עבור לתוכן

בקשה לעזרה במפרט למשחקים גלישה וסרטים - עד 4000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום חברים,

ראשית אני רוצה להגיד לכל העוסקים במלאכת האתר הזה - כל הכבוד !!! :xyxthumbs:

האתר הזה הוא כל מה שאדם ממוצע מחפש - ביקורות איכותיות, חדשות חמות וכמובן גולת הכותרת - המפרטים והפורומים.

באמת, מכל הלב, בשם כל המשתמשים הפשוטים - תודה !!!

שנית, (ובאמת שלא הייתה כוונה להתחנף) אני צריך עזרה בקניית מחשב חדש.

המחשב יהיה מיועד בעיקר להצגת סרטים (על הטלויזיה), גלישה באינטרנט (אני משער שאתם יודעים לצורך מה) ולא פחות חשוב למשחקים.

אציין שאני לא גיימר מושבע (בעיקר בגלל שעד עכשיו המחשב שלי היה די ענתיקה ולא מסוגל להעמיס משחקים כבדים - היו לו קשיים עם FIFA ...)

תחום נוסף שאני רוצה להיכנס אליו זה תחום העריכת וידאו, בעיקר סרטי וידאו ביתיים (שכרגע הם עדיין על קלטות 8 מ"מ ישנות)

מהמחשב הישן שלי אני אקח את המקלדת+עכבר +רמקולים + כרטיס קול + כונני HD (קטנים יחסית)

דבר אחרון, אני עובר דירה בקרוב (תודה תודה) ושם המחשב שלי לא יהיה ליד הטלויזיה, ראיתי פתרונות של העברה אלחוטית, למישהו יש ניסיון עם זה ו/או המלצות על מכשירים מסוימים ?

וכאמור התקציב שלי הוא עד 4000 ש"ח.

עברתי על כל ההצעות למפרטים שבאתר ולא הצלחתי למצוא משהו שיפגע בול.

אודה לכם מאוד אם תוכלו גם לפרט בכל רכיב למה כדאי לקחת דווקא אותו.

אני [glow=red,2,300]ממש ממש [/glow] מצטער על אורך ההודעה ! :nixweiss:

וזהו, המון תודה לכולם על העזרה וכמובן ... לאתר ... כבר אמרתי ?

פורסם

ברוך הבא לפורום :)

1) מה עם מסך?

2) קצת בעייתי נושא ההעברה. כי אם המחשב רחוק מהטלוויזיה אז איך שולטים בו? למשל עצירה FF, הקלטה וכו'...

3) מה עם כרטיס PVR?

פורסם
  • מחבר

ברוך הבא לפורום :)

1) מה עם מסך?

2) קצת בעייתי נושא ההעברה. כי אם המחשב רחוק מהטלוויזיה אז איך שולטים בו? למשל עצירה FF, הקלטה וכו'...

3) מה עם כרטיס PVR?

INTEGRAL - קודם כל תודה על הברכות ואני מצטער שרק עכשיו אני עונה, פשוט הבשר עוד בין השיניים, אתה יודע !

:xyxthumbs:

ועכשיו תשובות -

מסך- יש לי ואני מתכוון להמשיך ולהשתמש בו, אם אחליט לקנות מסך שטוח אז זה לא יהיה מהתקציב הזה.

לגבי ההעברה, נכון זה בעייתי, אבל גם היום (כשאני מחובר עם כבל) אני קם למחשב כשאני רוצה לעצור, אז כנראה שנצטרך להמשיך עם המנהג המגונה הזה, למרות ששמעתי שלחיבורים האלחוטיים יש גם אופציה של שלט שמתחבר למחשב.

לגבי הכרטיס PVR - רק תסביר לי מה זה ואני מבטיח לענות :-[

תודה על המענה ומקווה שגם לך היה חג שמח . . . :cool2:

פורסם

מעבדי אינטל? Price Units Total

P4 2.66 Ghz S-775 2x1M Cache DUAL-CORE 850 1 850

לוחות אם למעבדי אינטל? GIGABYTE Price Units Total

8I945P-G s775, DDR2, SATA2, PCI-E 600 1 600

זכרונות? DDR II 533 Price Units Total

512MB Twinmos 280 2 560

כרטיסי מסך? Sapphire (ATI) Price Units Total

Radeon X1600 PRO 256MB, TV, DVI, AGP 750 1 750

דיסקים קשיחים? Hitachi Price Units Total

Deskstar 80GB Sata II 325 1 325

צורבים? DVD Recorders Price Units Total

LG 4167B +x16 -x8 Dual x6 (EC) (Black) 260 1 260

מארזים? Price Units Total

HEC Compucase CI-6A21 400W 450 1 450

סה"כ 3750

אני חושב שזה יספק אותך בכל מה שצריך כולל משחקים עם כרטיס מסך נחמד מאוד למשחקים מעבד כפול ליבה שלא עוד הרבה זמן יראה ביצועים טובים ובמיוחד בעריכת הוידאו..

נשארו לך 200 שקלים אם אינטגרל יסביר מה זה הכרטיס הזה גם אני ינסה לעזור בטח זה משהו שקשור לחיבור בין הטלויזיה למחשב( :kopfpatsch:).

סה"כ אם החריגה תיהיה גדולה מידי במידה והכרטיס יעלה מעל ל200 שקלים יהיה אפשר לרדת לכרטיס X1300 ולחסוך כ-150 שקלים, אפשר לרדת גם בכרטיס זיכרון אחד רק שאת זה אני באמת לא ממליץ..

פורסם

:kopfpatsch:

למה AGP ללוח PCIE?

פורסם

zzzz תירגע טעות יש שתיים כאלו אחד אחרי השני המחיר של הPCI-E אפילו זול יותר...

אם המחיר של הכרטיס הזה הוא 500 ש"ח אז יש בעיה צריך לרדת בכרטיס מסך כנראה וגם אז אולי תיהיה חריגה.

תלוי מה יש לבנאדם להגיד על זה?

פורסם
  • מחבר

חברים יקרים ,

קודם כל תודה. האמת היא שחריגה היא קצת בעייתית , גם עם ה- 4000 ש"ח אני חנוק :s05:

ברשותכם מס' שאלות -

1. לא עדיף מעבד של AMD ? או שאינטל יותר זולים ?

2. כרטיס טלויזיה, זה משהו שאני רוצה אבל לא קריטי, כך שאם בו תהיה החריגה, אז זו לא בעיה, אני אקנה אותו בהמשך.

3.יותם, לא הבנתי מה שכתבת לגבי הAGP (ואשמח גם לקבל הסבר מה זה .. :nixweiss:) -זו טעות או לא ?

4. האם אין חשיבות לחברה של ההארד דיסק, אני לא מכיר את החברה שכתבת?

5. צריך איזה קירור מיוחד ?

6. כרטיס מסך - למה דווקא את זה ? במחיר הזה, הוא הכי טוב שאפשר להשיג ?

תודה רבה על העזרה !

פורסם

אוקיי אז ככה:

1) במחירים של היום כדאי אינטל יש להם כפול ליבה במחיר מצחיק של 850 ש"ח.

2)אם אתה יכול לקנות אותו אח"כ אז יותר טוב בשביל החריגה.

3)פשוט בטעות לקחתי כרטיס מסך בתצורה של AGP(בתצורה הישנה) במקום PCI-E(תצורה חדשה) זה לא קריטי סתם טעות בבחירה פשוט הם באים אחד אחרי השני כמובן שאתה צריך לקחת PCI-E כי AGP לא יכנס לך בלוח.

4)יש חשיבות אבל חברות כמו HITACHI MAXTOR WD וכו' אלו חברות מעולות.

5)זה הכרטיס מסך הכי טוב שנכנס לך בתקציב X1600PRO כרטיס מסך נחמד מאוד שיריץ משחקים בצורה נחמדה מאוד!

פורסם
  • מחבר

יותם ,

שוב תודה על ההסבר המאלף.

אני מבין ממה שכתוב במפרט כי הכרטיס מסך תומך ב TV out , נכון ?

כמו כן, איפה אתה עושה את המיפרט הזה ? באתר של איזו חנות ? והאם יש לך חנות מומלצת באיזור המרכז ?

תודה .

וכמובן שאשמח לקבל עוד התייחסויות על המפרט.

פורסם

בקשר לכרטיס מסך-כן

ההרכבה מ KSP

לא נראה לי שמותר לדבר כאן על חנויות פשוט תברר את המחירים הזולים ביותר!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים