עבור לתוכן

משחקים עובדים יותר מדי מהר מה לעשות??

Featured Replies

פורסם

קניתי מחשב חדש והמשחקים עובדים אצלי מהר...יותר מידי מהר אי אפשר לשחק מה יכולה להיות הבעייה??

תתפלל שהם יעבדו מהר גם עוד עשר שנים :P

• תגובות 57
  • צפיות 5.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

נסה לבטל את אחת הליבות, בזמן שהמשחק רץ, כנס ל TASK MANAGER ע"י לחיצה על CTRL-SHIFT-ESC

תעשה כפתור ימני על המשחק ב PROCESS LIST ותעשה SET AFFINITY ותבטל שם את אחת הליבות, זה יסדר.

וברור לכם שהמשחק לא רץ מהר יותר מהבחינה של FPS, פשוט בגלל הכפול ליבה, הוא מקבל טיקים של שעון באופן לא סדיר (כל פעם מליבה אחרת), דבר שגורם ללוגיקה של המשחק להשתגע.

תודה אחי עובד מצויייייןןןןןןןןןןןןןןן

פורסם

נסה לבטל את אחת הליבות, בזמן שהמשחק רץ, כנס ל TASK MANAGER ע"י לחיצה על CTRL-SHIFT-ESC

תעשה כפתור ימני על המשחק ב PROCESS LIST ותעשה SET AFFINITY ותבטל שם את אחת הליבות, זה יסדר.

וברור לכם שהמשחק לא רץ מהר יותר מהבחינה של FPS, פשוט בגלל הכפול ליבה, הוא מקבל טיקים של שעון באופן לא סדיר (כל פעם מליבה אחרת), דבר שגורם ללוגיקה של המשחק להשתגע.

מה זה טיקים?

פורסם

מה זה טיקים?

משהו כמו פולס מחזורי מהיר מאוד, כשאתה מפעיל את המחשב, המעבד מתחיל לספור כל כמה מילי שניות, מונה של זמן שעבר, קוראים לזה טיק.

המשתנה ש OMRIJ אמר פה, פשוט גורם לזה, שבמקום לקבל את הטיקים מהמעבד, המערכת הפעלה לוקחת אותם מה SOUTHBRIDGE של הלוח אם.

פורסם

אני לא מאמין על מה אתה מתלונן :kopfpatsch:

לדעתי כל מה שאמרו לך דפוק ולא יעזור בכלל.

אני יכול להגיד לך מה לעשות בשביל לתקן את הבעיה בצורה הכי טובה והכי חכמה. כל מה שאתה צריך לעשות זה להחליף איתי מעבד :xyxthumbs::lol:

פורסם

האמתי שלא.. מ500 FPS וצפונה המשחק מתחיל להראות בSLOW MOTION...(אצלי בCS 1.6 זה ככה לפחות..)

אך הגעת ל 500 FPS ?? :silly: וחוץ מי זה שאתה מדבר על SLOW MOTION, הוא מדבר כל זה שהמשחק זז מהר מידיי, המחשב שלי יותר חזק משלו, ואין לי שום דבר ממה שהוא מתאר... אוליי רק משחקים מאוד מיושנים שהוא מנסה לשחק עלולים לעשות את התופעה הזאת.

פורסם

לנזר כנראה יש לו קונפיג מיוחד , מה שכן אני יודע שאפשר ב קאונטר להגיע ל 300 fps אז 500 כנראה גם אפשר.

פורסם

אני לא מאמין על מה אתה מתלונן :kopfpatsch:

לדעתי כל מה שאמרו לך דפוק ולא יעזור בכלל.

אני יכול להגיד לך מה לעשות בשביל לתקן את הבעיה בצורה הכי טובה והכי חכמה. כל מה שאתה צריך לעשות זה להחליף איתי מעבד :xyxthumbs::lol:

זו לא תלונה אלא בעיה אמיתית-פשוט אי אפשר לשחק במשחקים מסויימים בגלל שהם סופר מהירים

למשל ב gta אי אפשר לנהוג בגלל זה (אפשר לרוץ לצד השני של העיר תוך כמה שניות :silly:)

הסידור שהוצע פה אכן עובד

שבוע שעבר חפשתי תיקון ולבסוף מצאתי באיזה פורום דרך גוגל

בדיוק כמו שכתבו פה צריך לבטל ליבה אחת(מספר 0)

פורסם

מעניין איך זה נראה :silly:

"אפשר לרוץ לצד השני של העיר תוך כמה שניות"

פורסם

זה הגזמה, אל תקח את זה ברצינות :)

פורסם

הא?

30 שניות אתה בצד השני של העיר

על מכוניות אין מה לדבר בכלל הכל זז כל כך מהר שאי אפשר לשלוט על כלום

פורסם

הא?

30 שניות אתה בצד השני של העיר

על מכוניות אין מה לדבר בכלל הכל זז כל כך מהר שאי אפשר לשלוט על כלום

אחי, אתה לא יכול להיות רציני!!?!?!?!?!???

פורסם

זה בעיה ידועה של שני מעבדים, אין לך מה להיות מופתע

פורסם

חתיכת מעבד. אבל עדין קצת מוזר לי מה שהולך פה עם המשחקים כי מעבדים לא רמורים לדעת לשלוט בעצמם ולנצל את יכולתם במידה ההכרחית?

ואם זה מה שהמעבד הזה עושה. כבר איזה שימוש יש לו כיום שמנצל אותו וגורם לו להיות שווה את הקניה וכל הכסף?

פורסם

תגיקד מה אתה לא מבין????? זה לא שהמשחק משחק מהר כיותר FPS, זה מהר כמו שאתה לוקח את הסם הממריץ שיש בVICE CITY נראה לי (או שזה היה קוד?)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים