עבור לתוכן

פיצוץ כד התה

Featured Replies

פורסם

מגניב, אבל יש הרבה יותר מידי שברים.

פורסם

והם קטנים מדי , זה פשוט לא ניראה הגיוני שמכל כך הרבה שברים אפשר לבנות את הכד הזה בחזרה...

פורסם

יפה אבל כמו שאמרו יש יותר מדי שברים

פורסם

נכון שיש יותר מדי שברים אבל בשביל האפקט שהוא רצה זאת בדיוק הכמות המתאימה! :xyxthumbs:

ביצוע מצוין! רק שמתיחלת הקטע של התפזרות החלקיקים הכל היה צריך להיות איטי יותר.

חוץ מזה, כל הכבוד על ההשעה!

פורסם

השברים בסוף קופצים כאילו שהם עשויים מגומי,אבל בסך הכול עבודה יפה מאוד :yelclap:

פורסם

האמת, השברים לא נראים כ"כ כמו כאלה שנגרמו מפיצוץ. הם אמורים להיות קמורים, ולא דווקא עם צלעות חדות.

תקן אותי אם אני טועה, אבל נראה כאילו יש משהו כמו 5 סוגים של שברים שחוזרים על עצמם. זה נקלט בעין.

בגלל שהפיצוץ נגרם מפגיעה חיצונית, רוב השברים אמורים לעוף לפי כיוון הפגיעה (כלומר לכיוון המשך התנועה של החפץ הפוגע).

נראה כאילו השברים באמת קופצים יותר מדי (והם גם שטוחים משום מה) - אם החומר היה גמיש, הוא לא היה נשבר לכ"כ הרבה חלקיקים.

נראה לי שלפחות מבחינה דרמטית, "אפקט המטריקס" יכול להיות הרבה יותר מוצלח רגע לפני הפגיעה, ולא אחרי הפיצוץ.

גם נראה לי שיהיה מעניין לשמוע איך ממשת אותו (אם זה לא ע"י אוסף מצלמות גדול)

פורסם

^^^^ מסכים.

מעבר לזה, אפקט המטריקט נראה עלוב מדי. אני חושב שזה בגלל שמסתובבים סביב גשם החלקיקים, כשמכל זווית זה נראה פחות או יותר אותו דבר - אז אין דרמטיות. לדעתי אם היה שינוי אחר בזוויות של המצלמה, התוצאה היתה שונה. למשל, אם המצלמה היתה עוברת מעל החלקיקים, לצד הנגדי. או משהו כזה.

(תוספת: כרגע הפכתי ל-ZONE WANNABE, אחרי יותר מ-4 שנים בפורום חחחח ;D )

פורסם

:yelclap:

חזק אהבתי

אין טעם להעיר על עודף שברים וכו' גם ככה הסצנה סוראליסטית ותלושה

זה ניסוי בשביל הטכניקה

Pure

פרסם שלב אחרי שלב איך עשית אני רוצה ללמוד לעשות את זה

תודה

פורסם
  • מחבר

כפי שרשמתי בהתחלה זה ניסוי.

ניסיון לראות איך החלקיקים מגיבים ואיך אפקט המטריקס יוצא פחות או יותר.

אין הרבה סוגים של שברים כי לא היה לי כח להשקיע בניסיון

ואפקט המטריקס הוא לא ממש אפקט מטריקס.

המצלמות בסצנה הזו מסודרות בגובה אחיד ובקו ישר ואפקט אמיתי הוא בערך רבע קשת כאשר כל מצלמה היא טיפה יותר נמוכה מהשניה.

פורסם

הממ, קיויתי דווקא שזה משהו יותר נוח מאשר אוסף של מצלמות. עשית את זה (יצירת המצלמות והחיבור הסופי בין הפריימים) עם סקריפט או בצורה ידנית?

(אגב, זה מקס, נכון?)

-עדכון-

אגב, כשאני חושב על זה, מן הסתם אפשר לכתוב post-input-event שלוקח מצלמה ו- path, ועל כל פריים הוא מזיז את המצלמה למיקום המתאים ומרנדר את הסצנה לפי הזמן המקורי. (לא שעשיתי את זה אי-פעם, אבל נשמע לי אפשרי)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים