פורסם 2001 בדצמבר 2823 שנים אפשר לשדרג אם השפות של שני התוכנות זהות, למשל אם יש לך ווינדוס מילניום בעברית ו xp באנגלית לא תוכל לשדרג.ובקשר לבעיות, ראיתי כמה מחשבים שעשו שידרוג ולא היה להם אף בעיה, אךזה המחשב פועל הרבה פחות מהר מהתקנה חדשה.
פורסם 2001 בדצמבר 2823 שנים עצם התקנת המע' זה כבר סיכון מסויים, לא?אתה עוד יכול לשבור ולהתעלל במחשב שלך בגלל ש(כל מיני שטויות שהWINDOS יודע לעשות)...
פורסם 2001 בדצמבר 2823 שנים תמיד כדאי להתחיל נקי, כי המערכת אחר כך, תהיה יותר יציבה, תעבוד יותר מהר ולא תתרסק כל שנייה.ועוד עם WINDOWS XP זה הרבה יותר קל! פשוט עושים BOOT מה-CD והמערכת כבר מתקינה את עצמה!לא צריך שום דרייברים של CDROM ולא דיסקט הפעלה!
פורסם 2001 בדצמבר 2823 שנים WINDOWS XP מערכת הפעלה טובה וכדאי להתקין אם אין אילוצים של חומרה חלשה או אפליקציות שבטוח לא יפעלו על מחשב שאין בו WINDOWS 9X.לא מומלץ לשדרג, אלא לעשות התקנה נקיה.אי אפשר לשדרג מחלונות 95, לפחות לפי מידע רישמי של חברת מיקרוסופט.
פורסם 2001 בדצמבר 2923 שנים תמיד כדאי להתחיל נקי, כי המערכת אחר כך, תהיה יותר יציבה, תעבוד יותר מהר ולא תתרסק כל שנייה.ועוד עם WINDOWS XP זה הרבה יותר קל! פשוט עושים BOOT מה-CD והמערכת כבר מתקינה את עצמה!לא צריך שום דרייברים של CDROM ולא דיסקט הפעלה!ייתכן שזה פשוט חוסר הידע שלי - אבל לא הבנתי....הרי הXP לא תומך בהתקנה מ DOS....הייתי צריכה לפרמט להתקין WIN98 ואז עליו את הXP....אז איך כן אפשר להתקין XP בלי כל התהליך הארוך המסורבל והכל כך לא נחוץ?
פורסם 2001 בדצמבר 2923 שנים להשיג עותק מועתק כמו שצריך של XP , לעלות את המחשב מהCD של הXP , לעשות BOOT FROM CDROM , ולרוץ עם ההתקנה .
פורסם 2001 בדצמבר 2923 שנים איזה שטויות לא חייבים להתקין XP מהסי די רום ולעשות BOOT FROM CD !!!ניתן להתקין את זה כמו ווינדוס 2000 או NTששזה כך:מפעילים קובץ SMARTDRV שנמצא בדיסק האתחול ואחריו נכנסים לסי די רום, (אחרי שעושים עם דיסקט האתחול "הפעל עם תמיכה בסי די רום") נכנסים לספרית I386 ושם מפעילים את :winntואז ההתקנה עובדת !!!לא לכולם עובד הטריק עם ה - BOOT FROM CD !!!
פורסם 2001 בדצמבר 2923 שנים הייתי בטוח שחייבים מערכת הפעלה שהאק פי תתלבש עליהשאני באתי לשים אקס פי , מחקתי את ה98 , שמתי ME ואז שמתי על ME את האקס פייש דרך אחרת?אפשר לעבוד רק עם אקס פי?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.