עבור לתוכן

DEMO!!!!!! Ghost Recon: Advanced Warfighter

Featured Replies

פורסם

מנוע הסורס הוא מנוע עלוב מבחינה טכנ'.

לא מסכים איתך

בכ"א, שיניתי את ההדגרות ע"י עריכת הקובץ של המשחק, נראה אכן יותר טוב אבל לא משמעותית, לעומת זאת עכשיו הוא בקושי זז

חשבתי שלא תהיה לי את הבעיה הזאת כשלפני כמה חודשים קניתי כ.מסך ב 2600 שקל, אמרתי יאללה נשקיע כבר סכום מטורף אני אוכל לשחק כל משחק שהוא

במקסימיום גרפיקה והוא יטוס כמו טיל :pissed:

• תגובות 130
  • צפיות 9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אין שום סיבה לקנות כרטיס מסך High End עם פחות מ512mb כבר חצי שנה~.

פורסם

ועדיין נראה מספיק טוב גם על מחשבים ישנים.

פורסם

תגדיר נראה טוב, 99% מהיופי של HL2 זה טקסטורות מפורטות.

פורסם

גם נכון, אבל מבחינת חווית משחק זה הספיק כששאר האלמנטים היו גם TOP NOTCH. מה שמעצבן היום שבניגוד לפעם שמשחקים היו מכוונים ישר לביצועים טובים במה שהיה נחשב ל MAINSTREAM באותה תקופה, היום הם ישר מכוננים ל HIGH-END, ואח"כ מנסים להתאים את זה לפחות (באופן לא מוצלח).

כמו למשל לשחק BF2 באופן סביר, צריך מפלצת של מחשב (יחסית למתי שזה יצא), עם הרבה זכרון, כשלי אישית לא היה מפריע לשחק את המשחק הזה על המנוע של HL2 שרץ כמו חמאה (ואני בטוח שחלק מהאיטיות נובע גם מה אי-השקעה בתכנות מצד DICE ולא בגלל אפקטים כאלו או אחרים).

פורסם

[ltr]would you mind expanding on the subject? in which way is it "pathetic" technology wise?[/ltr]

פורסם

המשחק מזכיר קצת Full Spectrum Warrior בגלל הפקודות, אומנם הן לא נוחות או נדרש זמן להסתגלות אליהם.

והמשחק פשוט כבדדד, על 800x600 עם הגדרות נמוכות זז על 15FPS עם המערכת שלי. מה שנאמר מקודם על סדרת 6XXX פשוט נכון :-\.

פורסם

המשחק הזה פשוט כבד בטירוף, לדעתי בלי הצדקה כל כך, גרפיקה לא כזאת בשמים כדי שהוא יהיה כזה כבד, אמנם מפות ענקיות אבל עדין לא מוצדק, קצת מאכזב.

פורסם

הפיזיקה מדהימה

הסביבה מתפקדת כמו במציאות, השריקות של הכדורים והפגיעות שלהם מסביב, כשכדור עובר ליד עץ הענפים שלו מושפעים מכך

הפיצוצים מדהימים...

תקחו את זה בחשבון, המשחק הזה הוא לא רק גרפיקה, אלה גם פיזיקה.

פורסם

האם הוא יעבוד לי טוב על הגדרות 1024X768 MED-HIGH?

פורסם

שכח מזה. 800X600 MED גג.

פורסם

אוקיי נחיה ונראה עוד 4 שעות המשחק אצלי.. גם 800X600 MED יהיה בסדר :)

פורסם

סיימתי את הדמו ממש אהבתי

חשבתי אולי מזה המון זמן לקנות את המשחק :x

אבל שמעתי שהוא בא עם ההגנה של ubisoft ה-starcraft

ושעם אני יקנה זה יפגע בכל שאר המשחקים החוקיים שאני משיג :x

פורסם

גם 800X600 MED יהיה בסדר :)

ת'אמת אני משחק על הגדרות כאלה והמשחק נראה לא הכי יפה, אם לא מכוער

כעיקרון ניסיתי על הגדרות גבוהות יותר אבל זה זז בצורה ששוברת פשוט את העיניים

פורסם

הפיזיקה מדהימה

הסביבה מתפקדת כמו במציאות, השריקות של הכדורים והפגיעות שלהם מסביב, כשכדור עובר ליד עץ הענפים שלו מושפעים מכך

הפיצוצים מדהימים...

תקחו את זה בחשבון, המשחק הזה הוא לא רק גרפיקה, אלה גם פיזיקה.

צודק בכל מילה, אבל אל תשכח שאצל הגיימרים המשחק נמדד בFPS ולא בעד כמה מציאותי הכדור עף ליד העצים, במילים אחרות לא מעריכים כל כך פיסיקה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים