פורסם 2006 במאי 219 שנים שלום יש לי בעיה במשחק NBA 2006 אני התקנתי פאץ של יורוליג במשחק ואני לא יודע איך לבטל אותו ולהחזיר את זה למצב הקודם אז אם מישהו יכול לעזור לי בזה לתת לי שיטה להחזיר את זה למה שזה היה אז שבבקשה ירשום פה אני גם רוצה אם מישהו בבקשה מוכן לרשום לי אתר שבו אפשר להוריד פאצים של עידכון רגיל NBA 2006 שיהיה כמו עכשיו לדוגמא שהרגיל היה לי בNBA סטיב נאש בדאלאס אז אני רוצה שהוא יהיה כמו באמת בפיניקס אז בבקשה גם תעזרו לי בזה זה מאוד חשוב ואני צריך את זה כמה שיותר מהר תודה מראש
פורסם 2006 במאי 319 שנים אני מציע לך למחוק ולהתקין מחדש ככה אתה מקבל את גרסת הבסיס של הNBAבקשר .. לעדכון עכשיוי אני לא יכול לעזור לך ..!
פורסם 2006 במאי 319 שנים http://www.nba-live.com/לעדכוןובקשר לביטול של השינוי, אני יכול, כמו זה שבתגובה מעליי, רק להמליץ על התקנה מחדש
פורסם 2006 במאי 419 שנים אל תבלבלו לו ת'ביצים, באמת.לפותח האשכול, חפש את האופציה reset rosters.אמור להיות איפשהו בroster managment, יחזיר הכל לקדמותו, בהנחה שכבר הסרת את הפאטץ' הגרוע והמיותר של היורוליג.
פורסם 2006 במאי 419 שנים סתם קל טוב צ'מע ....... זה בכלל בכלל לא קשה עם ת'לא מבין פשוט תפנה עלי למסנג'ר אתה נכנס ל my documents ושם היה לך ת'התיקיה של אה NBA הזה ת'נכנס היה לך הרבה כאלו תיקיות אתה ניכנס ליתקיה שקוראין לה SAVES ושם היה לך את השמירות שלך יש שם כאלו תיקיות שזה השמירות שלך עכשיו ת'בה מחפש את התיקיה של היורוליג !!!!!!!!!!! ומוחק אותה !!! אבל צ'מע זה עם את'רוצה למחוק את זה בכלל ושלא היה לך עוד את השמירה הזות של היורוליג !! כאילו מבין ועם אתה פשוט לא רוצה למחוק אותה ושהיה לך אותה וכשתרצה תשחק אז זה לבד יעשה לך אתה פשוט יוצא מהמשחק נכנס מחדש ויש לך את הNBA אבל זה לא בטוח עזוב פשוט עם לא הבנתה !!! המסנג'ר שלי הוא alexk2006@hotmail.co.il
פורסם 2006 במאי 519 שנים הפאטץ' נורא גרוע ולא מדוייק. ישנן קבוצות עם אוברל של 50 ויש אוברל של 85, שחקנים כמו פאפאלוקאס, סקולה ועוד, בכלל לא במעמד של סופרסטאר.אם רק יוצרי הפאטץ' היו יודעים מה צריך כל שחקן בכדי להפוך לכוכב X...בכל מקרה זה משהו כמו www.nba-live.orgיש שם בצד projects, יש יורוליג ונבחרות לאומיות שנורא מומלץ.
פורסם 2006 במאי 619 שנים ??? אז רגע לא הבנתי איפה אני מוריד ת'פאצ'ץ ?????????? [attachment deleted by admin]
פורסם 2006 במאי 719 שנים הורדתי את הפאטצ' והצטערתי - גרוע ביותר, אפילו של 2005 היה יותר מוצלח.בהחלט עלוב ביותר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.