עבור לתוכן

Internet Explorer 7 - העתקה ללא בושה

Featured Replies

פורסם

היום ראיתי את הידיעה על ה-Internet Explorer 7 ואני חש כאב.

מיקרוסופט זיהו מתחרה פוטנציאלית "קטנה" (מוזילה) והחליטו פשוט "לחסל" אותה ולהעתיק את כל הרעיונות שבנתה.

אני רק לא מבין, מתי הם אולי כבר לא יחצו את הגבול?

• תגובות 76
  • צפיות 7.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אתה מיתכוון לFF? כי עם כן אז מיקרוסופט רואה שהIE פשוט נופל בריטינג ויותר אנשים עוברים ל FF כי הוא פשוט יותר טוב

אז היא מעתיקה :kopfpatsch: זה לא יפה :nono:

פורסם

אותי ממש עיצבן זה שהם אמרו ש HALO החדש למחשב יעבוד רק על ויסטה

פורסם

הכל עניין של כסף..רוצה לשחק במשחק תיקנה מערכת הפעלה ויסטה ותהנה כמה שרק תירצה לשחק ב HALO (בדוק יצא איזה דרך להפעיל על XP)

פורסם
  • מחבר

אתה מיתכוון לFF?

ממ, אכן.

פורסם

המוטו של M$:

"אם אתה לא מספיק יצירתי - תגנוב רעיונות מאחרים ותשתמש בזה נגדם!"

פורסם

בעיניין הדפדפן בואו נגדיר כך לפחות יש להם תמריץ לשדרג אותו ואל תשכח יצא רק בטא נחכה לגירסא המלאה ונראה מה יצא

פורסם
  • מחבר

ואל תשכח יצא רק בטא נחכה לגירסא המלאה ונראה מה יצא

אני לא מבין מזה קשור..... משהו מהותי מבחינת ממשק משתמש לא משתנה ממש אחרי גירסת בטא....

פורסם

היום ראיתי את הידיעה על ה-Internet Explorer 7 ואני חש כאב.

מיקרוסופט זיהו מתחרה פוטנציאלית "קטנה" (מוזילה) והחליטו פשוט "לחסל" אותה ולהעתיק את כל הרעיונות שבנתה.

אני רק לא מבין, מתי הם אולי כבר לא יחצו את הגבול?

אל תדאג, בינתיים לא נראה שהיא תחסל אותה, מה גם זה לא רץ על LINUX וכו'. וחוץ מזה, מה אתה רוצה שהם יעשו, זה הכיוון, שהם לא יעשו את זה בגלל שזה העתקה ?!?

גם ככה WINDOWS ו MACOSX מעתיקים אחד מהשני (וגם לינוקס האמת)...

פורסם

מישהו זוכר מה התוכנה המקורית האחרונה שמייקרוסופט הוציאו?

לפי מה שאנ יודע הם מעתיקים כל דבר שמישהו כותב, ואחרי זה נלחמים שנים בבתי משפט על זכויות היוצרים (ובזמן הזה עושים כסף... וזוכים לפירסום)

פורסם

ואני לא מבין מה הבעיה בזה.

פורסם

הבעייה היא שהעתקה עם תוספת הלוגו של מייקרוסופט, תוך חיסול מתחרים ייצירתיים לא תורמת שום דבר. מיילא אם הם היו מחדשים משהו, אבל הם לא!

פורסם

Francine: Honestly, Stan, what does Hayley have to do with you getting a promotion? It should be enough that you're really good at your job.

Stan: Yeah, it should. But we don't live in Shouldland. Ah, Shouldland, where clean-cut kids cruise Shouldland Boulevard, and the Shouldland High football team gets their optimistic asses kicked by their cross-town rival, Reality Check Tech.

קיצר, אנחנו חיים בעולם קפיטליסטי.

פורסם

ואני לא מבין מה הבעיה בזה.

גם אני לא. כולם מעתיקים מכולם. הטאבים למשל הועתקו לפיירפוקס מאופרה, שהעתיקה אותם קודם לכן מנט-קפטור. ה-find-as-you-type הועתק מאקספלורר 5 למק, שהעתיק את הרעיון מעורך הטקסט היוניקסי emacs, שהעתיק אותו השד-יודע-ממי. ככה זה עובד.

החוכמה היא לא להמנע מהעתקה של דברים טובים, זה פשוט לא הגיוני. החוכמה היא להוסיף פיצ'רים חדשים ומקוריים ולספק חבילה כוללת שהגולשים יעדיפו. גם אחרי IE7, הקרב לא אבוד. אם פיירפוקס ימשיך להתקדם ולהיות טוב יותר, אז הוא ימשיך לגנוב משתמשים מאקספלורר, אם כי אולי בקצב איטי יותר.

פורסם

ל FF אין סיכוי בקרב הגדול, אבל לי לא איכפת, העיקר שימשיכו לפתח אותו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים