פורסם 2002 בספטמבר 2323 שנים משעמם לי בחופש, אני מחפש משחקי אקשן (לא אכפת לי קצת מיושנים/ישנים) שיעבדו על העגל שלי
פורסם 2002 בספטמבר 2323 שנים UT.הוא ירוץ אצלך מצויין ב-Glide ולא תצטרך שום דבר אחר, המשחק הזה פשוט לא יכול להמאס.ואם כן תרגיש מיצוי מסויים, יש ל-UT עשרות מודים ואלפי מפות להורדה, חלקן יותר יפות מאלה שבאו עם המשחק במקור.אמרתי כבר שלא תצטרך שום משחק חוץ מ-UT? :smoke:Prog.
פורסם 2002 בספטמבר 2323 שנים כבר ראיתי איך Q3A רץ על P III 500 Mhz + Voodoo 3 3K... יש מה ללכת אחורה.דווקא יש לי חשק לחזור ולשחק ב Descent I/Doom II/Warcraft II/D.D II ועוד משחקים רבים ואיכותיים שכבר הספיקו להישכח...
פורסם 2002 בספטמבר 2323 שנים מחבר קנית אותי כשאמרת Glide, ונזכרתי איזה משחק יפה זה UT.. תודה. (ובטח גם אפשר למצוא אותו מוזל איפשהו)
פורסם 2002 בספטמבר 2323 שנים בדיונון ופריק עדיין מוכרים אותו .הוא עולה 50 ש"ח לגרסת הG.O.T.Y יחד עם הדיסק של הBonus Packs ועוד כמה בונוסים קטנים...(כמו הG.O.T.Y Chaos Mutator).להבהרה: G.O.T.Y זה ראשי תיבות של:Game Of The Year
פורסם 2002 בספטמבר 2323 שנים קנית אותי כשאמרת Glide, ונזכרתי איזה משחק יפה זה UT.. תודה. (ובטח גם אפשר למצוא אותו מוזל איפשהו)אפרופו Glide והמנוע של UT, אומרים ש-DeusEx משחק מעולה, לצערי לא יצא לי עדיין לשחק בו.בקרוב אמור לצאת DeusEx2, אבל הוא בטח יוריד את ה-GTS שלי לברכיים... :-\Prog.
פורסם 2002 בספטמבר 2423 שנים DuesEXהוא אכן משחק מעולה,משחקיות טובה,עלילה מצוינת שניתנת לפיתוח במספר דרכים שונות...וגרפיקה מצוינת!שווה משחק...אני שחקתי בו 3 פעמים וכל פעם התמכרתי מחדש.
פורסם 2002 בספטמבר 2523 שנים אתה כל כך מצחיק : :lol: :lol: :lol: זה כרטיס כל כך גרוע אתה מעורר רחמים האמת שאתה מעורר רחמים! זה היה אחד הכרטיסים הכי טובים בשוק (בזמנו)! ותתפלא שאחרי שנתיים הוא עדיין הריץ לי משחקים במהירות ובאיכות! זה היה באמת כרטיס מדהים וחבל ש 3DFX פשטו את הרגל!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.