עבור לתוכן

שאלות ובקשות בקשר לNBA 2006 עזרה בבקשה !!!

Featured Replies

פורסם

שלום יש לי בעיה במשחק NBA 2006 אני התקנתי פאץ של יורוליג במשחק ואני לא יודע איך לבטל אותו ולהחזיר את זה למצב הקודם אז אם מישהו יכול לעזור לי בזה לתת לי שיטה להחזיר את זה למה שזה היה אז שבבקשה ירשום פה

אני גם רוצה אם מישהו בבקשה מוכן לרשום לי אתר שבו אפשר להוריד פאצים של עידכון רגיל NBA 2006 שיהיה כמו עכשיו לדוגמא שהרגיל היה לי בNBA סטיב נאש בדאלאס אז אני רוצה שהוא יהיה כמו באמת בפיניקס אז בבקשה גם תעזרו לי בזה זה מאוד חשוב ואני צריך את זה כמה שיותר מהר תודה מראש

פורסם

אני מציע לך למחוק ולהתקין מחדש ככה אתה מקבל את גרסת הבסיס של הNBA

בקשר .. לעדכון עכשיוי אני לא יכול לעזור לך ..!

פורסם

http://www.nba-live.com/

לעדכון

ובקשר לביטול של השינוי, אני יכול, כמו זה שבתגובה מעליי, רק להמליץ על התקנה מחדש

פורסם
  • מחבר

אין דרך אחרת כבר נסיתי את זה

פורסם

אל תבלבלו לו ת'ביצים, באמת.

לפותח האשכול, חפש את האופציה reset rosters.

אמור להיות איפשהו בroster managment, יחזיר הכל לקדמותו, בהנחה שכבר הסרת את הפאטץ' הגרוע והמיותר של היורוליג.

פורסם

:lol: סתם קל טוב צ'מע .......

:nixweiss:זה בכלל בכלל לא קשה עם ת'לא מבין פשוט תפנה עלי למסנג'ר אתה נכנס ל my documents ושם היה לך ת'התיקיה של אה NBA הזה ת'נכנס היה לך הרבה כאלו תיקיות אתה ניכנס ליתקיה שקוראין לה SAVES ושם היה לך את השמירות שלך יש שם כאלו תיקיות שזה השמירות שלך :jump: עכשיו ת'בה מחפש את התיקיה של היורוליג !!!!!!!!!!! ומוחק אותה !!! אבל צ'מע זה עם את'רוצה למחוק את זה בכלל ושלא היה לך עוד את השמירה הזות של היורוליג !! כאילו מבין ועם אתה פשוט לא רוצה למחוק אותה ושהיה לך אותה וכשתרצה תשחק אז זה לבד יעשה לך אתה פשוט יוצא מהמשחק נכנס מחדש ויש לך את הNBA אבל זה לא בטוח עזוב פשוט עם לא הבנתה !!! המסנג'ר שלי הוא alexk2006@hotmail.co.il

פורסם
:hi: היי איפה אתה מוריד את הפאצ'ץ של היורוליג ל NBA 2006 תעזור לי בקשה :nixweiss:
פורסם

הפאטץ' נורא גרוע ולא מדוייק. ישנן קבוצות עם אוברל של 50 ויש אוברל של 85, שחקנים כמו פאפאלוקאס, סקולה ועוד, בכלל לא במעמד של סופרסטאר.

אם רק יוצרי הפאטץ' היו יודעים מה צריך כל שחקן בכדי להפוך לכוכב X...

בכל מקרה זה משהו כמו www.nba-live.org

יש שם בצד projects, יש יורוליג ונבחרות לאומיות שנורא מומלץ.

פורסם

??? אז רגע לא הבנתי איפה אני מוריד ת'פאצ'ץ ??????????

[attachment deleted by admin]

פורסם

אחי למה אתה מקפיץ? ???

חוץ מזה איפה הורדת את הפאץ?

פורסם

הורדתי את הפאטצ' והצטערתי - גרוע ביותר, אפילו של 2005 היה יותר מוצלח.

פורסם

הורדתי את הפאטצ' והצטערתי - גרוע ביותר, אפילו של 2005 היה יותר מוצלח.

בהחלט עלוב ביותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים