עבור לתוכן

המלצה לראוטר וכרטיס רשת אלחוטיים

Featured Replies

פורסם

תקציב-ראוטר -200-300 שח

כרטיס -100-150 (usb או רגיל ,מה עדיף ויציב יותר?)

מיועד לראוטר הנמצא בקומה ראשונה ומחשב נייח הנמצא בקומת קרקע ביחידה נפרדת עם כניסה חיצונית נפרדת-כך שהראוטר צריך לעבור דרך קיר חיצוני רגיל-

לא טרומי. (אין תשתית של בזק או כבלים ביחידהולא רוצה כבלים תקועים בקיר חיצוני)

תודה.

פורסם

מחירים של ראוטרים אלחוטיים מתחילים בקצת יותר מ350 ש"ח, ואם תרצה ראוטר יותר איכותי - כבר אפשר לטפס ל500 ש"ח.

באשר לכרטיס אלחוטי - אם הוא נמצא רק במחשב אחד כל הזמן, למחשב שלך אין USB 2 ואתה יודע איך להתקין התקני PCI- אז קח כרטיס "רגיל" - שזה בעצם כרטיס PCI שמרכיבים בתוך המחשב.

שוב - אם יש USB 2 .... אולי הייתי קונה USB במקום PCI.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה,

האם לא כדאי לקנות כרטיס רשת אלחוטי עם אנטנה לקליטה טובה יותר?

האם צריך וכדאי שכרטיס הרשת והראוטר יהיו של אותה חברה?

המטרה בכללי שיהיה ראוטר וכרטיס שיפעלו טוב ןללא ניתוקים גם מעבר לקירות חיצוניים עטופים באבן ירושלמית-האם תוכל להמליץ על מוצר

טוב במחיר סביר?

תודה.

פורסם

לכרטיס USB יש אנטנה פנימית, אבל אנטנה של כרטיס PCI כנראה יותר יעילה ממנה. כמו כן בחלק מכרטיסי הרשת האלחוטיים מסוג PCI יש "חוט מאריך" לאנטנה שמאפשר גמישות במיקום שלה - פלוס חשוב לדעתי.

כדאי, אבל לא כ"כ קריטי, שמוצרי הרשת יגיעו מאותה החברה. במוצרי MIMO וSUPER G וכו.. כבר עדיף ואפילו חיב לקנות מאותה חברה על מנת לממש את הפונקציות הייחודיות של המכשירים.

אם תוכל לפרט יותר בקשר למה שהראוטר (הסיגנל האלחוטי) צריך לעבור כדי להגיע ללקוח זה יהיה טוב...

הנתבים של 3COM כנראה יתנו לך מענה לכיסוי הטווח. הייתי גם מסתכל על נתבים של NETGEAR, אבל שם צריך לעלות במחיר כדי לקבל נתב טוב יותר.

חכה למגיבים אחרים שימליצו... אני אמרתי את דעתי.

פורסם
  • מחבר

היי,

הראוטר צריך לשמש מחשב נייח אחד באופן אלחוטי-נראה שיצטרך לעבור דרך כרטיס רשת ומודם של בזק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים