עבור לתוכן

בעיה במשחקי רשת - לאגים

Featured Replies

פורסם

יש לי אינטרנט 1.5 מגה , adsl ספק נטויז'ן ..

אני משחק הרבה במשחקי רשת , כמו: sof 2 \ far cry\cs

עד עכשיו המשחקים עבדו מעולה עם פינגים נמוכים בלי לאגים , לפני שבוע אחותי קנתה מחשב נייד אז עשינו בבית רשת אלחוטית , מאז יש לי מלא לאגים במשחק , הפינגים שלי ניראה לי בסדר דיי נמוכים 16-33 לא יותר , המשחק עובד חלק יש לי מחשב חזק יחסית למשחקים , ויש לי פינגים נמוכים , אבל יש לי לאגים שאני מנסה להחליף נשק ואחרי כמה זמן זה נקלט לא ישר וכל מני כאלה דברים.זה לא בעיה בשרת שאלתי את האנשים שמשחקים איתי ולהם לא היה לאגים...זה יכול ליהיות בגלל הרשת??? אחותי לא מורידה דברים , היא סתם על האי סי קיו ועל האינרטנט , אבל מאז יש לי לאגים אז זה יכול ליהיות קשור לרשת?? אם כן כדאי אולי לעלות את האינטרנט ל2.5 מגה עם 150 קצב העלאה?? שווה? זה הבדל מאינטרנט 1.5 עם קצב העלאה 96? לא יהיו לי כבר לאגים וזה?

נ.ב: עשיתי סריקת וירוסים , תוכנות ריגול , ספאם הכל , המחשב שלי נקי אז זה לא קשור לבעיה כלשהי כזאת..

תגובות בבקשה..

:kopfpatsch:

פורסם

תכבה את המחשב שלה ותיראה אם יש לך לאגים

פורסם
  • מחבר

בדקתי אחי.. שהמחשב שלה מכובה אין לי בכלל לאגים , אולי פעם בבבבההההה לאג פה לאג שם , אבל זה ניראה לי נורמאלי..

שהיא מחוברת למרות שהיא לא מורידה ולא מתעסקת יותר מדיי עם האינרטננט רק על האקספלורר ואי סי קיו וכאלה , עדיין יש לי פינגים נמוכים אבל יש לי לאגים בעוד שלכל מי שמשחק איתי בשרת אין לאגים.. משהו יודע מה הבעיה?

פורסם

כשאתה אומר שעשיתם רשת אלחוטית, זה אומר שגם אתה מחובר אלחוטית עכשיו? מה בדיוק התצורה שלך?

וICQ זה מספיק כדי לדפוק משחק רשת. אתה חייב ששום דבר אחר לא יעבוד ברשת, אפילו לא דפדפן אינטרנט ובמיוחד ברשת אלחוטית.

פורסם
  • מחבר

אני על המשחק ואצלי שום דבר לא פתוח רק המשחק...

ואנ י מחובר דרך החוטים , אצלי זה לא אלחוטי , אבל אחותי עם מחשב נייד ברשת אלחוטית והיא נגיד על האי סי קיו וזה ויש לאגים.

פורסם

ישלה כנראה spy`s או שמישהו מחובר למחשב שלה דרך השרת האלחוטית

פורסם
  • מחבר

עשיתי סיסמא הכל..

רק שנינו מחוברים אף אחד לא מחובר

והיא לא מורידה לא כלום סתם על האי סי קיו וכאלה זה אמור להשפיע או לא?

פורסם

ICQ תוכנה שדי משתמשת בערוץ ההעלאה. תנסה רק לכבות את ה ICQ ולראות אם זה משפיע. לא נראה לי שתהיה לך בעייה לאתר את התקלה.

בהצלחה!

פורסם

איזה נתב יש לך?

יש נתבים שאפשר לתת עדיפות למחשב שלך על ידי ניתנת עדיפות לפורט שבו מחובר הכבל של המחשב שלך.

אם היא עובדת רק עם הICQ וIE סגור את שאר הפורטים תראה מה הולך.

אתה יכול לנסות גם לעדכן את הFirmware לנתב אולי יש איזה באג או משהו. וכמובן יש עידכונים שנותנים עוד אפשרויות.

העלתי דוגמא שתראה איך זה ניראה.

[attachment deleted by admin]

פורסם

[ltr]even internet surfing can fuck up online gaming. there's nothing you can do about it, maybe if the router support QoS there might be a solution...[/ltr]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים