פורסם 2006 באפריל 2519 שנים אופפ... שמעתי רבות על הניהול של "ידע".. אבל enough is enough...אני מחכה יותר מחודש וכל יום מובטח לי שלמחרת המחשב ישלח.. או שהוא בהתקנה.. בזיון..
פורסם 2006 באפריל 2619 שנים אני קניתי את המיני שלי דרך גשר הזהב שהם משווקים של ידע והיה לי אותו בבית תוך יום או יומיים כשידע אמרו שיהיה אותו רק עוד חודש (קצת מוזר אבל נכון)
פורסם 2006 באפריל 2619 שנים אני לא חובב גדול של שיטת הצעקות אבל לפעמים אין ברירהפשוט תסע למשרד של ידע ותצעק עליהם קצת
פורסם 2006 באפריל 2619 שנים תפנה אל חיים2 או שריג. אני הזמנתי את המק שלי משריג והוא הגיע דיי מהר (הייתי בקבוצה הראשונה שהזמינה), לצערי לאחר ההזמנה והקבלה כבר נפלתי על אזניים ערלות.
פורסם 2006 באפריל 2619 שנים מחבר אממ.. אני לא יכול לבטל הזמנה (10% ממחיר ההזמנה..) . חבל שלא שאלתי כאן לפני, לא חשבתי לרגע שיווצר מצב כזה (היו מאוד מבטיחים בשיחה הראשונה..וד"א הייתי בח'ברה של ההזמנה הראשונה) טוב נו.. נצטרך להסתפק במחשבים של האוני' בנתיים... הזמנתי את ה-dou עם 1 ג'יג'ה.. מעניין איזה משחקים ניתן לשחק עליו.. (לא נראה לי שהגרפיקה תסחוב) אם יש למישו כוח לפרט (quake,halo,doom?) מנסיון.. שאלה: האם ניתן לחבר את המיני ל-TV פשוטה ולקרוא TEXT? (יש לי מסך מחשב.. אבל לפעמים יוצא לי להיות במקומות שאין) תודה
פורסם 2006 באפריל 2619 שנים טקסט על טלויזיה בכלליות זה דיי בעייתי כי מסך טלוויזיה פועל על רזולוציה אפסית אז מאוד קשה לקרוא משהו
פורסם 2006 באפריל 2619 שנים אם כבר ידע מחשבים אזהיה לי את העונג המפוקפק לקנות מהםאם אנסח בעדינות אז:מדובר בחבורה של דבילים, אנטיפטים, מטומטמים שמחזיקים ביד זהב אבל מתייחסים אליו כזבלהם בין הסיבות העקריות שמק לא תופס בארץזה פשוט חוויה איומה לעשות איתם עסקים ו או לקבל מהם שרות
פורסם 2006 באפריל 2719 שנים אממ.. אני לא יכול לבטל הזמנה (10% ממחיר ההזמנה..) . חבל שלא שאלתי כאן לפני, לא חשבתי לרגע שיווצר מצב כזה (היו מאוד מבטיחים בשיחה הראשונה..וד"א הייתי בח'ברה של ההזמנה הראשונה) טוב נו.. נצטרך להסתפק במחשבים של האוני' בנתיים... הזמנתי את ה-dou עם 1 ג'יג'ה.. מעניין איזה משחקים ניתן לשחק עליו.. (לא נראה לי שהגרפיקה תסחוב) אם יש למישו כוח לפרט (quake,halo,doom?) מנסיון.. שאלה: האם ניתן לחבר את המיני ל-TV פשוטה ולקרוא TEXT? (יש לי מסך מחשב.. אבל לפעמים יוצא לי להיות במקומות שאין) תודה מה זה השטויות האלה? תצעק עליהם שעה בטלפון, כמו שצריך... ואם אומרים לך תחכה, בנוסח יפה תמסור להם שאל תשלחו אותו, ואל תנסו לחייב אותי ותחסום תתשלום לידע(הוראת קבע/ויזה ונספחיה...) זה פשוט בושה שצריך לחכות למשהו יותר מחודש... ועוד שמסובבים אותך.
פורסם 2006 באפריל 2719 שנים אני דיי בטוח שיש לך עילה לבטל את ההזמנה ואם תחסום את התשלום אליהם בגלל שלא קיבלת את המוצר אין להם מה לעשות (עקרונית הם יכולים לנסות לתבוע אותך על ביטול העסקה אבל קודם כל על סכום כזה לא שווה להם שנית כל הם לא עמדו בצד שלהם של העסקה)
פורסם 2006 באפריל 3019 שנים מחבר מייזל טוייב... קיבלתי את המחשב שלי.. :yelclap: אווו.... הוא כ"כ חמוד
פורסם 2006 באפריל 3019 שנים Congrats!i remember how happy i was to get it, my girlfriend actually thought i won't talk to her anymore because i'll be too busy with the mini
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.