פורסם 2006 באפריל 3019 שנים לילה טוב אני מחפש לינוקס פשוט למתחילים שיהיה בעברית (מוכן להתפשר) חשוב שההפצה הזאת תשתמש כמה שפחות בשורת המשימות ניסיתי את אחד ולא הכי אהבתי... חשבתי על UBUNTU מה אתם אומרים?
פורסם 2006 במאי 119 שנים UBUNTU נחמדה למתחילים אבל עם גישה של "להשתמש כמה שפחות בשורת המשימות" לא תגיע רחוק בלינוקס
פורסם 2006 במאי 119 שנים אז מה, נכון שהוא לא יגיע רחוק אבל לפחות בהתחלה הוא ילמד להכיר את המערכת ואז לאט לאט להכנס למים העמוקים
פורסם 2006 במאי 519 שנים 'אחד' זה מנדריבה ואני לא חושב שמישה צריך להשתמש בזה אפילו לא בתור מערכת לינוקס ראשונה פשוט זנות המנדריבה הזאת
פורסם 2006 במאי 519 שנים Linux Kineret אני ממש לא מעודכן אבל אני זוכר שהתחלתי ללמוד על הלינוקס הזה עדיין יש אותו?
פורסם 2006 במאי 519 שנים להשתמש רק בכלים גרפיים בלינוקס (AKA הפצות עם רעיון מפתח גרוע של לעשות את החיים קלים יותר כמו מנדריבה\suse\fedora) זה ממש לא כדאי.אם אתה מחפש משהו שדומה לוינדוס , תאשר עם וינדוס וזהו.אובנטו הפצה מצויינת, שתלמד ממנה לא מעט. וגם בה לא חסרים כלים גרפיים לניהול דבריםאם יש לך שכל ורצון - gentoo,יש הרבה אנשים שהתקינו אותה כהפצה ראשונה.
פורסם 2006 במאי 519 שנים התקינו והתאבדו.. GENTOO זה סתם ודבילי, אם כבר הבנתי עדיף ARCHLINUX, שגם נותן להתעסק עם התוך של המערכת, רק בלי לשבת שעות ולראות אותו מקמפל KDE וOPEN OFFICE... ובכל מקרה, לא GENTOO לא נועד להפצה ראשונה (במיוחד אם אין לך ליווי אישי). והיום עם UBUNTU אפשר כבר להשתמש כמעט רק בכלים גרפים, למה לא אני אומר... זה גם חוקי וחינמי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.