של 7.1 מול 5.1 שבכלל נוצר מסטריאו.

פורסם

נגיד שהcmss פועל כרגע

ואני שם משהו כמו midi ורק הרמקולים הקדמיים והסנטר מנגנים והאחוריים והצדדיים לא

זה בגלל שאין מספיק ערוצי קול? ומתי שיש עוד אז חלק נשלחים לאחוריים והצדדיים כדי ליצור כמו ambient כדי לעשות מין אווירה?

פורסם
  • מחבר

איך באמת פועל ה CMss טוב?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים