עבור לתוכן

Z-5500 ופלורוסנטים

Featured Replies

פורסם

לאחרונה רכשתי את הרמקולים Z-5500 של לוג'יטק. לקח לי מספר ימים לגלות שבכל פעם שמדליקים מנורת פלורוסנט בבית, הם עושים מעין "פופ". זה לא כזה נורא, אבל קצת מעצבן.

למישהו יש מושג?

פורסם

נישמע כמו דבר רגיל :xyxthumbs:

אולי ביגלל הסטרטר שהוא ניטען (במנורה)

פורסם
  • מחבר

זה קורה גם כשמכבים אותם, אז לא נראה לי שזה קשור דווקא לסטרטר. השאלה היא איך מסדרים את זה...

פורסם

עוברים לתלת פזי כמו שיש אצלי בבית פיתרון מצוין אבל הכסף....

אפשר להחליף פלורסנט לPL או משו אחר

או ליחיות עם זה :xyxthumbs:

פורסם

זה כאילו אתה שומע את המתח בגלל שיש עלייה שלו כשאתה מדליק תמנורה גם לי יש את זה ,זה שום דבר

פורסם

אצלי זה לא רק עם פלורסנטים...

כל הדלקת אור וכיבויו - פופ.

לדעתי, שימוש באל-פסק שהמתח בו לא בא מהמקום הישיר הוא פיתרון.

פורסם

פלורסנט הוא בעייתי בגלל שהוא מפיץ שדה אלקטרומגנטי די חזק בגלל שהוא עובד על קרוב ל-10,000 וולט.

אתה יכול להרחיק בין השניים.

פורסם
  • מחבר

הם רחוקים, הפלורוסנטים הם במטבח ובחדר אחר שנמצאים בקצה השני של הדירה...

פורסם

לי הרמקולים (X-530) עושים כזה רעש שמכבים את המחשב.

פורסם

זה בסך הכל מתח חשמלי...

אתה כאילו שומע שיש מתח כשאתה מדליק את המפסק

פורסם
  • מחבר

כן, אבל זה מעצבן והייתי רוצה לגרום לזה להפסיק. רצוי פתרון זול :)

פורסם

הפתרון? תזמין חשמלאי כי ההארקה בבית שלך מחורבנת.

או שתשים אלפסק לרמקולים.

פורסם

^^^

אין קשר להארקה, כי גם אצלי זה ככה ואצל עוד חבר שלי עם רמקולים דומים קיימת התופעה הזאת ואצלי ההארקה היא בסדר גמור וגם אצלו

שאלתי מישהו בנושא והוא אמר לי (אני לא זוכר איך הוא קרא לזה אבל אני יסביר) יש כמו כבל שחברים איתו מחשב, אז באמצע הכבל של המחשב נייד יש את הבומבה הזה (שנאי?) באמצע הכבל, אז צריך ליקנות דבר כזה ולחבר במקום הכבל שקיים וזה אמור לסדר את העניין... אבל הבעיה היא שצריך למצוא אחד כזה מתאים

פורסם

ועוד איך יש קשר, שים אלפסק לפני הרמקולים ותראה שזה מפסיק, למה? כי אז הוא מקבל מתח מהבטריה באל פסק.

יכול להיות גם שהבעיה היא בהארקה של המגבר ברמקולים עצמם.

פורסם
  • מחבר

אגב, הרמקולים מחוברים דרך שנאי של 300 VA כרגע (במקור הגיעו עם חיבור אמריקאי). נראה שאל פסק זה אכן הפתרון - גם לפי פורומים אחרים באינטרנט. הבעיה היא רק המחיר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים