עבור לתוכן

משחקי אקשן טובים שיעבדו על וודו3 ופנטיום 3 450

Featured Replies

פורסם

משעמם לי בחופש, אני מחפש משחקי אקשן (לא אכפת לי קצת מיושנים/ישנים) שיעבדו על העגל שלי

פורסם

Half Life, CS, Doom ;D, UT....

אסטרטגיה יפעל טוב אצלך...

פורסם

Q3A גם כן...

פורסם
  • מחבר

חבר'ה.. אתם הולכים רחוק מידי אחורה.. הוא לא עד כדי כך גרוע

פורסם

ומה כל כך גרוע במשחקים שהצעתי?! משחקים מעולים!!! (חוץ מהדום אולי ;D)

פורסם

UT.

הוא ירוץ אצלך מצויין ב-Glide ולא תצטרך שום דבר אחר, המשחק הזה פשוט לא יכול להמאס.

ואם כן תרגיש מיצוי מסויים, יש ל-UT עשרות מודים ואלפי מפות להורדה, חלקן יותר יפות מאלה שבאו עם המשחק במקור.

אמרתי כבר שלא תצטרך שום משחק חוץ מ-UT? :smoke:

Prog.

פורסם

כבר ראיתי איך Q3A רץ על P III 500 Mhz + Voodoo 3 3K... יש מה ללכת אחורה.

דווקא יש לי חשק לחזור ולשחק ב Descent I/Doom II/Warcraft II/D.D II ועוד משחקים רבים ואיכותיים שכבר הספיקו להישכח...

פורסם
  • מחבר

קנית אותי כשאמרת Glide, ונזכרתי איזה משחק יפה זה UT.. תודה. (ובטח גם אפשר למצוא אותו מוזל איפשהו)

פורסם

בדיונון ופריק עדיין מוכרים אותו .

הוא עולה 50 ש"ח לגרסת הG.O.T.Y יחד עם הדיסק של הBonus Packs ועוד כמה בונוסים קטנים...(כמו הG.O.T.Y Chaos Mutator).

להבהרה: G.O.T.Y זה ראשי תיבות של:Game Of The Year

פורסם

קנית אותי כשאמרת Glide, ונזכרתי איזה משחק יפה זה UT.. תודה. (ובטח גם אפשר למצוא אותו מוזל איפשהו)

אפרופו Glide והמנוע של UT, אומרים ש-DeusEx משחק מעולה, לצערי לא יצא לי עדיין לשחק בו.

בקרוב אמור לצאת DeusEx2, אבל הוא בטח יוריד את ה-GTS שלי לברכיים... :-\

Prog.

פורסם

Deus Ex ענק!

וגם HL הגדול מאוד מומלץ!

פורסם

DuesEX

הוא אכן משחק מעולה,משחקיות טובה,עלילה מצוינת שניתנת לפיתוח במספר דרכים שונות...וגרפיקה מצוינת!

שווה משחק...אני שחקתי בו 3 פעמים וכל פעם התמכרתי מחדש.

פורסם

אתה כל כך מצחיק : :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: זה כרטיס כל כך גרוע אתה מעורר רחמים

פורסם

אתה יכול לשחק VIETNAM OPS 2

פורסם

אתה כל כך מצחיק : :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: זה כרטיס כל כך גרוע אתה מעורר רחמים

:lol:

האמת שאתה מעורר רחמים! זה היה אחד הכרטיסים הכי טובים בשוק (בזמנו)! ותתפלא שאחרי שנתיים הוא עדיין הריץ לי משחקים במהירות ובאיכות! זה היה באמת כרטיס מדהים וחבל ש 3DFX פשטו את הרגל!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים