עבור לתוכן

לאנשי ההיי-טק שבפורום - כדאי לעבוד ולגור בירושלים

Featured Replies

פורסם

עדיף מושחט מאשר משעמם.

• תגובות 44
  • צפיות 2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

עדיף מושחט מאשר משעמם.

למה משעמם? מה אתה בכלל מכיר בירושלים שהגעת למסקנה שהיא משעממת?

איזה דיון מיותר... :nixweiss:

פורסם

עדיף מושחט מאשר משעמם.

לא נכון, אני מעדיף להיות משעמם מאשר שחוט..

פורסם

אני חיפשתי שם בשנה שעברה ואחרי שלושה חודשים התייאשתי ומצאתי תוך שלושה ימים עבודה בראש העין.

פורסם

אני חיפשתי שם בשנה שעברה ואחרי שלושה חודשים התייאשתי ומצאתי תוך שלושה ימים עבודה בראש העין.

וואלה בוא לבקר נשב על ראש,או 2 או 7.

ולגבי ירושלים כמקום בילוי-יאללללללהההה צוללת צהובה

ממש לא הבנתי מה אתה רוצה...

צוללת צהובה - רק אם אתה מתחת לגיל 16... להופעות יש עכשיו את המעבדה (דרך חברון) וכדי לשבת על בירה או משהו כזה יש את מתחם שלומציון המלכה (שלומצי, טוביה, סול, אושו ועוד)..

פורסם

ממש לא הבנתי מה אתה רוצה...

צוללת צהובה - רק אם אתה מתחת לגיל 16... להופעות יש עכשיו את המעבדה (דרך חברון) וכדי לשבת על בירה או משהו כזה יש את מתחם שלומציון המלכה (שלומצי, טוביה, סול, אושו ועוד)..

צוללת צהובה לא רק לאם אתה מתחת לגיל 16, ע"ע בעילת קטינות :):P אחח איי לא בראש :bash:

סתם, צוללת בסדר, לפעמים.

פורסם

אני עד לפני שנה בערך ממש לא אהבתי את ירושלים, אבל אתה גודל ורואה את היופי שבה - לעומת ערים אחרות.

הייי

אני רואה פה מישהו הזכיר את הצוללת - בעיקרון אני הולך לשם קבוע (למסיבות נוער שם) אבל זה המקום היחידי שבו לא תיהיו בין עוד מאות ערסים.

בני כמה אתם? (אלה שהזכירו את הצוללת)

פורסם

סתם הזכרתי את זה כי יש לי ידידה בירושלים שהייתה הולכת מידי פעם.

ואני בן 18 עוד חודשיים

real magic

בראש העין יש 2 דברים לעשות

כלום

ולעשן

פורסם

בירושלים מציעים לאנשי היי טק (ותיקים וחדשים) שיבואו לעבוד ולחיות בעיר שנתיים של סיוע משמעותי בשכר הדירה - עד 1500 שקלים לחודש בשנה הראשונה ועד 1000 שקלים לחודש בשניה.

אם אתם עובדי תעשיה מתקדמת כדאי לבקר באתר http://www.jda.gov.il/Hitech.html ולקבל את כל הפרטים.

אז בעצם מה שהם אומרים זה שירושליים זה מקום כזה חרא לחיות בו שהם מוכנים לשלם לך כדי שתלך לגור שם ?

פורסם

אז בעצם מה שהם אומרים זה שירושליים זה מקום כזה חרא לחיות בו שהם מוכנים לשלם לך כדי שתלך לגור שם ?

בדיוק.

פורסם

בראש העין יש 2 דברים לעשות

כלום

ולעשן

:kopfpatsch:

אני רק עובד בראש העין - אני גר עכשיו במבשרת - ליד ירושלים.

זה בדיוק מה שזה אומר, אבל ברמה היותר בוגרת: הבאת אנשי אנשי היי-טק חדשים לאזור יפתח את התעשייה, יגדיל את מספר מקומות התעסוקה וישפר קצת את המצב בעיר (ההגירה השלילית לדוגמא).

בין זה לבין "עיר משעממת" המרחק הוא גדול.

פורסם

:kopfpatsch:

אני רק עובד בראש העין - אני גר עכשיו במבשרת - ליד ירושלים.

להההה באמת?

אחלה חוש הומור דביל

פורסם

להההה באמת?

אחלה חוש הומור דביל

::) ואתה אומר שאני הדביל, אה? ::)

תגיד, אתה לא חושב שאתה קצת מוזר?

פורסם

בהחלט

פורסם

מישהו פה אמר שהעיר משעממת

תגור בה,ותגיד אם זה נכון.

מה בדיוק משעמם בה?נוער איכותי בהרבה,אלפי מקומות בילוי,והעיר עצמה יפה בהרבה מערים אחרות,כדוגמאת ת"א...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים