עבור לתוכן

הורדת IMESH

Featured Replies

פורסם

האם שווה לי להוריד את התוכנה IMESH? (חברים שלי סיפרו לי שזה חרא של תוכנה)

פורסם

לא יודע עם "חרא של תוכנה", אבל בלי ספק KaZaA עדיף......

אחד היתרונות של ה"אי-מש" הוא שהיא מאפשרת המשך של הורדה שנקטעה....

מקווה שעזרתי...

יונתן

פורסם

גם לקאזה יש מה שנקרא Resume שמאשפר המשך הורדה..

פורסם

לי יש iMesh וזה תוכנה טובה מאוד!!

אבל עם אתה מוריד iMesh תזהר מאוד! כי יכולים פתאול להגיע לך וירוס, ואתה לא יודע מאיפה זה בא.

אני ממליץ על iMesh מ Kaza כי kaza זה ישן ואיטי.

בקיצור: תוריד iMesh, ואל תוריד סתם דברים שאתה לא יודע מה - זה

פורסם

לי יש iMesh וזה תוכנה טובה מאוד!!

חשבת לנמק את דעתך?

ספאם כול אחד יכול לכתוב, הבעיה היא לכתוב הודעה מנומקת.

אבל עם אתה מוריד iMesh תזהר מאוד! כי יכולים פתאול להגיע לך וירוס, ואתה לא יודע מאיפה זה בא.

אני ממליץ על iMesh מ Kaza כי kaza זה ישן ואיטי.

בקיצור: תוריד iMesh, ואל תוריד סתם דברים שאתה לא יודע מה - זה

הקיצר דיברת הרבה דברים שברורים מאליו, קיימים בכול תוכנה וצריך להזהר מהם רק בשביל למלות את ההודעה שלך.

שזה לא יקרה שוב.

פורסם

רק עם אתה לא יודע, יצאה גירסה חדשה לקאזה, אפשר להוריד מכאן www.k-lite.tk

מומלץ לעבוד איתה עם דיאט קאזה www.dietk.com

ודרך אגב עם אתה לא יודע, לאיימש יש רק 800,000 משתמשים לעומת 2 מיליון בקאזה! בשיא זה יכול אפילו להגיע ליותר.

פורסם

אולי לקזה יש 100 מליון משתמשים אבל מנסיון שלי עם כל התוכנות P2P כמעט מBEAR SHERE קאזה לייט רגיל מורפיוס איימיש הכי מהירה וכמעט תמיד בצורה שהפתיע אותי מאוד והפסקתי להשתמש בקאזה למרות שהממשק משתמש יותר משוכלל ונוח לדעתי מומלץ בחום

פורסם

תבין תוכנה לא יכולה להיות יותר מהירה מהשנייה כי מורידים מאנשים אוליי רק הקאזה יכולה להיות יותר מהירה כי

יש אותה ליותר אנשים, אז קובץ אחד יכול להתחלק בין הרבה יותר אנשים.......

פורסם

תבין תוכנה לא יכולה להיות יותר מהירה מהשנייה כי מורידים מאנשים אוליי רק הקאזה יכולה להיות יותר מהירה כי

יש אותה ליותר אנשים, אז קובץ אחד יכול להתחלק בין הרבה יותר אנשים.......

לא רציתי להגיד את זה קודם אבל לדעתי האנשים שמשתמשים בקאזה יותר אגואיסטים ולא משתפים אלא רק מורידים ויש שם אפשרות לבטל את ההאפשרות (או הצורך) לשמש כצומת ואת האפשרות שיטוף דבר שתוקע את הרשת ביטול צמתים מקטין את אפשרות החיפוס של קבצים ואי שיטוף קבצים מעמיס על הכן משתפים בקאזה הממוצה שלי היה על כל GB שהעלתי הורדתי בסביבו 100MB כאשר הורדתי 3 קבצים במקביל באיימיש אתה חייב לשתף ולשמש כצומת כך השעסק עובד יותר טוב ויותר מהר למרות מספר יותר קטן של משתמשים בסביבות 800000 בכל רגע

פורסם

עזוב אותך IMESH , תוריד edoneky ;D

יש לך שם דברים נדירים , כל הסרטים מגיעים לשם שעות ספורות מהרגע שיצאו .

החסרונות הם : זיופים וראטין של download\upload

פורסם

itayze - צודק שיש בedoneky דברים נדירים אבל היא חרא של תוכנה, (לפחות אצלי, מהירות הורדה של שנים!! >:(

שלא לדבר על ההתחברות והחיפוש.....נו מתי כבר יהיה אפשר לאחד/לקשר את כל התוכנות תחת תוכנה אחת? כמו עם ה TRILLIAN)

benor בתאוריה אתה צודק, אבל במציאות guyyug צודק ללא שום ספק!!!

אני מוריד הרבה בשתי התוכנות ואפילו אותו קובץ(!) ו IMESH "אוכלת" את KAZAA בלי מלח במהירות!

2 בעיות יש ל IMESH זה היציבות שנראה לי שהשתפרה לאחרונה, והשקרניקים (אלה שמשקרים ונותנים לך מה שממש אבל ממש לא רצית)

אבל זאת בעצם לא בעיה של התוכנה :P

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים