עבור לתוכן

האם יש איזה תוכנה או אלוגריתם שמתמכה בדחיסה של קבצי קול בלבד (mp3)

Featured Replies

פורסם

חפש שם hiss filter, hi-pass filter וכו'. נסה לשחק איתם.

• תגובות 38
  • צפיות 7.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם
  • מחבר

טוב, התקדמתי קצת ואלו הבעיות שלי כרגע

מצאתי איזהו שהוא קודק הוא עשה את העבודה דיי טוב אבל הוא ממיר רק ל Wav או ל Ogg

שני דברים, ב Ogg הם אומרים שלא כדאי להמיר מ Mp3 לאוג, בגלל שסוגי הדחיסות שלהם שונות אתם מאבד הרבה מדיי,(איבדת מידע שהמרתה ל mp3 ואתה מאבד מידע אחר עכשיו כי האוג זורק דברים אחרים)

דבר שני אני לא יודע האם כל mp3 עלוב יתמוך ל ב Ogg,

מה שאני צריך זה, נגיד שניקתי את הרעשים אני צריך איזה שהוא קודק שממיר ל mp3, והוא קודק עצבני, חיפשתי בלי סוף לא מצאתי,אשמח לעזרה

(את המקור ב Wav אני כבר לא יכול להשיג,תודה)

פורסם

קודק עצבני ? ל MP3 נראה לי משתמשים רק ב LAME היום..

פורסם
  • מחבר

התכוונתי עצבני מבחינת דחיסת voice באיכות גבוה ובדחיסה עצבנית או שאני יכול להשתמש ב Wma,(בנוסף לכל מה שכתבתי למעלה) תודה

פורסם

שוב, MP3 זה לא פורמט אופטימלי ל VOICE, יש דברים אחרים (חשבתי שלזה אתה מתכוון).

פורסם
  • מחבר

כן, רשמתי למעלה, אני יכול להפוך את הקובץ ל mp3 או ל Wma שהם פורמטים דיי מוכרים שיעבדו אצל הרבה Mp3ים,

מכיוון שהקובץ הוא כבר ב mp3, אז עדיף שאני אדחס אותו ב mp3, לצערי אין לי את קובץ המקור

פורסם

להיפך: אם אתה דוחס את אותו קובץ פעמיים כי אתה חייב, עדיף לך לדחוס בקודק אחר, כמו WMA. דחיסה באותו קודק תאבד הרבה יותר מידע (שקודק אחר ידע להציל בחלקו כי הוא מאבד סוג מעט שונה של מידע). לפחות בתיאוריה.

אין כמו WMA בביטרייטים נמוכים (מתחת 96). זה המלך גם למוסיקה ועל אחת כמה וכמה לקול בלבד. לא שזה כזה קשה להוכיח את זה - האוזניים שלך לא יטעו אותך אם תבצע בדיקה קצרה.

פורסם
  • מחבר

טוב, מה שחסר לי עכשיו זה קודק שיודע לעשות דחיסה טוב ל voice ב WMA, מצאתי כמה כאלו אבל הם עובדים רק עם WAV

פורסם

לקודד ל WMA יש רק את המקודדים של MICROSOFT MEDIA ENCODER או משהו לא ? זה גם ככה פורמט סגור.

פורסם

Windows Media Encoder כן

יש הרבה תוכנות שמגישות ממשק קצת שונה ועושות אותה עבודה פחות או יותר (בבירור יצרו אותה איכות צליל כי עובדות עם קודקים של מיקרוסופט). התוכנה המקורית של מיקרוסופט תמיד מילאה אחר דרישותיי אז לא נגעתי בשום דבר אחר.

פורסם
  • מחבר

ההעודעה נפתחה על זה שאני רוצה למצא קודק שידחוס יותר ויותר טוב קבצי voice מצאתי כאלו אבל לא ל Wma

פורסם

אתה מחפש מקודד, לא קודק.. ה CODEC הוא WMA או MP3, ה ENCODER הם LAME, WINDOWS MEDIA ENCODER וכו'...

ושוב, ל WMA יש מקודד אחד ויחיד, WINDOWS MEDIA ENCODER, אולי יש לו ממשקים שונים, אבל בסוף הוא עושה את העבודה. יש לו פרמטרים בטח שמתאימים ל VOICE יותר, ניסית?

פורסם
  • מחבר

לעומת זאת יש לי ל WAV מקודד טוב ל voice, אולי אני אמיר ל WAV ואז חזרה ל MP3

פורסם

מה זה מקודד ל WAV ? אתה מדבר על משהו שסתם הופך את זה ל MONO 8BIT 22KHZ ?!?

פורסם
  • מחבר

לא מקודד שמתמכה בקיבוצ של קבצי קול ולא מוזיקה, אז הוא יכול לקבץ אותם מאוד ולשמור על איכות טובה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים