פורסם 2006 באפריל 2619 שנים שלום לכולםאני צריך לבנות מפרט למישהו, מפרט די יקר למשחקים ועריכות תמונה בדו מימד בעיקר.אני צריך למצוא לוח, שתומך בכלל הטכנולוגיות החדישות- pci-e,sata2,firewire,spdif וכו', שיתמוך ב-SLI ושיהיה לAMD כלומר בתושבת 939.עד כאן הכל פשוט נכון? אז הנה הקאטש. הבחור רוצה לחבר כ-6 רכיבי IDE.. ולכן צריך לוח עם יותר מ2 סלוטים של IDE. חיפשתי וחיפשתי ולא מצאתי לוח כזה לאף חברה - dfi,gigabyte,abit,asus,msi אלו החברות בהן חיפשתי לוחות.אולי תוכלו להושיע אותי?(ד"א מצטער אם הנושא לא שייך לפורום, אשמח אם תפנו אותי למקום המתאים).
פורסם 2006 באפריל 2619 שנים פעם לפני ימי ה-SATA היו לוחות עם PATA RAID ככה שיכלת לחבר עוד 2-4 מכשיריםהיום בימי ה-SATA זה מיותראם יש לך כזאת כמות של דיסקים קשיחים פשוט תקנה מתאמים מ-IDE ל-SATA וחבר אותם ב-SATA
פורסם 2006 באפריל 2619 שנים האם הדיסקים של IDE כבר קיימים והוא רוצה לחבק אותם ללוח חדש??אם כן אז הפתרון הכי הגיוני זה:הוא יכול לקנות כרטיס PCI-IDE.כלומר בקר ל IDE-PATA ככרטיס ל PCI ושם תקבל בד"כ 4 פורטים.אחרת כדאי מאוד לקנות דיסקים SATAII ללוחות חדשים.
פורסם 2006 באפריל 2619 שנים הכי פשוט יהיה לבחור לוח ולהוסיף לו בקר IDE נוסף בכרטיס.זו ממש לא בעיה.הבעיה היא ספק שיש לו מספיק כוח ל-6 התקני IDE + כרטיסי מסך בתצורת SLI.
פורסם 2006 באפריל 2619 שנים מה קשור מפצלים עכשיו?הוא דיבר על זה שצריך ספק עם הספק גבוה בשביל כזאת כמון של חומרה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.