עבור לתוכן

הדיון על Electronic Entertainment Expo 2006

Featured Replies

פורסם

הוא יצא או עם המנוע של DOOM 5 או UT2010 :)

• תגובות 126
  • צפיות 8.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

כתבתי את זה פעם פה בפורום , אבל בעקרון הם עובדים לאט והם יודעים את זה(בשנה האחרונה הם שכרו עוד כ 5 עובדים חדשים ככה שהעניינים מתחילים לרוץ)

לפני כשנתיים הם קנו את מנוע הפיזיקה של MEQON שגם הדהים מספר לא קטן של אנשים.

*לא תיהיה תמיכה בכרטיס הפיזיקה של AGIA בכל מקרה.

המשחק החליף מנוע מהנוע של Quake2 למנוע של unreal ב 99 וגם הוצג באותה שנה , אחר כך ב 2001 E3 הוצג שוב הסרטון שהיה מדהים לזמנו (אנשים לא האמינו שזה המנוע של unreal) ולדעתי הוא עדיין מדהים (מבחינת משחקיות שרואים שם) .

בסוף 2002 משהו מוזר קרה לחברה , כנראה בגלל שTake 2 (המפיצה אז) עשו בעיות למרות שחברה מממנת עצמאית את פיתוח המשחק ולא המפיצה (מה שבד"כ קורה) ואז הוחלט להתחיל את הפיתוח מהתחלה (שוב) . וככה אפשר לומר שהפיתוח למעשה התחיל ב 2003 ומאז נעשה שימוש במנוע של unrealT 2003/4 , אך למעשה אפשר לומר כבר שאין זכר למנוע המקורי מרוב השינויים שהוא עבר , מה גם שהם משתמשים במנוע רנדור פרי פיתוחם , הם משתמשים רק בקוד הרשת ובעוד דברים קטנים - ולכן אפשר לומר שזה מנוע גראפי עצמאי .

כמו שVALVE עשו בזמנו עם HALF LIFE (שזה במקור המנוע של Quake 1 אך אין שום זכר אליו ).

* החברה פעם פרסמה את המחשבים שהיא משתמשת כדי להריץ את המשחק - 6800ultra (בזמנו היה הכי מתקדם בשוק) וכיום 7800gtx ובמחשב של ג'ורג' (ראש צוות הפיתוח) 7900gtx אחד.

המשחק ישתמש ב SM3.0 לא יודע אם יעשה שימוש ב DX10 (כנראה שלא).

יהיה שימוש ב HDR .

* הדגש במשחק יהיה על האינטראקטיביות והכיף.

*מספר עורכי מגזינים ראו מפה שנבתה במיוחד להדגמות מהמנוע של המשחק אך לא מהמשחק עצמו (כשהם באו לעשות כתבה על PREY ) כמו PC GAMER ועוד.

אז אם ניקח את שנת 2003 כהתחלת הפיתוח אז אנחנו כבר ב 3 וחצי שנים של פיתוח ( שזה לא הרבה במונחים של היום) ואני אישית מעריך שאחרי שPREY יצא והייפ שלו ירד אנחנו נתחיל לראות סרטונים ותמונות מ DNF - אבל כידוע , הכל יכול להיות עם המשחק הזה .

פורסם

קוד המקור של DNF

// #include "build.h"

// #include "quake.h"

// #include "quake2.h"

// #include "prey.h"

// #include "unreal.h"

// #include "quake3.h"

// #include "unrealtournament.h"

// #include "ut2003.h"

// #include "ut2004.h"

#include "hl2.h"

// #include "ue3.h"

גם לPrey לקחו 10 שנים לצאת, אבל זה בגלל ש3Drealms הקפיאה את הפרוייקט, כשברוסרד יפסיק להביא ביד על השתקפויות של עצמו אולי נראה את DNF בחנויות.

פורסם

הוא יצא או עם המנוע של DOOM 5 או UT2010 :)

מישהו יודע מהם דרישות המערכת S.T.A.L.K.E.R ,DOOM 5, UT2007???

פורסם

למה מתי יצא דום 4?

פורסם

אלהים איך גלשתם מהנושא...

בכל מקרה הנה שני דברים שדווקא כן קשורים לE3, האחד הוא Teaser ללא אחר מאשר COD3, לא מראה הרבה ומרונדר מראש אבל בכל זאת

לינק: http://media.ps3.ign.com/media/801/801848/vids_1.html

וכמו כן תמונות חדשות ממשחק שאני באופן אישי ממש ממש מצפה לו, Bioshock, משחק שאמור להוות את ההמשך הרוחני של system shock 2 שהיה מצוין בזמנו, וניתן רק לקוות שהמשחקיות תהיה דומה, כי לפחות לפי התמונות הגרפיקה חזקה והסביבת משחק נותנת אוירה אפלה כזאת.

תמונות יש כאן: http://media.xbox360.ign.com/media/793/793105/imgs_1.html

פורסם

טוב עוד קצת סרטונים :

הפעם מ SiN episodes שיוצא החודש

headerr01013oi.jpg

http://www.filecloud.com/files/file.php?file_id=3238

הסרטון בלינק מתמקד יותר בעלילה ובסיפור , וגם יש הפתעה לקראת הסוף ;)

לא יודע אחרי שראיתי את הסרטון הזה פתאום המשחק נראה לי באור שונה והרבה יותר טוב מאשר התמונות שפרסומו , מה גם שאף פעם לא סיימתי את המשחק הראשון , כי היו בו מלא באגים והעלילה קצת נקטעה לי באמצע

פורסם

הייתי לוקח את הדברים שלו בעירבון מוגבל

פורסם
  • מחבר

הייתי לוקח את הדברים שלו בעירבון מוגבל

למה?

זה לא מגזין כמו נינטנדופאור או איך שקוראים לו

זה עיתון נטרלי

פורסם

שעבר תידרוך אצל נינטנדו ביפן ע"י לא אחר מאשר שיגארו מיאמוטו

גם אם היו נותנים לי חתיכת חרא ביד ומציבים אותי מול קיר לבן הייתי יוצא עם ביקורת טובה

פורסם
  • מחבר

שעבר תידרוך אצל נינטנדו ביפן ע"י לא אחר מאשר שיגארו מיאמוטו

גם אם היו נותנים לי חתיכת חרא ביד ומציבים אותי מול קיר לבן הייתי יוצא עם ביקורת טובה

קודם כל זה

מלך המלכים הגדול מיכולם והמסטר והשליט של העולם [glow=red,2,300]שיגארו מיאמוטו[/glow]

חוץ מיזה הוא עיתוני שעד כמה שאני יודע הוא לא גימר ולא קשור לתחום

כמו עיתוני מEGM לדוגמה

והוא דיבר על מה שהוא שיחק ולא על דברים אחרים ככה שאני לא חושב שמיאמוטו השפיע אליו באופן משמעותי

בכל מיקרה עוד יומים E3 מתחילה :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :funn: :funn: :funn: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper:

ואז נוכל לדעת הרבה יותר

עריכה-בשועל מה שכתוב זוהר לא יוצא טוב :nixweiss:

פורסם

זה לא משנה

הוא אחד מהגיימנג גוד

זה כמו שקארמק ידגים לך את דום 3

או ויל רייט ידגים לך את סימס

היום בלילה מסיבות העיתונגאים של שלוש הגדולות, מחיר של הפס3/ויי?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים