פורסם 2006 באפריל 2819 שנים השוואה מעניינת שפורסמה בפורום של אתר epiZENterhttp://www.epizenter.net/e107_plugins/forum/forum_viewtopic.php?7862.0
פורסם 2006 באפריל 2819 שנים מחבר מעניין לראות את ההבדל באיכות הסאונד של נגנים המתחרים ביניהם כמו ZVM מול אייפוד וידאו וכן גם X5\L.[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 באפריל 2919 שנים מחבר לא ציפיתי מהנגן הספציפי הזה, אבל זה לא מפתיע לראות את הנגנים של Archos מהמובילים בהשוואה.
פורסם 2006 באפריל 2919 שנים יש לי אתה ARCHOS GMINI 400 ואני חייב לציין שלא התרשמתי שהאיכות שלו טובה יותר מנגנים אחרים...
פורסם 2006 באפריל 2919 שנים מחבר כמו שהיה כתוב באתר שנתתי אליו לינק. גורם חשוב זה גם האוזניות.אם תיקח אוזניות מאוד איכותיות ותוכל לשמוע בין הנגנים, אתה תוכל להבחין בהבדל באיכות הסאונד.
פורסם 2006 באפריל 2919 שנים השאלה שלי היא אם אפשר לחבר את הנגנים האלו לרמקולים רגילים שאני מחבר לכרטיס קול..
פורסם 2006 באפריל 2919 שנים כמובן שאפשר' date=' זאת יציאת אודיו רגילה..[/quote']אבל יש שוני בין ההספק של רמקולים לבין זה של אוזניות, לא ? לא יכול להיווצר עומס ?
פורסם 2006 באפריל 2919 שנים מחבר הטבלה הזאת נראית לי מצוצה מאצבע או לחלופין מסתמכת על נתונים יבשים בלבד..קשה לכם ללחוץ על לינק ולקרוא קצת אנגלית או מה?YOT אם זה רק נראה לך אז אולי תקרא וזה לא יראה לך אלא אתה תדע לבטחה.ורק שתדע שCHIP זה אתר מאוד מכובד שעושה גם מבחני סאונד מאוד מושקעים.
פורסם 2006 באפריל 2919 שנים איזה עומס?הרמקולים שלך מחוברים לחשמל הם לא מקבלים מתח מהנגןמה הקשר ? יש את ההתנגדות שהאוזניות רגילות לקבל, ויש את ההתנגדות שהנגן מוציא, והם תואמים. לרמקולים יש התנגדות אחרת, ככה שיש הפרש אחר שיכול ליצור בעיות (וגם לשרוף את המכשיר אם אין הגנה).מישהו שמבין יכול לענות?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.