עבור לתוכן

תוכנה לשיחזור מידע.

Featured Replies

פורסם

אני מחפש דחוף תוכנה לשיחזור מידע אחרי פירמוט.

פורסם

אי אפשר בגלל שפירמוט מוחק גם את מה שנשאר בזיכרון אם הייתה באותו ווינדוס עוד היה אפשר לשחזר מידע

פורסם
  • מחבר

כן

נוכחתי לגלות את זה בדרך הקשה

התקנתי נורטון סיסטם וורק

ולא הצלחתי :'(

פורסם

אי אפשר בגלל שפירמוט מוחק גם את מה שנשאר בזיכרון אם הייתה באותו ווינדוס עוד היה אפשר לשחזר מידע

למה אתה מקשקש סתם? למה לעזאזל אתה מדבר על נושא שאתה לא מבין בו כלום? מה קשור windows? ואם היה מותקן לו לינוקס? ידעת שאפשר לשחזר מידע גם אחרי 8 פורמטי LOW LEVEL רצופים?

מפיסטו, אם איבדת מידע במחיצת fat\fat32, כדאי לך לנסות את getdataback. זו תוכנה מעולה.

אם איבדת מידע ב-NTFS, תחשיב את עצמך בר מזל כי יש לא מעט תוכנות טובות... r-studio היא הטובה שבהן, ויש גם את getdataback ואת file scavenger.

שים לב שיש שתי גרסאות של getdataback (לשתי מערכות קבצים שונות). כמו- כן, תוכנות שונות יכולות להציל קבצים שונים. אם לא הצלחת עם תוכנה אחת, נסה עם אחרת. בשום אופן אל תכתוב אף מידע לכונן שנמחקו לך ממנו קבצים! תעבוד עם התוכנות האלה רק כשהוא מחובר כ-slave!

בהצלחה!

פורסם

כן

נוכחתי לגלות את זה בדרך הקשה

התקנתי נורטון סיסטם וורק

ולא הצלחתי :'(

norton system works זה צעצוע. ה-unerase לא באמת משחזר קבצים שנמחקו, אלא פשוט לא מוחק אותם! התוכנה הזאת עובדת רק אם אתה מתקין אותה לפני שמחקת בטעות. כשאתה מוחק קובץ, היא עדיין שומרת אותו, מה שפשוט מוביל לזה שלא מתפנה לך מקום בדיסק הקשיח. ככה זה כבר שנים, וככה זה בנורטון אנטיוירוס 2003, וזה אחד הדברים הכי אידיוטיים שיש.

פורסם
  • מחבר

הוא על SLAVE

אבל התקנתי עליו את הדמו של UT כבר :-\

חשבתי שזה כבר אבוד

בכל מקרה אני אנסה

ותודה!!

פורסם

הוא על SLAVE

אבל התקנתי עליו את הדמו של UT כבר :-\

חשבתי שזה כבר אבוד

בכל מקרה אני אנסה

ותודה!!

יש עדיין סיכוי לשחזר את השאר, ולפעמים גם את המידע שלכאורה "כתבת עליו". אני באמת ממליץ לנסות.

פורסם
  • מחבר

אני עכשיו מריץ בדיקה שלו אני מקווה שהוא ימצא .

פורסם
  • מחבר

אחי אתה ענק!!

הצליח ! :D

למרות שנראה שאיבדתי כמה קבמצים אבל הרוב החשוב מצאתי ;D

תודה!!

אבל הוא לא נותן לי להעתיק את הקבצים שהוא שיחזר !

הוא רוצה עותק חוקי

המנייקים האלה עשו את הבקשה של הרישום ישר אחרי שאתה רואה את המידע שהוא הוציא לך ככה שאתה די בטוח תירשם :P

(בכל מקרה הסתדרתי ;D)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים