עבור לתוכן

שאלה לבעלי ראוטרים המחוברים בכבלים

Featured Replies

פורסם

אז ככה, לי יש ראוטר של D-LINK DI-714P+ ואני מוחבר באינטרנט בכבלים (זהב). הגדרתי את החיבור כדרוש אבל כל פרק זמן מסויים האינטרנט מתנתק ואני צריך או לרסט את הראוטר או לנתק ולחבר את המודם דרך הדף של הראוטר (לא בחוט). עכשיו דיברתי עם חברים שלי על זה ושמתי לב שלעוד כמה מהם שיש להם ראוטר שמחובר בכבלים יש בעיית ניתוקים דומה (חלקם גם בעלי IP סטטי). אז רציתי לשאול האם גם לכם יש בעיות דומות ואם כן איך פתרתם אותן ?

תודה

פורסם

אני ניתקלתי בבעיה הזו רק באינטרנ זהב

הפיתרון שעשיתי(אחרי הרבה הרבה בדיקות זה החלפת הנתב אבל אני עוד מריץ אותו לבדוק שזה באמת לא חוזר )

פורסם

YUP - אותה בעייה גם כאן עם DLINK 604 - פתחתי על זה דיון לפני כמה זמן אבל פיתרון לא נמצא, בכל מיקרה נראה ששימוש מופחת יותר בתוכנות P2P מוריד את תדירות הניתוקים.

פורסם
  • מחבר

אצלי הכביכול חוקיות של הניתוקים משתנה כל שבוע שבועיים, בהתחלה כל עוד האימיול עבד לא היו ניתוקים, ועכשיו המצב דיי הפוך.

שמתם לב להבדל בתופעה בין IP דינאמי לסטטי ?

פורסם

אני יכול להגיד לך שגם לי היה DLINK והיה לי אותו דבר, קניתי EDIMAX והמצב הרבה יותר טוב משמעותית. אף אחד לא יודע להסביר למה, אבל ראוטרים ביתיים, פשוט לא מצליחים להתמודד כמו שצריך עם עומס.

פורסם
  • מחבר

הבעיה קיימת גם כשהמחשב שלי מחובר בכבל ושאר המחשבים מכובים. מצב כזה נחשב עומס ?

מה גם שלא נתקלתי בבעיה הזאת בראוטרים המחוברים בADSL (וביניהם שלי לפני שנה).

פורסם

אני יכול להגיד לך שגם לי היה DLINK והיה לי אותו דבר, קניתי EDIMAX והמצב הרבה יותר טוב משמעותית. אף אחד לא יודע להסביר למה, אבל ראוטרים ביתיים, פשוט לא מצליחים להתמודד כמו שצריך עם עומס.

מה שאתה אומר פשוט לא נכון אני משתמש בנזק בין לאומי ואין לי הפרעות כאלו ולחברים עם אינטרנז זהב יש

אצלי הכביכול חוקיות של הניתוקים משתנה כל שבוע שבועיים, בהתחלה כל עוד האימיול עבד לא היו ניתוקים, ועכשיו המצב דיי הפוך.

שמתם לב להבדל בתופעה בין IP דינאמי לסטטי ?

אינטרנט זהב אומרים שזה יהיה תקין עם IP סטטי לא בדקתי אז אני לא יכול להגיד עם זה נכון

פורסם

לי יש DLINK DI-604 מחובר למודם כבלים עם IP קבוע ועם 3 מחשבים שמחוברים לנתב וקרע לי אולי 3-4 פעמים שהייתי צריך לנתק מהחשמל ולחבר מחדש את הנתב(ואני מדבר על תקופה של שנתיים לפחות)

פורסם

מה שאתה אומר פשוט לא נכון אני משתמש בנזק בין לאומי ואין לי הפרעות כאלו ולחברים עם אינטרנז זהב יש

עם כל הכבוד לך ולחברים שלך, אני התעסקתי עם כל כך הרבה ראוטרים, שתאמין לי אני יודע על מה אני מדבר. זה לא קשור לספקית או לתשתית. הראוטרים הביתיים לוקים בחסר במקרה הטוב. פיסת חומרה שכזו אמורה לעבוד חלק לא משנה מה, בדיוק כמו ראוטרים לרשתות גדולות שסופגים עומסים אדירים ועובדים חודשים בלי שום סימן לבעייה.

פורסם

עם כל הכבוד לך ולחברים שלך, אני התעסקתי עם כל כך הרבה ראוטרים, שתאמין לי אני יודע על מה אני מדבר. זה לא קשור לספקית או לתשתית. הראוטרים הביתיים לוקים בחסר במקרה הטוב. פיסת חומרה שכזו אמורה לעבוד חלק לא משנה מה, בדיוק כמו ראוטרים לרשתות גדולות שסופגים עומסים אדירים ועובדים חודשים בלי שום סימן לבעייה.

אחי דבר ראשון לא התכוונתי להעליב אז אם ניפגעתה אני מתנצל

ודבר שני תאמין שגם לי יש לא מעט נסיון עם ראוטרים ביתיים ועסקיים אז אני לא רושם סתם דברים. וברור שאם אתה מעמיס על ראוטר ביתי עומס של רשת עסקית עם עשרות מחשבים הוא יפול כול כמה שעות אבל ל 2 3 מחשבים אפילו ה זבל D-LINK שיש לי מספיק

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים