עבור לתוכן

צריך תוכנות מומלצות שאגבה לקראת הפרמוט.

Featured Replies

פורסם

אני עומד לפרמט את מחשבי.

ורשמתי לי תוכנות שאני אצטרך להתקין לאחר הפרמוט,אבל אני מרגיש ששכחתי כמה תוכנות חשובות.

אשמח אם תוכלו לעזור לי ע"י כך שתרשמו מס' תוכנות מומלצות\שימושיות\חשובות שאשים לאחר הפירמוט.

תודה רבה. :xyxthumbs: וחג עצמאות שמח לכולם.

פורסם

Norton Ghost

פורסם

תעיף מבט ברשימת התוכנות האהובות עליי אולי יעזור לך. ומצטער על האנגלית - ביום מן הימים נתרגם את זה לעברית בצורה מסודרת יותר (עם תמונות מסך או קליפים להדגמת הפיצ'רים המתוקים ביותר בכל תוכנה)... עוד פרוייקט ב-TODO...

פורסם

Acronis True Image

סוף הדרך

פורסם

האם באמת הרמה ירדה עד כדי כך ? ברור להם שהוא מחפש תוכנות שצריך שיהיה בכל מחשב, ולא תוכנות לגיבוי המחשב כן ?!?

בכל מקרה, חפש, בטח יש מיליון דיונים כאלו בעבר.

פורסם

בוא נגיד בעדינות שהתשובה "חפש" לא בדיוק עוזרת לו גם ;D

פורסם

פעם גם אני נהגתי לשאול אתאותה השאלה הזו... עד שהחלטתי שכל התקנה של תוכנה שאני מתקין תיהיה בתוך תיקייה שניקראת לצורך העיניין גיבוי וכאשר אני מפרמט, לאחר הווינדוס זו התיקייה הראשונה שאני פותח ודרכה משחזר את התוכנות.

אגב תוכנה די מומלצת לדעתי זו תוכנה שתגבה לך את כל הדריברים, כך שלא תצטרך להתקין את הכל מחדש, כלומר, לאחר הפירמוט אתה פותח את הBACKUP שביצעת לפני הפירמוט ובעזרתה אתה משחזר את הדרייברים על פי בקשתך, תוכנה מעולה ומומלצת.

Driver Genius Professional Edition

פורסם

ניסיתי כמה תוכנות גיבוי דרייברים כאלה וכולן לא היו שוות גרוש. יותר מלכלכות מאשר עוזרות. הייתי ממליץ לפני פרמוט לעבור על ה-device manager ולרשום (לצלם תמונות מסך) איזה רכיבים ודרייברים משתמשים כרגע ולהוריד דרייברים חדשים. עדיין מומלץ לעבוד עם תוכנה לגיבוי דרייברים בשביל "מוצא אחרון" אולם סביר להניח שגם אז היא לא תעזור בהרבה (מניסיוני) וגוגל או אתרים שמתמחים בדרייברים יצילוך מיד רעה.

פורסם

אני משתמש בתוכנות הללו ללא בעיה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים