פורסם 2006 במאי 119 שנים מחבר DUH... משהו מעבר ? איך המערכת של ARCH לעומת ה PORTAGE ? איך זמני העדכונים של חבילות שם, מה האופטימיצזיות שיש ?
פורסם 2006 במאי 119 שנים ארצ' משתמשת במנהל חבילות שנקרא PACMAN מהניסיון שלי איתו הוא מאוד נוח ההפצה עצמה מעודכנת מאוד עריכה: עוד הפצה מאוד נחמדה (שאני עובד איתה כרגע ) שמשתמשת באותו מנהל החבילות היא FRUGALWARE
פורסם 2006 במאי 119 שנים מחבר אני מחפש משהו להריץ פה על איזה LAPTOP של CELERON 500MHZ עם 128MB זכרון.. ניסיתי UBUNTU 5.10 אבל זה הורג אותו גם מבחינת בטרייה וגם ביצועים..
פורסם 2006 במאי 119 שנים מחבר אם מי היית מציעה להתחיל מהם ?ד"א אני יכול גם לשים GENTOO ולעשות DISTCC עם כל המחשבים האחרים, אבל סתם נראה לי דבילי.
פורסם 2006 במאי 119 שנים הקטע הוא, שגם אם תתקין ARCH או כל דבר אחר, זה לא יתן לך כלום כל עוד תשתמש באותה סביבה גראפתי (אני מניח גנום)הדבר היחידי שיתן בוסט רציני ובעצם יהווה את ההבדל היחידי הוא סביבה גראפית קלה, לדוגמא XFCE לכן, תבחר איזו הפצה שבא לך אך סביבה גראפית קלה (ולא חסר, XFCE, WM, ICEWM, OPENBOX ...)
פורסם 2006 במאי 119 שנים מחבר דווקא קימפול עם אופטימיזציות ספציפיות וקטלניות למערכת שלך אמור לעזור לסחוט קצת ביצועים (סטייל GENTOO), אך כן באמת אולי כדאי לעבור שם ל XFCE (שהשתמשתי בו באופן רגיל עד שיצא GNOME 2.6 שדווקא השתפר).
פורסם 2006 במאי 119 שנים מחבר האם יש הפצה שתומכת ישירות בטכנולוגיה של INTEL היתה ב LAPTOP ב CELERON 700MHZ של שליטה במתח (אני בכלל לא יודע האמת אם יש משהו כזה).
פורסם 2006 במאי 119 שנים דווקא קימפול עם אופטימיזציות ספציפיות וקטלניות למערכת שלך אמור לעזור לסחוט קצת ביצועים (סטייל GENTOO), אך כן באמת אולי כדאי לעבור שם ל XFCE (שהשתמשתי בו באופן רגיל עד שיצא GNOME 2.6 שדווקא השתפר).בעבר דגלי קומפיילר עזרו באופן מורגש, היום עם המהירויות הנוכחיות של מעבדים השינוי בביצועים יהיה מקסימום 2-3 אחוזים. אגב, יש גם הרבה משתמשי גנטו שמפוצצים דגלי C \ CXX בלי להבין אפילו מה הם עושים ובכך מורידים ביצועים וגם גורמים לבעיות במערכת
פורסם 2006 במאי 1119 שנים בעבר דגלי קומפיילר עזרו באופן מורגש, היום עם המהירויות הנוכחיות של מעבדים השינוי בביצועים יהיה מקסימום 2-3 אחוזים. אגב, יש גם הרבה משתמשי גנטו שמפוצצים דגלי C \ CXX בלי להבין אפילו מה הם עושים ובכך מורידים ביצועים וגם גורמים לבעיות במערכת עם סלרון 500MH הבחור עדיין נמצא ב"עבר".לדעתי בכלל הייתרון האמיתי של ג'נטו במערכת כזאת(ובכול מערכת בכלל) זאת היכולת לתפור סביבה מותאמת לצרכים(נגיד סביב XFCE) בלי כול השטויות מסביב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.