עבור לתוכן

מארז שקט, נוח לשימוש וללא PSU

Featured Replies

פורסם

אני מחפש המלצה למארז בגודל mid-tower, ללא ספק כוח, שיהיה יחסית שקט.

מחיר: באזור 500 עד 700 שקל.

אני מתכוון להכניס שם 3 עד 4 כוננים קשיחים, ובעתיד יהיה SLI. ולכן מצד אחד צריך ספק חזק, מצד שני צריך מארז שיעזור לשקט, ומצד שלישי (?) קירור סביר.

החדשות הטובות הם שאין לי כוונה לעשות Overclocking בשלב זה.

כמו כן יש לי נטייה מוזרה לשחק עם החומרה במחשב, ולכן הוא צריך להיות יחסית נוח לפתיחה, הוצאת כוננים וכו'.

משהו כמו ה-antec sonata II היה הולך טוב, אבל הספק שלו (TruePower SmartPower II 450) חלש מדי עבור SLI. ה-P180 אחלה אבל יקר מדי...

יש למישהו המלצה? נסיון אישי מוצלח? אולי אנקדוטה משעשעת על שפנים?

פורסם

עם ה-Sonata II מגיע SmartPower 2.0 ולא TruePower 2.0.

לגבי מארז יש לך את ה-Lian-Li PC60/61, יש לך SilverStoneים.

אלה בערך הכי איכותיים שתמצא בסביבת מחיר הזאת

פורסם
  • מחבר

לגבי PSU: אכן, טעות שלי - תוקן, תודה.

לגבי Lian-Li: הם יקרים מדי בשבילי.

לגבי ה-Silverstone: יש למישהו נסיון עם סרדת Temjin?

פורסם

הם מצוינים.

תבדוק אפשרות לקחת למשל Sonata II או SLK3800B של Antec ולהזדכות על הספק כוח

פורסם
  • מחבר

זה רעיון מצויין שלא חשבתי עליו. לא חשבתי שזו בכלל אופציה במדינתנו נטולת תודעת השירות.

לצערי הדגמים הזולים יותר של SilverStone כולם באים עם מאווררים של 80 במקום 120.

מה לגבי מארזים זולים יותר אפילו? נניח באזור ה-400 עד 500 שקל?

פורסם

ה-TJ04 בא עם 120 מ"מ קדמי ואחורי

מארזים זולים יותר יש לך Sunbeam Transformer, לו יש את האיוורור הכי טוב ברמת מחיר הזאת

פורסם
  • מחבר

אולי זה נכון, אבל הוא כל כך מכוער!

בלי שום קשר, מה שמטריד אותי זה לא טמפרטורה, אלא רעש. מאווררי 120ממ יותר שקטים וזו הסיבה שאני מעדיף אותם.

מה לגבי Raidmax X1? מתחת ל-500 שקל, ונראה ש-Anandtech אהבו אותו. יש למישהו המלצות חיוביות או שליליות?

פורסם

אז תעשה לי עבודה יותר קלה

תסתכל על מארזים בתחום התקציב שלך, תעשה רשימה של מה שאהבת ואז משם נתחיל להעיף אחד אחד

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה.

בסוף מה שיהיה זה שאני אוותר בשלב זה על SLI, כרגע ההוצאה גדולה מדי גם ככה, ובהתחשב בצורך בספק טוב יותר... פשוט חבל על הכסף.

חשבתי שאני אוכל להשיג שילוב של ספק טוב + מארז טוב בערך ב-1100 שקל, אבל נראה שאז אני אצטרך להתפשר יותר מדי על איכות.

במקום זה אני פשוט מוותר על SLI ואקנה Antec Sonata 2, ואת הכסף שחסכתי אני אשקיע במשהו אחר (כמו מניות טבע).

תודה על העזרה.

פורסם

לא יכול להתאפק מניות טבע :screwy::silly:

פורסם

אני מכיר רק חנות אחת שמוכרת את האנטק 3800, נועה. והם מוכנים לתת זיכוי הספק - זה בדיוק מה שאני קניתי, ואני מרוצה מהמארז.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים