פורסם 2006 באפריל 3019 שנים לאחר הרבה זמן שרציתי לקנות את הזן ויז'ן M הגעתי למסקנה שאני לא באמת צריך נגן כל כך טוב!גם המחיר בארץ מאוד גבוה וגם יש לי בעיה, אני נוסע בסקט ואני קופץ הרבה אז נראה לי זה ייהרס לי מהר.אני חושב שאני יסתפק בנגן טוב אבל לא עד כדי כך... לכן אני רוצה את עזרתכם עכשיו.אני מחפש נגן עם: * מעל ל-7 ג'יגה (עדיף מעל)* שיהיה קטן* שיהיה נוח לשימוש* איכות סאונד שתהיה הכי טובה* לא שביר! (אני ישתמש בו בזמן של התעמלות)* שיגיע עם באנדל סביר* שיוכל להקליטזה כמעט מה שבגדר חובה.מה שלא חובה:* צבעוני לא חובה* רדיו לא חובההתקציב הוא בין 1000-1600.תודה לכל העוזרים!
פורסם 2006 באפריל 3019 שנים סאנדיסק סנסה E270 הכי יתאים לךמחזק. הנגן בעל נפח של 6 GB אבל עם אפשרות הרחבת זיכרון.אני אישית לא חושב שהוא שווה 1850 ש"ח אבל.
פורסם 2006 באפריל 3019 שנים הזן מיקרו פוטו יתאים לו.אני יודע שזה HD, אבל יש לו באפר טוב, וHDים לא נוטים להיהרס כל כך בקלות כמו שאתם מתארים, אני מכיר הרבה אנשים שהרבה זמן עושים ספורט עם נגני HD ואין להם שום נזק מיוחד.
פורסם 2006 באפריל 3019 שנים נכון אבל זה גם לא בדיוק בריא לעשות פעילות ספורטיבית עם נגן מבוסס דיסק קשיח.בכל זאת כדאי לו גם לחשוב על הקזמ"פ.
פורסם 2006 באפריל 3019 שנים נכון אבל זה גם לא בדיוק בריא לעשות פעילות ספורטיבית עם נגן מבוסס דיסק קשיח. לו או לנגן ??!?! סתם.... הרגע הסברתי שאין אם זה בעיה, לא ?? אני יודע שזה HD, אבל יש לו באפר טוב, וHDים לא נוטים להיהרס כל כך בקלות כמו שאתם מתארים, אני מכיר הרבה אנשים שהרבה זמן עושים ספורט עם נגני HD ואין להם שום נזק מיוחד.
פורסם 2006 באפריל 3019 שנים אתה יכול להבטיח לו שאם הוא יקנה את המכשיר ויעשה איתו פעילות ספורטיבית הוא לא יתקלקל?לא נראה לי.
פורסם 2006 באפריל 3019 שנים בקשר לסנסהחוץ מנפח הוא מתאים לך בולאם תוכל להביא מארה"ב אז גם התקציב לא יהווה בעיה ותוכל להוסיף לו כרטיס זיכרון של 2 ג'יגההוא תומך עד 2 אם אני לא טועהואז הוא יהיה עם 8 ועדיין בתקציב שלך
פורסם 2006 באפריל 3019 שנים מחבר טוב אין לי אפשרות להביא מחו"ל...כמה עולה ההרחבה ל-8 ג'יגה?ואיפה אפשר לקבל מידע על הנגן?תודה לעוזרים.
פורסם 2006 באפריל 3019 שנים HD מתאים גם לפעילות ספורטיבית ...אבל רצוי שיהיה מוחזק על משהו....נגיד זה לא טוב שהוא יהיה בכיס...ויתנדנד. צריך שהוא יהיה מוחזק או על תופסן לחגורה או על רצועה ליד.
פורסם 2006 באפריל 3019 שנים guliverמה התייאשת לי מהזן?לא כדאי לך לרוץ עם נגני hd זה דופק את ההארד דיסק...(מניסיון)
פורסם 2006 באפריל 3019 שנים מחבר כן, בגלל זה אני חושב שעדיף שיהיה פלאש...לא יודע הזן ויז'ן M יותר מדי בשבילי, כאילו זה הנגן MP3 הראשון שיהיה לי אז אני פוחד עליו.בגלל זה אני רוצה משהו שיהיה קטן, נוח, ולא שברירי.הסנדיסק הזה הוא טוב?אפשר לקבל פירוט עליו?תודה לכל העוזרים.
פורסם 2006 באפריל 3019 שנים http://www.anythingbutipod.com/archives/2006/03/sandisk-sansa-e200-series-review.php
פורסם 2006 באפריל 3019 שנים הוא ממש טובההרחבה עולה ככה:http://zap.co.il/models.asp?Sog=C-FlashMemory&orderby=price&DB166407=167397&DB166408=166413
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.