פורסם 2006 באפריל 2619 שנים היום בערב אני הולך להתקין גירסת בטא של וינדוס ויסטה מה יכול לקרות למחשב כבר?
פורסם 2006 באפריל 2619 שנים בתאכלס, שמייקרוסופט מוציאה מערכת הפעלה חדשה ישנם כל כך הרבה באגים, אז בגירסת הבטא שלה אתה יכול לתאר לעצמך מה קורה...
פורסם 2006 באפריל 2619 שנים :lol: :lol: ROFL ראיתי: להתפוצץ. נקרעתי מצחוק !! אבל לדעתי יעבוד דווקא טוב ... יכול להיות שייתקע לפעמים
פורסם 2006 באפריל 2719 שנים סתם ירוץ לאט ומגעיל ...אם יש לך מחשב עם גיגה + זיכרון ומעבד טוב אזז יעבוד סביר ...יש עדיין מלא באגים כל גירסא יש את הבאגים שלה ...
פורסם 2006 באפריל 2719 שנים תשמע אחי תקרא לזה הרגשה לא יודע איך תקרא לזה , אבל מייקרוסופט הוכיחה שלבנות תוכנותבטוחות היא לא יודעת , עד כדי כך שאני צריך לקרוא קריאת שמע לפני שאני מתחבר לאינטרנטוההיסטוריה מלמדת שההיסטוריה חוזרת על עצמה , MARK MY WORDS
פורסם 2006 באפריל 2719 שנים או שזה סתם כי כיף להכפיש את מייקרוסופט בלי לנסות.אני ממליץ לך להינות מהלינוקוס שלך והGIMP והOPENOFFICE...אני מעדיף הרבה יותר ווינדוז OFFICE ופוטושופ.
פורסם 2006 באפריל 2719 שנים זה קשור לכל החבילה.יישומי ווינדוז מול יישומי לינוקס. אי אפשר להפריד ביניהם.
פורסם 2006 באפריל 2719 שנים או שזה סתם כי כיף להכפיש את מייקרוסופט בלי לנסות.אני ממליץ לך להינות מהלינוקוס שלך והGIMP והOPENOFFICE...אני מעדיף הרבה יותר ווינדוז OFFICE ופוטושופ. אתה מדבר אליי? יש לי ווינדווס Xp אין לי כח עכשיו להתעסק עם לינוקס , אולי שיהיה לי זמן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.