פורסם 2006 באפריל 3019 שנים בעקבות כמה ת'רדים שעלו בפורומים בזמן האחרוןעלה לי רעיון להתפנק בכמה מאות ג'גה לאיכסון בשרותי חינם שמסתובבים ברשתכלומרכונן או כוננים וירטואלים לשמירת קבצים-העלאה או הורדה ישירות מהמחשב בעזרת תוכנה יעודית או משהו כזהיש הרבה "מקום" שם אז למה לא להשתמש בו בחוכמה?מה אתם אומרים על סטיקי או מדריך- משהו מרוכז ופשוט לתפעול?
פורסם 2006 באפריל 3019 שנים כל האתרים שיש היום די חראות בתחום, מה שמעניין זה ה ALLPEARS של FIREFOX, וה FILE SHARING WEB2.0 שזה אתרים כמו אלו, רק ממש אבל ממש יותר טובים. וגם הדברים החלומיים של GDRIVE של GOOGLE ומה MICROSOFT LIVE STORAGE, שאמורים לאפשר לך לאכסן אינסוף מידע.
פורסם 2006 במאי 119 שנים מחבר מה לא ברור?אני מציע שכדאי שיהיה מדיך קבוע באתר או סטיקישמרכז את הנושא הנ"ל
פורסם 2006 במאי 119 שנים מחבר פששש אתה תותח....בכל מקרה אני מנסה למצא מקורות טובים בשביל זהבטוח יש בפורומים גולשים שהתנסו בכל מיני חשבונות שונים אז נחכה לשמוע את ההתרשמויות שלהםכך או כך זה לא יהפוך לסטיקי/מדריך בלי עזרת המנהליםאם יש מצב לשתף ידע במדריך מאורגן ומסודר מה טוביש מאות ג'יגה חינם מוחנים לשימושלי אישית לא היה אכפת לי אם היה לא עוד כונן כזה במחשב בו אני אוכל לעשות גיבויים ו או לזרוק לשם כל מיני......הרעיון הוא לא סתם לפתוח חשבון בגוגל ולהשתמש בתוכנה לצורך כךאני מניח שאחרי חיפוש יסודי ועוד מידע אפשר לעשות את זה יותר מקצועי קל ונוח לשימוש
פורסם 2006 במאי 119 שנים אני בכלל לא הייתי ציני. אם אתה רוצה מדריך שיהיה כאן בסטיקי אז תכין, ואני אשים בשמחה. אבל אם אתה חושב שאני או כל אחד אחד מחברי הצוות לצורך העניין ייענו לפי דרישה שלך אז אתה ממש טועה וממש חצוף. ואין יותר מה להגיד בנושא.ננעל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.