פורסם 2006 באפריל 2619 שנים ב"ה שלום חברים השאלה פשוטה היא אני חושב הרבה זמן מאז קניתי תמחשב אם כדאי לי להשקיע 400 שח על הספק כח הזה http://www.cd-log.co.il/products.asp?pcid=27&pcsid=139&p=1&pid=1224 הוא מרשים ומוצא חן בעיני ובעיקר חזק ! פשוט יש לי כבר ספק והיה גם לפני הקניה של המחשב והכל עובד לי יציב איתו אז לא כדאי לחכות שישרף הספק או משהו כזה ? או למחשב הבא שכבר ספק הזה לא יחזיק לי אותו בכלל ? כי 400 שח עדיין אפשר לקנות בהם עוד דיסק של 160GB
פורסם 2006 באפריל 2619 שנים אכן הוא ספק הרבה יותר טוב מהסאנשיין....ושאלה?!? איפה אתה משיג אותו ב400 שקל?!?!?!
פורסם 2006 באפריל 2619 שנים מחבר אכן הוא ספק הרבה יותר טוב מהסאנשיין.... ושאלה?!? איפה אתה משיג אותו ב400 שקל?!?!?! יותר טוב ? למה סאנשיין טוב ? הוא מפרק אותו לגורמים האנרמקס !!! link=topic=178662.msg1536981#msg1536981 date=1146086414]גבר ! מהר תחליף את הסנשיין !!!!!!! כזה ספק בדיוק דפק לי חצי מחשב !!! איזה ספק היה לך ? כמה W ? איזה מחשב ? OC היה ? מה דפק לך במחשב ? חחח
פורסם 2006 באפריל 2619 שנים אין בכלל מקום לשאלה אפילו אוגר רץ על גלגל עדיף על הספקים של סאנשיין-קומה וכן, כמו שניחשת יש לי נסיון רע מאוד עם החברה הזאת היה לי ספק בדיוק כמו שלך, עבד מצוין במשך 4 חודשים עד שהוא הרג את הלוח-אם והמעבד מזל שהאחריות הייתה בתוקף אחרת הייתי מבצע טבח במשרדים שלהם
פורסם 2006 באפריל 2619 שנים מחבר אין בכלל מקום לשאלה אפילו אוגר רץ על גלגל עדיף על הספקים של סאנשיין-קומה וכן, כמו שניחשת יש לי נסיון רע מאוד עם החברה הזאת היה לי ספק בדיוק כמו שלך, עבד מצוין במשך 4 חודשים עד שהוא הרג את הלוח-אם והמעבד מזל שהאחריות הייתה בתוקף אחרת הייתי מבצע טבח במשרדים שלהם איך הרג ? איזה מחשב איזה ספק בדיוק ? תפרטו אולייייי :-\
פורסם 2006 באפריל 2619 שנים ספק של סאנשיין 550W (לא יודע איזה דגם בדיוק, נקנה לפני שנתיים)לוח P4P800-SEמעבד P4 3.2 Northwoodכרטיס מסך FX5200 64-bitשני זכרונות Kingston 2x256דיסק קשיח Western Digital 80GBכמו שאתה רואה, מערכת שצורכת 150-200W בלחץשום אוברקלוק לא בוצע באותה תקופהועדיין הספק הגרוע קרס אחרי 4 חודשים
פורסם 2006 באפריל 2619 שנים לא....אני לא מאמין שיש לספק מייצבי מתח ושאר הירקות שיגנו על המערכת שלך כרגע שאתה עם אוברקלוק...אתה לוקח עוד יותר סיכון כי קצר חשמלי קטן בבית ואתה יכול להגיד שלום למעבד (כמובן לא בהכרח אבל תיקח סיכון?) בכל מקרה עדיין לא ענית לי על השאלה איפה אתה משיג את בספק במיחר הזה:
פורסם 2006 באפריל 2619 שנים אבל מצידי שהספק יילך לגהינםאבל המחשב עדיין בגן עדן ?נניח שהבנתי את השאלהניגשתי לחנות והם שלחו את המחשב למעבדהבירור קצר העלה שהספק ביצע פיגוע התאבדות ולקח איתו את הלוח והמעבדהחליפו לי את הרכיבים המתים ובלי לחשוב פעמיים הוספתי 500 ש"ח לספק OC'z Modstream 520W שמשרת אותי בנאמנות עד היום (גם אחרי ששידרגתי ל6800GT וזכרונות מושקין XP4400 וביצעתי אוברקלוק עצבני לכל המחשב)שורה תחתונה - מי שקונה בזול משלם ביוקר
פורסם 2006 באפריל 2619 שנים מחבר שורה תחתונה - מי שקונה בזול משלם ביוקרהבנת טובבבבבבבב חחחחחחחחולא תמיד ...יותר נכון לאמר "מי שקונה בזבל נופל חזרה לשם"ומהיבואן הספק 425 שח וכבר עכשיוה V של המעד לא יציב אבל זה בטח בגלל שהוא נע ונד לא ?
פורסם 2006 באפריל 2619 שנים נניח שהבנתי את השאלה ניגשתי לחנות והם שלחו את המחשב למעבדה בירור קצר העלה שהספק ביצע פיגוע התאבדות ולקח איתו את הלוח והמעבד החליפו לי את הרכיבים המתים ובלי לחשוב פעמיים הוספתי 500 ש"ח לספק OC'z Modstream 520W שמשרת אותי בנאמנות עד היום (גם אחרי ששידרגתי ל6800GT וזכרונות מושקין XP4400 וביצעתי אוברקלוק עצבני לכל המחשב) שורה תחתונה - מי שקונה בזול משלם ביוקר היה לי מקרה דומה לשלך (ספק ג'נרי, לא של סאנשיין), הייתה הפסקת חשמל בבית, הספק נשרף והמחשב לא פעל. לא היה לי חלפים לעשות בדיקות, הייתי חייב לתת את המחשב למעבדה (המחשב עבר בשני מעבדות), שני הטכנאים החליטו משום מה שהמעבד והלוח אם נשרפו גם כן. מחוסר ברירה האמנתי להם, בינתיים הוצאתי קצת כסף מחברת חשמל על המקרה. קצת אחרי שהמחשב היה במעבדה, לקחתי את המעבד לחבר כדי לבדוק אצלו מה איתו...התברר שהמעבד עובד...כאשר המחשב כולו היה מחובר לא הייתה תגובה אז הסקתי שהלוח אם הוא הבעיה. לפני שבוע אולי שבועיים, הזזתי ג'אמפר על הלוח אם (אחראי על ניקוי ה-CMOS, כנראה שבלוח הספציפי הזה הוצאת הסוללה לא עושה את זה)...פתאום אני מפעיל את המחשב...טראח! הכל תקין המחשב טוען את הווינדוס בלי שום בעיה. לקח: לא לסמוך על טכנאים ומעבדות בעיניים עצומות.
פורסם 2006 באפריל 2619 שנים מחבר לקח: לא לסמוך על טכנאים ומעבדות בעיניים עצומות.וואלההה חחחחחחחחאיזה טכנאים מטורללים פוףףףףףףבכל אופן הייתה בודק מההתחלה מוציא מחשמל מוציא בטריה ומאפס ביוס אם לא הולך גם מנתק כל החלקים ומחזיק ושוב מדליק עם איפוסהרבה מקרים מסתדר ופשוט נתקע משהו בלוח איך שהוא ...
פורסם 2006 באפריל 2719 שנים וואלההה חחחחחחחחאיזה טכנאים מטורללים פוףףףףףףבכל אופן הייתה בודק מההתחלה מוציא מחשמל מוציא בטריה ומאפס ביוס אם לא הולך גם מנתק כל החלקים ומחזיק ושוב מדליק עם איפוסהרבה מקרים מסתדר ופשוט נתקע משהו בלוח איך שהוא ...כמו שרשמתי, כנראה בלוח הספציפי שהיה לי, הוצאת בטריה לא מאפסת את הביוס...רק הג'אמפר מאפס.הוצאתי המון פעמים את הבטריה והיא לא איפסה את הביוס, עד שיום אחד סתם הזזתי את הג'אמפר בלי לדעת מה אני עושה והמחשב פעל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.