פורסם 2006 באפריל 2419 שנים יש ברקים בחוץ לקחתי מצלמה תפסתי כמה זה יצא הכי יפה חבל שאני לא יכול להמשיך ניגמרה הבטריה לא נגעתי במצלמה הרבה זמן פשוט [attachment deleted by admin]
פורסם 2006 באפריל 2419 שנים תמונה נחמדה ,אבל היא בהירה מידי, הגוון מאחורה מוזר (זה צולם באור יום נכון? זה יכול להסביר את זה...) והברק פשוט בצד מידי.. אבל עדיין חביב
פורסם 2006 באפריל 2419 שנים מחבר צולם לפני מספר שעות צולם במצב אוטומאטי זה יכול להסביר את זה..אני לא ממש יודע איך לצלם דברים כאלה מצאתי מדריך אבל ניגמרו לי הבטריות ככה שאני לא יכול לנסות הפעם
פורסם 2006 באפריל 2519 שנים solo53התמונה צריכה להיות גם יפה, תפיסה טובה זה לא הכל.תמונה יפה, הצבעים יכולים לקבל עריכה קטנה.אבל אחלה תפיסה, כל הכבוד.אגב- החתימה שלך ממש מפריעה לתמונה.
פורסם 2006 באפריל 2619 שנים אל תשים לב למפגרים האלה...אני לא ראיתי אותם מצליחים לתפוס משהו שקיים רק כשנייה! ועוד ישר..כל הכבוד! התמונה ממש מושלמת!
פורסם 2006 באפריל 2619 שנים אתה מאוד נחמד, סע לשלום ואלוהים לחלום.הצבע הורוד הזה בהיר מדי, הייתי מנסה להכהות אותו לראות מה יצא, תנסה אפילו invert.וכן, גם לדעתי יכולת למצוא מקום טוב יותר לחתימה.
פורסם 2006 באפריל 2719 שנים ניסיון טוב, בהצלחה בהמשך. אני לא רואה טעם להמשיך את הנושא, סתם מתלהט. חבל, באמת חבל שאתם הורסים ככה את הפורום. - ננעל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.