פורסם 2006 באפריל 2619 שנים יש לי רשת עם ראוטר אלחוטיויש עוד רשת שנקרה ל X גם עם ראוטר אלחוטיאך ניתן ליראות מה ה IP של המחשב ברשת השניה )
פורסם 2006 באפריל 2619 שנים לך למחשב ותעשה ipconfigואם אין לך גישה למחשב להריץ ipconfig כנראה שאין לך מה לנסות להתחבר אליו מרחוק...
פורסם 2006 באפריל 2619 שנים מחבר אני לא רוצה גישה וממש לא רוצה להתחבר אליו מרחוקפשוט יש שם של עוד רשת אני רוצה לדעת מה ה IP של אותו מחשב שמחובר בראוטר זה הכול
פורסם 2006 באפריל 2619 שנים מחבר טוב אני יסביר עוד פעם יש לי מחשב אחד ורשת אלחוטית ויש עוד רשת אלחוטית שאני רוצה לדעת מה ה IP של המחשב שהראוטר מחובר אלב (ומה קשור IPCONFIG לרשת מרוחקת ומוצפנת ??? )
פורסם 2006 באפריל 2619 שנים אם הראוטר לא משדר את השם של הרשת (SSID) ואם הרשת מוצפנת, אז אתה באמת חושב שתצליח לגלות מה הIP? ובכל מקרה, אם אין לך גישה לרשת הזאת, כנראה שאין לך מה לחפש שם. אז תשתדל לא לגרור את הדיון הזה למקומות שאני אאלץ לנעול אותו.
פורסם 2006 באפריל 2719 שנים מחבר אני רואה את שם הרשת (השניה)פשוט מישהו יתחבר לי לרשת ואני רוצה לפי IP לדעת עם זה הוא
פורסם 2006 באפריל 2719 שנים אני רואה את שם הרשת (השניה)פשוט מישהו יתחבר לי לרשת ואני רוצה לפי IP לדעת עם זה הוא לא תוכל לגלות לפי IP אם זה הוא :lamer: תוכל לדעת אם זה הוא רק אם תשווה את כתובת המאק של מי שהתחבר עם הכתובת שלו (במידה והוא לא עשה SPOOF).
פורסם 2006 באפריל 2719 שנים מחבר יש לי את המאק של מי שניכנס איך אני בודק מה המאק של המחשב במרוחק ומה זה SPOOF
פורסם 2006 באפריל 2819 שנים בשביל למצוא את כתובת הMAC של המחשב המרוחק תצטרך להיות באותה הרשת שבה הוא נמצא, או שהוא יעבור דרך לוג כלשהו - כמו שקרה עם הנתב שלך.מאחר והרשת האלחוטית שאתה מנסה לגשת אליה מוצפנת אתה לא יכול למצוא אותו בעקרון.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.