עבור לתוכן

לא נשכח ולא נסלח

Featured Replies

פורסם

בורג, בכמה דברים אני לא מסכים איתך...

דבר ראשון, אני חושב (בדיעבד) שטוב שהחמאס התחזק ברשות הפלסטינית. הרי כל הזמן הם היו טרוריסטים - אבל פעם הם היו דו פרצופיים, כלומר מול העולם הצטיירו כמסכנים כבושים, ובמקביל שלחו מחבלים רוצחים במטרה להרוג חפים מפשע. הדגשתי את המילה "במטרה" במיוחד למנוע משמאלנים קיצוניים וטיפשים להשוות בין זה לבין מה שצה"ל עושה בשטחים. הדגשתי קיצוניים וטיפשים, כדי להדגיש את העובדה שלא כל שמאלני הוא בהכרח קיצוני וטיפש, אלא רק אלה אשר מבצעים את ההשוואה הזאת, ולמנוע התלהמות מיותרת. בכל מקרה, השורה התחתונה היא שעליית החמאס חשפה את הפרצוף האמיתי של העם הזה שמולנו (או את הפרצוף של רובם). עובדה שהיום האמריקאים והאירופאים כבר לא מזרימים כספים באותה תדירות לרשות - וכולי תקווה שזה יישאר ככה.

דבר שני, לגבי אירן - אין לישראל את היכולת להתמודד עם זה בעצמה, מבחינה צבאית. מה שכן, צריך לעשות מאמצים לשכנע את האמריקאים ואחרים לעשות משהו בקשר לזה (רק בעירק, השכנה, יש לאמריקאים יותר צבא מאשר כל צה"ל).

דבר שלישי, סתם ניצלת את יום השואה בשביל פרופוגנדה. נכון, יש איזשהו קשר היות והשמאל ההזוי (שוב, הדגשה מאותה סיבה) מסרב לאמץ את המציאות, כשזאת טופחת על פניו פעם אחר פעם - כשם שאולי חלק מהיהודים סירבו להאמין שיושמדו בשיטתיות - ולכן לא נלחמו, עד שהיה מאוחר מדי בשביל זה. אבל הצורה שבה הצגת את הדברים, לא ממש תורמת בכיוון הזה, אלא יותר נראית כמו עוד הזדמנות לצעוק "ההתנתקות היא דבר נוראי" - וזה יצא די עלוב, אני חייב לציין...

פורסם

אני לא עשיתי השוואה בין השואה לטרנספר הכוחני שבוצע ליהודים בארץ ישראל ע"י ממשלת שרון, אלא רק הזכרתי בהקשר של הת'רד כי היום חל יום השואה והגבורה. את ההשוואה אתם כבר עשיתם בעצמכם, והדבר מראה כי בתוך תוככם אתם סבורים כי יש מקום להשוואה.

לא

בסה"כ כתבת "בהקשר של יום השואה והגבורה שחל היום, אני רוצה להזכיר את פינוי רצועת עזה וצפון השומרון ע"י צה"ל"

נ.ב.

ביקשתי שתחסכו ממני את הטפות המוסר.

ביקשת, אבל אני לא ממש שואל אותך.

התר'ד הזה הוא כ"כ נמוך

רק מח מעוות יכול לעשות השוואה בין השואה לפינוי עזה.

אני מבין שאתה רואה את הפינוי בתור טרגדיה

אבל תחשוב קצת לפני שאתה שולח את הידיים למקלדת

אתה היחיד שגורם לזילות השואה.

פורסם

מה הקשר למינימייזר?

אף אחד לא הזכיר אותו, וזה דיי ברור שהוא כתב בציניות.

אני עוד לא הבנתי כלפי מי התגובה שלך?

???

זה עונה לך על השאלה?

« שינוי אחרון: היום בשעה 11:25:26 על ידי Bilbo »

פורסם

אני לא עשיתי השוואה בין השואה לטרנספר הכוחני שבוצע ליהודים בארץ ישראל ע"י ממשלת שרון, אלא רק הזכרתי בהקשר של הת'רד כי היום חל יום השואה והגבורה. את ההשוואה אתם כבר עשיתם בעצמכם, והדבר מראה כי בתוך תוככם אתם סבורים כי יש מקום להשוואה.

אני לא מכחיש את השואה ולא מקטין במימדיה. מי שמכחיש אפשרות של שואה שניה אלה המנהיגים שלנו, וביניהם הרמטכ"ל דן חלוץ, שלא סבורים כי החמאס, החיזבאללה ואל-קאעידה מהווים איום קיומי על מדינת ישראל, ולא ממהרים לפעול באופן החלטי ונחוש כנגד תוכנית הגרעין השטנית של אירן המאיימת למחות אותנו מעל פני האדמה, ובכך הם גורמים לזילות בצוואה שהותירו אחריהם 6 מליון הנרצחים, ומתעלמים מלקחי השואה.

נ.ב.

ביקשתי שתחסכו ממני את הטפות המוסר.

עדיף להיות מכחיש שואה מאשר להיות דביל כמוך

שמשווה את השואה ( של רצח 6 מיליון בני אדם ועוד מאות מיליוני חיילים מתי שנלחמו בנאצים )

מול פינוי של כמה מתנחלים שקיבלו פיצויים ולא חשוב איזה סכום...

יש קצת הבדל.

אתה מוציא את עצמך ומה שאתה מנסה לייצג אידיוטי

עכשיו אתה מבין למה נבחר אולמרט והעבודה והליכוד התרסקו

כי אנשים כמוך מייצגים אותם

פורסם

מישהו מוכן כבר לנעול את הדיון הלא לגיטימי הזה?

יש דרכים להביע דיעה ולצערי זאת לא אחת מהן

בורג, יכולת לפתוח דיון על ההתנתקות בלי לערב את נרצחי השואה

פורסם

באמת צריך לנעול, הת'ראד הזה פשוט לא מכובד ומבזה את יום השואה , זה לא לעניין בכלל :nono:

פורסם
  • מחבר

1.אתה עושה השווה. לא אף אחד אחר ....

אני לא עשיתי שום השוואה. רק הזכרתי את הטרנספר הנורא שבוצע ליהודים בארץ ישראל. את ההשוואה אתה כבר עשית לבד בכוחות עצמך.

2. אל תכניס לי מילים לפה. אין מקום להשוואה. נקודה .

אני לא הכנסתי לך מלים לפה. התגובה שלי לא יועדה אליך באופן ספיציפי, והעובדה שאתה רואה אותה ככזאת מעידה על מה שאתה באמת חושב.

דרך אגב, אתה הוא זה שמכניס לי מלים לפה:

1.אתה עושה השווה. לא אף אחד אחר ....

3.יופי שבקשת ... אז מה?

אז אתה יכול להגיב באופן ענייני, מבלי לרדת נמוך.

דבר ראשון, אני חושב (בדיעבד) שטוב שהחמאס התחזק ברשות הפלסטינית. הרי כל הזמן הם היו טרוריסטים - אבל פעם הם היו דו פרצופיים, כלומר מול העולם הצטיירו כמסכנים כבושים, ובמקביל שלחו מחבלים רוצחים במטרה להרוג חפים מפשע. הדגשתי את המילה "במטרה" במיוחד למנוע משמאלנים קיצוניים וטיפשים להשוות בין זה לבין מה שצה"ל עושה בשטחים. הדגשתי קיצוניים וטיפשים, כדי להדגיש את העובדה שלא כל שמאלני הוא בהכרח קיצוני וטיפש, אלא רק אלה אשר מבצעים את ההשוואה הזאת, ולמנוע התלהמות מיותרת. בכל מקרה, השורה התחתונה היא שעליית החמאס חשפה את הפרצוף האמיתי של העם הזה שמולנו (או את הפרצוף של רובם). עובדה שהיום האמריקאים והאירופאים כבר לא מזרימים כספים באותה תדירות לרשות - וכולי תקווה שזה יישאר ככה.

שוב פעם המציאות טופחת לנו על הפנים.

אנשים אומרים שזה טוב שברק הציע לפלסטינים את כל השטחים, כי בכך הוא חשף כביכול את פרצופו האמיתי של ערפאת. שטויות!

אנשים אומרים שזה טוב שהחמאס עלה לשלטון, כי עקב כך האמריקאים והאירופאים מפסיקים להעביר כספים לרשות הפלסטינית. שטויות!

כבר עכשיו ג'ק סטרואו, שר החוץ הבריטי, אומר כי הוא מוכן להכיר בממשלת החמאס ולבדוק כיצד אפשר להעביר כספים לרשות הפלסטינית דרך מצרים, וזאת מבלי שהחמאס יצטרך להכיר במדינת ישראל ומבלי שהוא יצטרך למחוק מהאמנה שלו את הסעיפים הקוראים להשמדת מדינת ישראל. בנוסף לכך, ג'ק סטרואו שולל עקרונית פעולה צבאית נגד איראן. כל זאת מכיוון שהוא מעוניין שבריטניה תקבל חוזה למכירת נשק לסעודיה.

דבר שני, לגבי אירן - אין לישראל את היכולת להתמודד עם זה בעצמה, מבחינה צבאית. מה שכן, צריך לעשות מאמצים לשכנע את האמריקאים ואחרים לעשות משהו בקשר לזה (רק בעירק, השכנה, יש לאמריקאים יותר צבא מאשר כל צה"ל).

למדינת ישראל בהחלט יש את היכולת הצבאית להסיר את האיום הגרעיני האיראני בכוחות עצמה. מה שחסר למדינת ישראל זה הרצון (=מנהיגים עם ביצים) לעשות זאת בכוחות עצמה.

הלקח שלא הפנמנו מהשואה הוא שאין לנו לסמוך אלא על עצמנו.

דבר שלישי, סתם ניצלת את יום השואה בשביל פרופוגנדה. נכון, יש איזשהו קשר היות והשמאל ההזוי (שוב, הדגשה מאותה סיבה) מסרב לאמץ את המציאות, כשזאת טופחת על פניו פעם אחר פעם - כשם שאולי חלק מהיהודים סירבו להאמין שיושמדו בשיטתיות - ולכן לא נלחמו, עד שהיה מאוחר מדי בשביל זה. אבל הצורה שבה הצגת את הדברים, לא ממש תורמת בכיוון הזה, אלא יותר נראית כמו עוד הזדמנות לצעוק "ההתנתקות היא דבר נוראי" - וזה יצא די עלוב, אני חייב לציין...

תקרא את התגובות שלי בת'רד הזה, ואת התגובות של אנשים אחרים שעושים "נו נו נו".

אתה היחיד שגורם לזילות השואה.

מי שגורם לזילות השואה הם אלה שסבורים שלא תיתכן שואה שניה.

אני אומר - לא עוד!

פינוי של כמה מתנחלים שקיבלו פיצויים ולא חשוב איזה סכום...

יש רבים מאוד שעדיין לא קיבלו פיצויים.

מישהו מוכן כבר לנעול את הדיון הלא לגיטימי הזה?

לדעתי, הדיון הזה מאוד לגיטימי, במיוחד ביום השואה והגבורה ונוכח סכנת ההשמדה של מדינת ישראל הטומנת את ראשה בחול בעוד העולם כולו מחריש.

באמת צריך לנעול, הת'ראד הזה פשוט לא מכובד ומבזה את יום השואה , זה לא לעניין בכלל :nono:

מי שמבזה את יום השואה והגבורה הם אלה שמתעלמים מהצוואה שהותירו אחריהם 6 מליון הנרצחים בשואה (כולל המשפחות של סבא וסבתא שלי משני הצדדים) - לא עוד!

פורסם

טוב בורג, ניצחת

עכשיו קח 50 שקל רד למכולת ותקנה לעצמך טאקט

פורסם

אם אפשר היה לקנות טאקט ב-50 ש"ח החיים של כולנו היו יפים יותר ::)

פורסם

אני מציע לפתוח תרדים בנושאים כמו : האם אנחנו(או העולם)למדנו את לקח השואה? או ההתנתקות- טרנספר ליהודים , איך זה קרה או משהו בסיגנון .

את התרד הזה הייתי ממליץ לסגור. BORG ,אני בטוח שאתה לא חושב שמה שקרה בשואה ניתן להשוואה למה שקרה בהתנתקות,ותאמין לי שאני יכול שעה שלמה לתת הרצאה על למה ההתנתקות היא דבר רע וכואב אבל, בלי שרציתה יצא כך שמשתמע מהודעת הפתיחה שלך שכן עשיתה השוואה

פורסם
  • מחבר

אני אמרתי שיש קשר בין הטרנספר שבוצע ליהודים, הטרנספר הבא שמתוכנן כנגד היהודים וחוסר הפעולה מול סכנת ההשמדה הצפויה למדינת ישראל לבין השואה.

הקשר הוא שאחרי השואה נשבענו לא עוד, ואילו עכשיו אנחנו מפירים את השבועה הזאת.

אני לא אחראי להודעות של ילדים מפגרים שמשווים בין גירוש של יהודים ע"י צה"ל לבין תאי הגזים בשואה.

פורסם

^^^^^

כמו שכתבתי קודם, הבנתי שלזה התכוונת, אבל אני חייב לציין שלא היית מספיק ברור, בהתחשב ברגישות של הנושא...

פורסם

שוב אני לא מבין את האנלוגיה שלך בין השואה להיום?

המדינה עם אחת הצבאות הכי חזקים ומתקדמים בעולם ( ישראל , צהל)

מול מה שהיה בשואה?

יהודים חסרי אונים בלי נשק בלי כלום נלקחו לתאי השמדה.

אני חושב שאולי כדי שתיהיה איזה שואה שניה

שאנשים כמוך יושמדו.

שיהיה שקט בעולם ופחות ספאם מיותר

של וואנבי מגניבים אז הם משווים את השואה לתנתקות

ולא מתארים אפילו מה הלך באירופה באותה תקופה :lol:

פורסם

בושה וחרפה למדינה שיש בה אנשים כמו Borg.

פשוט בושה.

אני מקווה מאוד שאתה ילד קטן ושעוד תתפקח.

פורסם

בושה.

בורג, אני מתבייש.

מתבייש בהשוואה הדמוגוגית הדבילית, הילדותית, חסרת השחר, חסרת הטעם, חסרת השכל, חסרת הרגש, חסרת הלב, חסרת הבנה בסיסית, שאתה עושה.

מתבייש מהבורות שלך.

מתבייש.

מתבייש שאתה, הופך את השואה ככלי תעמולה.

אז נכון, יש קו דמיון אחד, שגירשו אנשים מבתיהם, אבל קווי השוני כה רבים עד אינסופיים, כך שאי אפשר אפילו להתחיל להשוות.

אני נועל את הת'רד הזה, ולא מוחק אותו, משום שאני חושב שזאת צריכה להיות אנדרטה לטיפשות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים