עבור לתוכן

נפגעים ב-3 פיצוצים בדהב שבסיני...

Featured Replies

פורסם

איזה ישראלי נמצא עכשיו בסיני בערב יום השואה?

- כזה שבאמת מגיע לו.

• תגובות 31
  • צפיות 1.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ברור שלא, אבל צריך לקבוע גבול כלשהו לא? בפירוש אמרו שיש התרעה על פיגוע בסיני... רק מטומטם לא מקשיב.... בכלל, ללכת לנופש ביום השואה, מגיע להם (עוד אין בכלל מידע על ישראלים נפגעים).

לאף אחד לא "מגיע" למות בפיגוע, העובדה שהם* נפגעו, בסך הכל מחזקת את יעילותו של הטרור - דבר שאני בטוח שאתה לא חפץ בו.

* הם, אגב, יכולים להיות גם נופשים ואזרחים לא ישראלים או יהודים הנמצאים בסיני במה שנחשב להם כיום חג (לא שמחה על קיום השואה, אלא חג האביב המצרי והיום בו שוחררה סיני מידינו) או יום רגיל.

בנוסף, לא ידוע כעת על נפגעים ישראלים.

פורסם

מה זה? בא לי להגיד שמגיע להם למות, אז? לא דיברתי על אזרחים מקומיים או תיירים, הם לא מעניינים אותי, אם ישראלי נסע לנופש ביום השואה מגיע לו!!!

בינתיים אין פגועים ישראלים, אז נא להירגע.

פורסם

מה זה? בא לי להגיד שמגיע להם למות, אז? לא דיברתי על אזרחים מקומיים או תיירים, הם לא מעניינים אותי, אם ישראלי נסע לנופש ביום השואה מגיע לו!!!

מי שנופש ביום השואה בהחלט מבזה את היום הזה ואת מה שהוא מייצג, אך כל מה שמגיע לאדם כזה זו פגישה עם ניצולי שואה שירצו לו על מה שהוא בז לו כל כך, לא מגיע לו למות בפיגוע.

אדם שאומר שלישראלי כלשהו כן מגיע להירצח בדרך נוראית זו, לו מגיע להיפגש עם מספר משפחות שכולות שירצו לו על מה שהוא מתייחס לכאל פעולת גמול בלבד.

פורסם

אני לא אמרתי שסתם מגיע לו למות, אבל בחיית, אם יגידו לך שאם תלך למקום X יהיה שם פיגוע, אתה תלך?

פורסם

לאיש לא מגיע למות בפיגוע, אמת, אבל את האחריות הם צריכים לקחת על עצמם כי סיני היא מקום בעל דרגת סיכון מאד אבל מאאאד גדולה ששורץ בגורמים עויינים שאין לנו שליטה עליהם, כמו שיש לנו בגבולות מדינתינו. ברגע שיש פיגוע בתוך ישראל אז ישראל לוקחת אחריות על הנפגעים, מן הסתם, כי היא כאילו נכשלה להגן עליהם והיא מפצת אותם. אני מניחה שאם אותו דבר היה קורה לישראלי בלונדון או במדריד גם אז המדינה היתה לוקחת אחריות, בין היתר כי אין על מקומות אלו התראות מיוחדות וממוקדות ושם אף אחד לא ממש שם יהודים על הכוונת וכמובן שהשלטון המקומי הוא מערבי ולא ייתן יד לארגוני טרור לבצע את זממם תוך כדי התעלמות פושעת, כמו שנעשה בסיני. סיני היא אדמת הפקר לשם כל אחד שרוצה יכול להגיע ולעשות כל העולה על רוחו, גם להוריד מלון עם עשרות ק"ג של חומר נפץ.

ובאמת, איזה ישראלי נוסע לנופש ביום השואה? המכוער ביותר כנראה...

פורסם

אני לא אמרתי שסתם מגיע לו למות, אבל בחיית, אם יגידו לך שאם תלך למקום X יהיה שם פיגוע, אתה תלך?

כמובן שלא, אבל זו לא הנקודה.

אתה אמרת שמי שנופש ביום השואה מגיע לו למות בפיגוע, לא אמרת שמי שנופש במקום מסוכן עליו לקחת אחריות על ההשלכות האפשריות.

פורסם

אוי בחייך x-dude, מספיק לזיין את השכל. ההתרעות של המטה ללוחמה בטרור לא ממוקדות - לא במיקום ולא בעיתוי - ולרוב הן אף מתבדות. למעשה, התרעת המסע העדכנית ביותר שנוגעת לדבר פורסמה לפני חודשיים, והיא התרעה כללית בלבד לגבי ביקור בכל מדינות ערב השכנות, כך שלא הייתה שום התרעה ממוקדת ואף אחד לא ידע שיהיה שם פיגוע.

פורסם

ולמה לעזזל לבקר במדינות ערב שכנות? או לא שכנות? סיני במיוחד. עוד לא הבנו שקל להסתנן לשם ולעשות מה ב-ז' שלך? חוצמזה, קל מאד לחטוף שם צהבת מהאוכל ושאר דברים מלוכלכים.

פורסם

בן אדם אתה צריך פסיכיאטר דחוף לאף יהודי אפילו אם הוא לא מכבד את יום הזיכרון לא מגיע למות או להיפגע

פורסם

ולמה לעזזל לבקר במדינות ערב שכנות? או לא שכנות? סיני במיוחד. עוד לא הבנו שקל להסתנן לשם ולעשות מה ב-ז' שלך? חוצמזה, קל מאד לחטוף שם צהבת מהאוכל ושאר דברים מלוכלכים.

בזמן הנוכחי, אני חייב להגיד שאת צודקת במאה אחוז, אבל צריך לזכור שמצרים היא מדינה ידידותית להפליא לתיירים ישראלים ושהיא מהווה חלופה קרובה וזולה לחופשה באתרים אחרים. בנוסף, מצרים היא ארץ יפיפיה וסיני הינו מקום קסום ומדהים.

פורסם

ובאמת, איזה ישראלי נוסע לנופש ביום השואה? המכוער ביותר כנראה...

ערבי...

מקווה שאין נפגעים ישראלים בכל מקרה.

לאף אחד לא מגיע למות (חוץ מלבוגדים, לנאצים, לעוזריהם, למכחישי השואה, לרוצחים, אנסים...)

אגב,

לנסוע למדינות ערב בתקופה משוגעת זאת (ומממ... ב60 שנה האחרונות) זה קצת כמו לטמון את הראש בחול

פורסם

בן אדם אתה צריך פסיכיאטר דחוף לאף יהודי אפילו אם הוא לא מכבד את יום הזיכרון לא מגיע למות או להיפגע

אה, וללא יהודי מגיע? כי כנראה בפיגועים האלו רוב הנפגעים יהיו תיירים מהולנד או משהו כזה...

בזמן הנוכחי, אני חייב להגיד שאת צודקת במאה אחוז, אבל צריך לזכור שמצרים היא מדינה ידידותית להפליא לתיירים ישראלים ושהיא מהווה חלופה קרובה וזולה לחופשה באתרים אחרים. בנוסף, מצרים היא ארץ יפיפיה וסיני הינו מקום קסום ומדהים.

דווקא שמעתי ממבקרים שבשנים האחרונות המצב לא כזה, ורק יותר תלונות על יחס צונן מהמקומיים ועל טיבו וטריותו של האוכל. רוצים זול? לכו לקפריסין. אני לא בדיוק מלייאנית וחייתי טוב בגרמניה וזה לא שחסר חבילות ודילים לעוד יעדים...

פורסם

אה, וללא יהודי מגיע? כי כנראה בפיגועים האלו רוב הנפגעים יהיו תיירים מהולנד או משהו כזה...

דווקא שמעתי ממבקרים שבשנים האחרונות המצב לא כזה, ורק יותר תלונות על יחס צונן מהמקומיים ועל טיבו וטריותו של האוכל. רוצים זול? לכו לקפריסין. אני לא בדיוק מלייאנית וחייתי טוב בגרמניה וזה לא שחסר חבילות ודילים לעוד יעדים...

אני נפשתי שם לפניי מספר שנים, עוד לפניי האינתיפאדה והמקום היה נפלא.

היום, כל עוד המצב עומד בעינו אני תומך בעמדתך - אף אחד לא צריך ללכת לשם.

פורסם

להולנד?

סתם...

באסה...

:pissed:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים