פורסם 2006 באפריל 2719 שנים מחבר רק בלוחות של פעם הוצאת בטריה מאפסת את הביוס לגמרי בלוחות של היום חייב גאמפר בכל אופן בבדיקה עם מד מתח גם בעומס המחשב לא יורד מלתת 12V או 5V יש פה מישהו עם ספק טוב שיכול לבדוק אצלו בתוכנה SPEED FAN אם בגרף יש עליות וירידות במתח של המעבד ? או שזה פס ישר ויציב וכן ב 12V+ ו5V+ תבדקו ותאמרו לי ?
פורסם 2006 באפריל 2719 שנים האמת אם לא היה לך מחיר טוב לספק הזה(LIBERTY) אז הייתי אומר שעדיף לך את הFSP 400W מנעה.אבל במידה ויש לך דיל טוב אז אל תחשוב פעמיים!
פורסם 2006 באפריל 2719 שנים רק בלוחות של פעם הוצאת בטריה מאפסת את הביוס לגמרי בלוחות של היום חייב גאמפר בכל אופן בבדיקה עם מד מתח גם בעומס המחשב לא יורד מלתת 12V או 5V יש פה מישהו עם ספק טוב שיכול לבדוק אצלו בתוכנה SPEED FAN אם בגרף יש עליות וירידות במתח של המעבד ? או שזה פס ישר ויציב וכן ב 12V+ ו5V+ תבדקו ותאמרו לי ? לפי דעתי התבלבלת קצת... הלוח שאני מדבר עליו הוא מלפי 6-7 שנים, רק ג'אמפר מאפס אותו. כל לוח שעבר אצלי מ-2005, התאפס עם הבטריה, לא זכור לי אחד אפילו שדרש ג'אמפר לאיפוס. איפה נימצא הגמפר הזה? בכל לוח זה שונה תבדוק ב-MANUAL של הלוח.
פורסם 2006 באפריל 2719 שנים תחליף ספק מהר,סאנשיין קומה זה חרא גנרי שלא שווה את הכסף לפני חצי שנה שרף לי את הלוח אם והמעבד,ואחריותכבר מזמן לא היתה לי,אם קונים מחשב משקיעים גם בספק לפחות HEC
פורסם 2006 באפריל 2719 שנים מחבר לפי דעתי התבלבלת קצת... הלוח שאני מדבר עליו הוא מלפי 6-7 שנים, רק ג'אמפר מאפס אותו. כל לוח שעבר אצלי מ-2005, התאפס עם הבטריה, לא זכור לי אחד אפילו שדרש ג'אמפר לאיפוס. בכל לוח זה שונה תבדוק ב-MANUAL של הלוח. אני לא מתבלבל כל הלוחות היום יש להם גאמפר לאיפוס הביוס אז אין טעם בכלל להתעסק עם בטריה !!! אפילו השם של הסנשיין קומה אומר שהוא מכניס את המחשב שלך לקומה חחח... תחליף חחח אהבתי מסכן המחשב נמצא בתרדמתתתתת RIP
פורסם 2006 באפריל 2719 שנים !!!איזה ספק היה לך ? כמה W ? איזה מחשב ? OC היה ? מה דפק לך במחשב ? חחח סליחה על העיקוב ... היה לי 550W סנשיין קומה (מן הסתם כמו שלך) שקיבלתי עם המארז שלי ואחרי חודש ההארד דיסק והכרטיס מסך התחילו לעשות בעיות, החלפתי אותם במסגרת האחריות וגם החדשים עשו את אותם בעיות (מסכים שחורים ורעשים מההארד דיסק) , אז החלפתי שוב וקניתי ספק חדש ( OCZ ) , הכל בסדר עכשיו. את הספק סנשיין שלי נתתי לחבר וזה דפק לו את ההארד דיסק שהוא קנה לפני חודש ולא, לא היה OC בכלל והטמפ' היו בסדר גמור
פורסם 2006 באפריל 2719 שנים מחבר חחח גנוב אחי היה לספק מאוורר מאחורה ומקדימה ?או רק מאוורר אחד ?כי התעסקתי עם מלא ספקי סאנשיין קומה ולא קרה לי ככה עוד ב"ה ...זה כנראה מעליות מתח וירידות קריטיות אצלכם במרכז ...
פורסם 2006 באפריל 2719 שנים אני לא מתבלבל כל הלוחות היום יש להם גאמפר לאיפוס הביוסאז אין טעם בכלל להתעסק עם בטריה !!!מוזר.בלוח שלי לסוקט 754 (די חדש, סה"כ 2-3 שנים), אין בכלל ג'אמפר...רק עם הבטריה אני מאפס אותו וככה גם כתוב ב-MANUAL.
פורסם 2006 באפריל 2719 שנים העיקר שעובד. ד"א, גם לי היה ספק שלהם והוא היה על הפנים. לא, הוא לא שרף לי את המחשב. אבל הוא אכן "לא סחב" ברגע שהוספתי מעבר לכונן קשיח אחד (ואני מדבר על מחשב תקני לחלוטין- לוח, מעבד, 9550, צורב וכרטיס טלווזיה).
פורסם 2006 באפריל 2819 שנים חחח גנוב אחי היה לספק מאוורר מאחורה ומקדימה ? או רק מאוורר אחד ? כי התעסקתי עם מלא ספקי סאנשיין קומה ולא קרה לי ככה עוד ב"ה ... זה כנראה מעליות מתח וירידות קריטיות אצלכם במרכז ... היה לו מאוורר רק מאחורה .... :
פורסם 2006 באפריל 2819 שנים מחבר זהו שלי יש תדגם עם 2 מאווררים הדגם שלך ישן יותר וכבר אמרתי שמאז שיש להם 2מאווררים הם מצליחים לגוע פחותבכל אופן יש מאוד חוסר יציבות גם אצלי שאני מוסיף נגיד מאוורר לקבל של הכרטיס מסךקורה לפעמים שאני מדליק מחשב ואז אומר לי הכרטיס מסך שלא חיברתי אליו תמולקסאו שאם אני מחבר רכיב חשמלי באמצע העבודהאז הדיסק קשיח שיש לי במחשב קורס "טאק" בום חחח ואז נכבה המחשבמה שהצלחתי לעשות עם אותו ספק במחשב הישן שלא היה צורך חשמל כמו זה כמובן ...ככה שאני מאמין שאני אקנה ב"ה השבוע הקרוב ספק 400W של אנרמקס ליברטי מוזר.בלוח שלי לסוקט 754 (די חדש, סה"כ 2-3 שנים), אין בכלל ג'אמפר...רק עם הבטריה אני מאפס אותו וככה גם כתוב ב-MANUAL.אחי אמרתי כל הלוחות היוםסוקט 754 זה עתיק, ואולי יש היום רק לסמפרון של AMDוחוץ מזה תמיד יש יוצא מן הכללאיזה חברה יש לך נשמע לוח מעפן ביותר ...כי אני יכול לאמר לך שלכל המותגים יש גאמפר לאיפוס זה חובה על לוח אם מכובד !
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.