פורסם 2006 באפריל 2819 שנים אני מנס להתקין ווינדוס XP במחשב חדש AMD עם לוח של גיגה בייטעכשיו הגדרתי את הכונן סי די רום והוא התחיל לעלות משם ועשיתי מחיצות גם.אבל שהוא סיים להוריד את כל הקבצים ועשה ריסטרט בחזרה הוא חזר בחזרה להתקנה ולא למסך של הווינדוס שאמור להראות את שלבי ההתקנה.ניסיתי שוב וזה חוזר על עצמו מוריד קבצים עושה ריסטרט אבל חוזר בחזרה להתקנה במקום להעלות את הווינדוס ולהראות את שבי ההתקנה.מישהו יודע מה הסיבה ואך פותרים.?תודה
פורסם 2006 באפריל 2819 שנים מחבר ניסיתי את זה.... הוצאתי החזרתי שיניתי בביוס שרק הארד יעבוד.. כל הדברים.. וזה לא עוזר..רק מהארד דיסק זה נתקע שם איפה שהוא ולא ממשיך..
פורסם 2006 באפריל 2819 שנים נסה לאפס מחדש את הגדרות ה BIOS, נסה לנתק את כל החומרה בתוך המחשב (וגם דברים ב USB), ולחבר בינתיים רק מה שהכרחי להתקנה.
פורסם 2006 באפריל 2819 שנים מחבר איפסתי... וזה מחשב חדש אין כלום מחובר...אולי נגמר לי המפתח סיריאלי? כי כבר התקנתי פעם כמה פעמים שפירמטתי את המחשב הישן....קטע מוזר ....
פורסם 2006 באפריל 2819 שנים לפי מה שאתה אומר, עוד לא הגעת לחלק הזה בכלל... אם אני מבין נכון זה קרה לי גם בכמה מחשבים, ומה שאמרתי עזר לרוב (לפעמים גם החלפתי באמת את דיסק ההתקנה).
פורסם 2006 באפריל 2819 שנים מחבר הגעתי לשלב אחרי הפירמוט של הדיסק דרך הסי די וההתקנה של הקבצים המחשב מאתחל את עצמו אוטומטית אחרי 1 שניות.וזהו.. במקום לעלות את הווינדוס ולהתקין הואחוזר בחזרה למסך הכחול הזה של ההתקנה הראשונית שוב פעם..השאלה מה הבעייה ודיסק התקנה אחר זהב עיה להביא...
פורסם 2006 באפריל 2919 שנים מחבר נראה שוב...הוא רשם לי שם גם משה כזה שהמחשב עולה במסך השחור...hdd s.m.a.r.t ועד כמה משפטים, ובסוף.. רשום דיסיבל.... או שזה לא מחובר...אולי זה קשור..?
פורסם 2006 באפריל 2919 שנים תבדוק שה HD מחובר ב PRIMARY MASTERוראשון ב BOOT ORDERרוב הסיכויים שזה זהאם לא זה דיסק ההתקנה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.