פורסם 2006 במאי 119 שנים הי,אני מחפש דרך להפעיל (להדליק) את המחשב ע"י שלט IR.חשבתי על מעגל שננעל על כפתור שלט ספציפי (כלומר, קוד IR ספציפי), וברגע שהוא מזהה את הקוד הוא סוגר מעגל. למעגל אני אחבר את כפתור ה-ON.לחלופין, אפשר שכשהוא מזהה את הקוד, הוא ישלח 5V ואני אחבר אותו אל הפין של כפתור ה-POWER על לוח האם.מישהו יודע איך בונים דבר כזה, או למי אפשר לפנות?תודהמוטי
פורסם 2006 במאי 119 שנים אני לא יודע אם אפשר אבל מה שבטוח זה שאתה יכול למשוך כבל עד למיטה וככה לחסוך את הכאב ראש...
פורסם 2006 במאי 119 שנים מחבר המחשב יושב בסלון.ברור שאני יכול למשוך כבל. אני גם יכול פשוט לקום מהכורסא וללחוץ על הכפתור...אבל אז זה לא יהיה כיף. בכלל לא.
פורסם 2006 במאי 119 שנים ברגע שהמכשב מכובה הספק לא שולח מתח דרך המולקסים ככה שתצתרך לתת למקלט אינפרא חיבור מתח חיצוני...
פורסם 2006 במאי 119 שנים יש לקנות כזה של iMonהוא עובד על הרעיון של חיבור ל-Power switch על הלוח אם ועובד על מתח 5V דרך USB Standby (שעובד גם כשהמחשב כבוי)
פורסם 2006 במאי 119 שנים ישנם 2 דגמים שעושים את מה שאתה רוצה:http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=946_1411&products_id=12831&PHPSESSID=2bd3f82972843966c33d712564319421http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=946_1411&products_id=12828&PHPSESSID=2bd3f82972843966c33d712564319421
פורסם 2006 במאי 219 שנים אפשר לבנות מעגל פשוט שעובד ע"י קוד שלט מסויים והוא פשוט מחבר לרגע את החיבור של המפסק כמו שאתה מדליק בלי כול הבלגן שמעבר לזהכול הסיפר יעלה לך גרושים ולא 300 שקל כמו שמישהו הציע פה
פורסם 2006 במאי 219 שנים מחבר אפשר לבנות מעגל פשוט שעובד ע"י קוד שלט מסויים והוא פשוט מחבר לרגע את החיבור של המפסק כמו שאתה מדליק בלי כול הבלגן שמעבר לזהכול הסיפר יעלה לך גרושים ולא 300 שקל כמו שמישהו הציע פהה-imon נחמד אבל בהחלט overkill למה שאני מחפש.מה שאתה מציע נשמע מעניין מאוד!אפשר לקבל עוד פרטים בבקשה?
פורסם 2006 במאי 219 שנים האתר שההיתי משתמש בו נסגר :-\תנסה לעשות חיפושים בגוגל מה שאתה צריך זה משהו בסגנון הזה http://www.tymond.com/shop/product_data.asp?item=641לבנות מעגל שמפעיל ממסר אחרי לחיצה של 10 שניות למשל (שלא תכבה בטעות את המחשב) אם אתה ממש מסתבך אתה יכול לקנות מכונית על שלט פשוטה ושני ממסרים ואז תוכל לעשותשאחד יהיה לריסט שני יהיה לכיבוי הדלקה וכ'ו
פורסם 2006 במאי 219 שנים אישית אני שולט על המק מיני שלי בעזרת Salling Clicker שהופכת את הפלאפון לשלט למחשבזה אמנם רק שם את המחשב במצב שינה ולא מכבה אבל ככה הוא גם עולה מיידית שזה דיי חשוב ב HTPCהתוכנה בתשלום אבל יש גרסת נסיון שההבדל היחיד זה שאחרי 30 קליקים אתה חייב לעשות OK במחשבוכמובן שקיימת גם גרסת PCלעמוד הבית של התוכנההדבר היחיד שתצטרך חומרתית זה פלאפון תואם ומתאם Bluetooth למחשב (שלמזלי המק מיני בא איתו ופלאפון היה לי גם ככה אז זה היה החלטה קלה)
פורסם 2006 במאי 219 שנים מחבר נראית כמו תוכנה נחמדה מאוד, אני אבדוק אותה, אבל איך זה עוזר לי? גם הפתרון של המכונית על שלט רחוק...המכונית מופעלת ע"י רדיו, והתוכנה הזו ע"י BT. ובכל אופן - התוכנה לא יכולה להדליק את המחשב (גם אם הוא ב-STANDBY).אני צודק?
פורסם 2006 במאי 219 שנים אין לי נסיון עם הגרסת PC אבל הגרסת מק יכולהבכל מקרה התוכנה נותנת לך פתרון הרבה יותר שלם מאשר רק שלט להפעלה אתה יכול לעשות איתה כמעט הכל בהשקעה של 20$ בשביל התוכנה ועוד 100 שקל בשביל מתאם BT
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.