פורסם 2006 באפריל 2319 שנים יש לי פדורה ואני רוצה להסיר אותה להתקין במקומה את ה אובונטו 1. אני יודע שהפדורה נחשבת גרסא למתחילים. האובונטו גם היא טובה למתחילים ? 2. איך אני מסיר/מפרמט את הפדורה ? 3. ההתקנה של אובונטו קשה? אפשר מדריך כלשהו להתקנת אובונטו ? תודה רבה על העזרה
פורסם 2006 באפריל 2419 שנים אובנטו היא בסדר למתחיליםופשוט בהתקנה של אובנטו תתקין על הכונן של פדורה, מדריך כבר פרסמתי פה
פורסם 2006 באפריל 2519 שנים מחבר קודם כל בקשר לתגובותיכם: 1.תודה כבר הצלחתי להתקין, זו התקנה לא קשה באמת. 2. שבחיים אבל בחיים לא תציעו לי עברית ! זה הדבר הכי מגעיל בעולם (ראיתי את זה בוינדוס והספיק לי) ועכשיו לעניין אחר... אני וחבר שלי התקנו את האובונטו ואחרי שסיימנו את ההתקנה זה עבר לנו למסך של ה log in במצב הזה אני הקשתי את השם משתמש וסיסמא ונכנסתי למערכת, הכל טוב ויפה. אבל אצלו זה היה לחצי שנייה במסך של ה log in ואז עבר ל shell (לפני שהוא הספיק לרשום שם משתמש וסיסמא) ורשם לו שיש לו בעיות של ההגדרות גרפיקה ובעיה מסוימת של ה x server ותוך כדי ההתקנה לא היה שום שלב שבו הגדרנו גרפיקה . יש למישהו מושג מה אפשר לעשות ? תודה רבה
פורסם 2006 באפריל 2519 שנים תעלה את הקבצים הבאיםcat /etc/X11/xorg.conf > xorg.confcat /var/log/Xorg.0.log > xorg.logזה יצור לך 2 קבצים xorg.conf ו .log תעלה אותם לפה
פורסם 2006 באפריל 2519 שנים מחבר תעלה את הקבצים הבאיםcat /etc/X11/xorg.conf > xorg.confcat /var/log/Xorg.0.log > xorg.logזה יצור לך 2 קבצים xorg.conf ו .log תעלה אותם לפההפלט ארוך מאוד , איך הוא יעלה אותו ? אולי אם הוא יעשה מאונט אז הוא יוכל להיכנס לקבצים האלה ואז יעלה אותם ? זה אפשרי ? איך עושים מאונט ?
פורסם 2006 באפריל 2719 שנים לא הבנתי מה הבעיה, זה יצא לך 2 קבצים פשוט תעלה אותם לאתראפשרויות נוספות -> צרף קובץ
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.