עבור לתוכן

תוכנה חלופית לפיירוול של XP

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

יש לי בעיה עם הפיירוול של ווינהדואס SP2

בכך שהוא חוסם לי אתרי FTP

ניסית כבר הכל כולל איפשור פורטים 20 21

ועדיין זה חוסם כולל כניסה להגדרות ונסיון לשווא לאפשר FTP

רציתי לדעת על איזה תוכנה אתם ממליצים לא רוצה משהו שיתפוס לי

את כל הזכרון כשהוא עובד אלא משהו קטן וטוב כמו של ווינדואס

פורסם

תשתמש בZONEALARM

אן שתעשה חיפוש כי כל יומיים יש פה ת'רד כזה

פורסם

ZoneAlarm פשוט מזללת זיכרון (החדש לפחות),סתם ממשק מסורבל ולא ממש עוזר.

לא נהניתי ממנו.

פורסם
  • מחבר

אז מה כן מומלץ

פורסם

תנסה להשיג את הSygate Personal Firewall, אחלה תוכנה שבקושי לוקחת משאבי מערכת.

פורסם

היי

אם אתה מעוניין בפיירוול דומה לזה של ה XP ללא פיקוח על התנועה היוצאת נסה את הפיירוול החינמי הבא

GhostWall

הוא לא צורך משאבים כמעט בכלל והוא יעיל, שווה לנסות.

פורסם

שאני יבין, כשאתה מבטל את ה WINDOWS FIREWALL אתה יכול לגלוש לאתרי FTP וכשאתה מפעיל, אתה לא יכול?

פורסם

אפרופו Sygate יש מישהו שיודע מה יהיה בעתיד או שהיא מתה ותמשיך להיות כך { אני מתכוון לאיזה עידכונים בקוד שלה או משהו } סינימטק #!)$(@ :pissed:

קראתי פה על זה שימשיכו לצאת עידכונים אבל לעיתים נדירות כול כמה חודשים לערך :'(

פורסם

Sygate מת מבחינתי, לא משנה אם הוא יחזור.... הוא ישא את התווית של SYMANTEC עליו

וזה ידידי אומר הכל

כמו שהאנטי ווירוס שלהם חרא (למרות שפעם... כמו כל התמימים חשבתי שהו הכי טוב... כמה צעיר הייתי :kopfpatsch::lol: )

אפילו שהבסיס של התוכנה יציב, סימנטק ימצאו דרך להרוס אותו

אני אישית משתמש עכשיו בOUTPOST

עובד ללא בעיות עד עכשיו

פורסם

דווקא הגרסאת SYMANTEC של NORTON הרבה יותר טוב מ NORTON ANVITIVIRUS

פורסם

WO0OW הבחור מעלי בגלל השעה המאוחרת התחיל לדבר עם עצמו :s07: {יותר נכון דף ראשון למטה}

זה נראה לי יופיע בחתימה שלי ::) אתה מרשה לי לגנוב את הציטוט

היש מצב בכלל שסינימטק יוציאו את Sygate עם שיפוץ פנים או משהו דומה ?? מקווה רק לטוב איתה אין תחליף אליה נסיתי את כולם ולא שהם רעות או כמו שהמליץ פה iakovl על OUTPOST פשוט אני עובד עם ה"צפרדע 24 \7 " וחלקם גרמו לי בעיות או ניתוקים על דעת עצמם וזה לא שאני ליד מחשב "ההורדות " כול הזמן :nixweiss:

פורסם

:o ??? ??? ??? ???

לפני שאני אפתח את הפה הגדול שלי ו.... (אני רציני... אף אחד!!! לא יעצור את מה שאני אגיד)

תסביר בדיוק למה התכוונתה במשפט הזה

אחרת הלב שלי אולי לא יעמוד בזה

פשוט אני עובד עם ה"צפרדע 24 \7 " וחלקם גרמו לי בעיות או ניתוקים על דעת עצמם וזה לא שאני ליד מחשב "ההורדות " כול הזמן :nixweiss:

כמו שאולי הבנתה, אני עובד עם BITCOMET בשילוב עם הסינון הכי גדול נגד חרא מהאינטרנט

פיירוול = OUTPOST (אני אישית אוהב את סייגט, אבל כאמור זה מת) +!!!! PROTOWALL = סינון IP חזק ועצמאי (כאב ראש לא קטן בזמן ההתקנה)

ושום דבר לא מפיל לי את הBITCOMET עד עכשיו

למרות שפעם ב... שבוע אולי יש נפילה מסיבות אחרות :P

אחרת איך הייתי מוריד את הכמויות שאני מוריד עכשיו (וסתם לידיעה, רוב מה שאני מוריד הוא חוקי... או יותר נכון לא בדיוק "לא חוקי" ::) )

פורסם

ה SYMANTEC COPORATE ANTIVIRUS (שזה NORTON תחת מסווה אחר), הרבה יותר טוב, יותר מהיר בבדיקה, גוזל פחות משאבים וכו'... זה הכוונה.

לגבי FIREWALL, אם אתם לא עושים שטויות עם המחשב, עושים UPDATE כל הזמן, לא מריצים דברים שלא צריכים, אין לכם מה לדאוג גם עם SYGATE מלפני 10 שנים, ו ZONEALARM 1.0

פורסם

הייתי מציע לך להסתייג בדבריך ומהר :s05: אלו שטויות ואני לא יודע מאיפה הבאת אותם זה אותה הגברת בשינוי אדרת אם אתה לא מבין עד עכשיו

:o

פורסם

מבין היטב.. וכמו שאמרתי מוצר יותר ראוי ופחות בזבזן. (אם כי לא אמרתי שהוא הכי טוב).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים