עבור לתוכן

לאנשי ההיי-טק שבפורום - כדאי לעבוד ולגור בירושלים

Featured Replies

פורסם

בירושלים מציעים לאנשי היי טק (ותיקים וחדשים) שיבואו לעבוד ולחיות בעיר שנתיים של סיוע משמעותי בשכר הדירה - עד 1500 שקלים לחודש בשנה הראשונה ועד 1000 שקלים לחודש בשניה.

אם אתם עובדי תעשיה מתקדמת כדאי לבקר באתר http://www.jda.gov.il/Hitech.html ולקבל את כל הפרטים.

• תגובות 44
  • צפיות 2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני רץ!

NOT!

פורסם

1500 שקל לחודש לעובד היי-טק ?!?!?!?!? ואוווווווווווווווווווווווו

אם הוא באמת צריך את זה, מגיע לו לעבור לשם...

פורסם

בירושלים מציעים לאנשי היי טק (ותיקים וחדשים) שיבואו לעבוד ולחיות בעיר שנתיים של סיוע משמעותי בשכר הדירה - עד 1500 שקלים לחודש בשנה הראשונה ועד 1000 שקלים לחודש בשניה.

אם אתם עובדי תעשיה מתקדמת כדאי לבקר באתר http://www.jda.gov.il/Hitech.html ולקבל את כל הפרטים.

הכל טוב ויפה רק שכמעט ואין עבודה בירושלים (וגם כשיש - השכר נמוך ב15 אחוז מאזור המרכז). למה? ככה. למה ככה? פומפה.

אני חיפשתי שם בשנה שעברה ואחרי שלושה חודשים התייאשתי ומצאתי תוך שלושה ימים עבודה בראש העין.

פורסם

מגזימים קצת, לא?

ירושלים אולי לא בירת ההייטק - אבל מה לעשות לא כולם גיקס כמוכם, יש עבודות בדברים אחרים.

פורסם

כנראה לא קראת את מטרת הדיון (ובלי קשר, מקום משעמם).

פורסם

אם משלמים לך 1500 ש"ח שכר דירה, זה נשמע לי שווה ביותר... כמובן, תלוי בהיצע העבודות. אני מניח שהמעבר לשם, וכל הסידור עם השכר דירה זה אחרי שאתה עובר ראיונות ומתחיל לעבוד באיזה מקום, אז אתה יודע אם זה משתלם לך או לא... שווה בדיקה (אני אישית לא אעשה את זה, אבל לדעתי לא צריך לשלול על הסף).

פורסם

ירושלים, הנה אני בא, את היחידה.

פורסם

בכסף תחסכו על השכר דירה אפשר יהיה לבזבז על מותרוית שיש לעיר להציע כמו...סיורים מודרכים בעיר העתיקה :funn:

פורסם

אפשר לחשוב שת"א היא מציאה כזאת גדולה... בכל חור יש פקקים אין חניה וכו' וכו'

פורסם

אפשר לחשוב שת"א היא מציאה כזאת גדולה... בכל חור יש פקקים אין חניה וכו' וכו'

הלחות, רעש ציפצוף של מכוניות, אחחחחח איזה עיר!

פורסם

ירושלים ... puke.gif

פורסם

כמה ספאם בדיון אחד.

במקום לדבר על התוכנית ואם היא הגיונית או לא, יש תגובות מגעילות בטירוף (כמו זה שמעלי).

לא מכריחים אף אחד לעבור לגור בירושלים אבל עקב התחרדות העיר (מלשון חרדים) ובעקבות ההגירה השלילית שיש בתקופה האחרונה מנסים לעשות משהו טוב בשביל העיר הזו. התחילו בניסיון להביא סטודנטים (דווקא הלך מעולה - תוך לא הרבה זמן נגמרו ההקצבות לזה) ועכשיו מנסים להביא אנשי היי-טק. רק חבל שלא מייצרים גם מקומות עבודה במקביל.

ד"א, לפי דעתי ירושלים זו עיר נהדרת ובניגוד למה שנדמה לכם יש בה הרבה מקומות בילוי ולא רק את העיר העתיקה (ומי שאומר שיש רק את העיר העתיקה כנראה ביקר בה פעם אחת וגם זה בטיול שנתי של כיתה ג'). נכון שהיא לא במרכז, וצריך לנסוע מתל אביב כמעט 45 דקות (שוד ושבר, איך מתמודדים עם הדרך הארוכה!) בשביל להגיע אליה, אבל זו עיר מיוחדת שאין עוד כמוה בשום מקום.

פורסם

האמת

רק אחרי שגדלתי הבנתי כמה ירושלים עיר יותר יפה מתל אביב...

בניגוד לתל אביב,עיר מושחטת עד היסודות,ירושלים היא עיר נקייה בהרבה...גם רמות הפשע שם הרבה יותר נמוכות והנוער בעיר נורמאלי בה-ר-ב-ה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים