עבור לתוכן

הCONROE.... ישווק בישראל? ואם כן.. מתי? ומחירים?? תודה לכל מי שעונה!!

Featured Replies

פורסם

אהלן

רציתי לשאול שאלה שאף אחד לא טרח לשאול ואני לא מוצא עליה תשובה בשום מקום [אפילו פניתי לאינטל בכבודם ובעצמם!! :nixweiss: ]

השאלה שלי היא, האם ה"CONROE" ישווקו בישראל בדיוק באותו התאריך שהם יצאו לאור בארה"ב [שהוא כפי הנראה בתחילת יולי]

וחוץ מזה, בכל מקום רשום שהמחיר של הE6600 שכנראה יהיה השבב הנמכר ביותר יעלה 315$ בארה"ב.. אבל מה לגבי המחיר בישראל?? אותו דבר??

תודה מראש..

-ג'ו.

פורסם

מן הסתם הוא ישווק בישראל וכנראה זה יקרה מספר ימים-שבועות מועטים אחרי ההשקה בארה"ב (שבועיים זה פה).

לגבי מחירים - מעבדים שעולים 300% עולים בארץ 1500 שקלים. אבל הלוחות בהתחלה יהיו יקרים יחסית.

פורסם

מעניין אותי מאוד לדעת אם העובדה שיש כאן מפעל של אינטל , ובכלל המעבד פותח פה ,

אז יש מצב שהמחירים יהיו פה כמו בחו"ל?? או לפחות לא כמו מחיר ישראלי טיפוסי?

פורסם

כל עוד המעבדים מיוצרים בארה"ב,לא.

פורסם

^^^^

איזה שטויות לאינטל יש מפעלים בכל העולם כולל ישראל... מה שהופך את המחיר לגבוה הוא שאנחנו מייבאים את הכל מחו"ל אבל בקשר למוצרי אינטל אני מניח (ומקווה) שהם יהיו יותר נמוכים ממה שבד"כ המחירים פה מפני שיש כאן מפעל אז לא צריך ליבא..

אבל זה הכל ניחושים.. לא נוכל לדעת עד שזה יגיע לחנויות או שמישהו שיש לו קשרים באינטל יפיץ כאן קצת מידע ;)

פורסם

יגיעו אחרי יולי

מחירים אל תשאל

פורסם

אני אהיה ב-20 ליולי בארה"ב...

הם כבר בטוח יצא בתאריך הזה? ותביאו קצת מידע.. יש כבר שמות של מעבדים שיצאו? איפה אני יכול לראות את המעבדים ומחירם.. (הצפוי)

פורסם

שום דבר לא בטוח!

הם יכולים פתאום להקדים את התאריך בשבוע או שפתאום יבוא להם לדחות את זה בשבוע או יותר

סתם אני אומר "יבוא להם" אבל יכול להיות שתצוץ בעיה או איזה גימיק שיווקי שידרוש דחיה קטנה

הקטע זה שאי אפשר לדעת 100%

פורסם

איזה שטויות לאינטל יש מפעלים בכל העולם כולל ישראל... מה שהופך את המחיר לגבוה הוא שאנחנו מייבאים את הכל מחו"ל אבל בקשר למוצרי אינטל אני מניח (ומקווה) שהם יהיו יותר נמוכים ממה שבד"כ המחירים פה מפני שיש כאן מפעל אז לא צריך ליבא..

זה באמת שטויות מה שאמרת ;)

יש לאינטל בישראל מפעל שעבר הסבה ל-90 ננו מטר ומפעל שמוקם עכשיו של 45 ננו מטר.

הקונרו מיוצר ב-65 ננו מטר, אז כמו שאתה מבין, הוא לא ייוצר פה.

אבל זה לא משנה, במפעלים פה מייצרים רק את הליבות, כל האריזה למעבד, חיבור הרגליים וסגירת הקופסא וכו', מתבצעת לרוב במזרח הרחוק.

למעשה אנחנו מייצאים את הליבות ומייבאים את המעבדים...

אם כמו שנכתב פה, מעבדים של 300$ נמכרים בישראל ב-1500 שקל לרוב, זה נשמע לי יחסית סביר, אל תשכח שהמחירים האלו שמפורסמים עכשיו אלו המחירים לסיטונאים ולא ללקוחות הסופיים.

פורסם

בדיוק!

אתה תצטרך לקנות 1000+ כדי שיעלה לך 300 דולר

אההמ *קניה קבוצתית מישהו? אההמ :lol: :lol:

פורסם
  • מחבר

המממם

יש לי אח שיהיה בארה"ב בזמן הזה, אבל יש לי בעיה רצינית עם העניין... כי גם אם הוא יקנה לי את זה בארה"ב על פי המחירים שלהם שם [בערך 315-320$] אז לא תהיה לזה אחריות.. נכון?

פורסם

בארץ לא

אבל מעבד לא אמור להתקלקל

זה לא חלק מכאני

מעבדים לא מתקלקלים סתם

רק עם תעשה לו OC אגרסיבי מדי או תחשמל אותו יותר מדי

אבל אם תשים אותו בסוקט שלו בלי לשחק איתו הרבה הוא יחזיק לך הרבה זמן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים