פורסם 2006 במאי 319 שנים קיבלתי 53 מכתבי ספאם רק אתמול , התחיל בבת אחת ולא נרשמתי בזמן האחרון לשום מקום.מישהו נתקל בתופעה הזאת ויודע מה קורה ?מדובר על חשבון אימייל בשרתי נטוויז'ן וחשבתי שאולי זו בעיה מקומית שם . אולי הפסיקו איזשהו שרות שהופעל וחסם אותם עד עכשיו...[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 במאי 319 שנים לא עיצבנת מישהו? אחת הדרכים הכי טובות להתנקם באנשים זה לרשום אותם לרשימות זבל.
פורסם 2006 במאי 319 שנים מחבר לא עיצבנת מישהו? אחת הדרכים הכי טובות להתנקם באנשים זה לרשום אותם לרשימות זבל. לא לא בזמן האחרון לפחות. אגב - קיבלתי עוד 40
פורסם 2006 במאי 319 שנים זה בטח טריק של הספקיות, לראות כמה פרייארים עדיין משתמשים בתיבות שלהם ומעוניינים לקבל SPAM FILTER בתשלום, במקום לעבור ל GMAIL או YAHOO MAIL וכו'.
פורסם 2006 במאי 419 שנים מחבר לא זה לא,אני מכיר את הספקית מבפנים.התייאשתי ושלחתי מייל ל abuse היום אני מקווה שזה לא התשובה שאקבל.
פורסם 2006 במאי 419 שנים גם אני מקבל טונות בזמן האחרון לדומיין הפרטי שלי, אבל אני גם יודע למה. האקס שלי כל הזמן מוסיפה אותי לכל מני שטויות כמו: "הרשם כאן, ואולי תזכה באייפוד!" קיבינימאט!!
פורסם 2006 במאי 419 שנים גם אני מקבל טונות בזמן האחרון לדומיין הפרטי שלי, אבל אני גם יודע למה. האקס שלי כל הזמן מוסיפה אותי לכל מני שטויות כמו: "הרשם כאן, ואולי תזכה באייפוד!" קיבינימאט!! אני מבין שנשארתם "ידידים" אחרי הפרידה
פורסם 2006 במאי 419 שנים אם כבר מדברים על התקפת ספאם... הת'ראד הזה חסר מטרה לחלוטין, ואתם מצליחים להפוך כל ת'ראד חסר מטרה למקום מנוחה להודעות מיותרות.ננעל.עריכה: אולי זה הפתרון: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3246830,00.htmlמעבר לכך אין מה להוסיף.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.