עבור לתוכן

מזוז פסק: ליברמן לא יוכל להיות שר לביטחון פנים . ביזיון???

Featured Replies

פורסם

אני רואה אתה אוהב משפטי מחץ (ע"ע בחתימה שלך)

• תגובות 183
  • צפיות 12k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

:nixweiss:

החתימה שלי זה סתם משפט שהצחיק אותי. אין לי ממש כוח לעדכן את זה.

פורסם

אל תיקח את זה קשה

דווקא סבבה :xyxthumbs:

מה שבאמת מרתיח אותי בכל הסיפור הזה, שזה באמת מראה כמה הפוליטיקה שלנו מושחתת ובקנטים, לפעמים זה נראה כאילו אין יותר תחתית לבור.

אבל מה, אין לי ארץ אחרת גם אם אדמתי בוערת כתב אהוד מנור, ומה לעשות, כל מילה בסלע

פורסם

תשמע, כל עוד ממשיכים לתפוס אותם אנחנו במצב טוב.

כאילו מה אתה חושב בשוודיה/שוויץ/גרמניה/יפאן אין שחיתות?

פורסם

זאת השוואה דבילית, מה אכפת לך מה הולך שם.

כמו ציון במבחן, זה שהאחרים קיבלו ציונים יותר גרועים מהציון הגרוע שלך, לא הופך את הציון שלך לטוב.

וגם ככה קיבלנו נכשל במדד השחיתות.

פורסם

תשמע, כל עוד ממשיכים לתפוס אותם אנחנו במצב טוב.

כאילו מה אתה חושב בשוודיה/שוויץ/גרמניה/יפאן אין שחיתות?

לתפוס את מי את המשטרה את מזוז את מי? :nixweiss:

במדינה תקינה כשלונות ופושעים לא צריכים להיות שרים בממשלה.

עוד בפעם מה זה קשור ואם את מדברת על ליברמן זה גם לא נכון הוא לא פושע וגם לא כשלון כשלון לא מקבל 10 אחוז מהכסאות בכנסת

ובכלל מי את שתשפטי אותו העם שפט אותו ונתן לו כח כלומר זה מה שחלק די גדול מהעם רוצה מי את שתפקפקי בזה

פורסם

די אם הפאן בויז של ליברמן :bash::s07:

אם אתה באמת מאמין שאדם מגיע כל כך רחוק במדינה הזאת או בכל מדינה אחרת בלי למכור איזה מכרז, לסדר איזה ג'וב, לבטל איזה דוח חניה, או אפילו לבזבז את התקציב לקשר עם הבוחר על איזה מכונת קפה או GPS אז אתה מאד אבל מאד תמים.

זה הטבע של הפוליטיקה. עד שיש כמה אנשים שבאים מכוונות טהורות כדי לעזור, המערכת בדרך כלל לועסת אותם ויורקת אותם החוצה (רייכמן, מצנע אפילו שאול יהלום שאני לא חושב שהוא לא עשה את הדברים שרשמתי למעלה, אבל עשה כמה חוקים מצוינים בדרך).

עכשיו בקשר ל

עוד בפעם מה זה קשור ואם את מדברת על ליברמן זה גם לא נכון הוא לא פושע וגם לא כשלון כשלון לא מקבל 10 אחוז מהכסאות בכנסת

ובכלל מי את שתשפתי אותו העם שפט אותו ונתן לו כח כלומר זה מה שחלק די גדול מהעם רוצה מי את שתפקפקי בזה

היופי בדמוקרטיה (לפחות כל עוד ליברמן לא קובע את זה ) הוא שכל אזרח זכאי לדעה משל עצמו ויכול להביא אותה ולהעביר ביקורת להלן פלורליזם וחופש הדיבור. VITNIR יכולה לשפוט כל אישיות ציבורית כרצונה, ומי אתה שתקבע שהיא לא יכולה? (מכיוון שVITNIR *עדין* לא אישיות ציבורית אם תאמר דברים בגנותה במקום ציבורי יש סכנה לתביעת דיבה כלשהיא).

דרך אגב בדיוק מאותה סיבה אתה מעביר ביקורת על אולמרט ופרץ שקיבלו קצת יותר קולות מליברמן.

בקשר לזה שליברמן מושחת הוא הורשה כבר בעבירה פלילית והודה והתנצל על אחרת.

הוא הגן על גרגורי לרנר שעכשיו איפשהו בפארגוואי מתחמק מהסגרה (אולי הוא כבר הוסגר) אחרי שהוא הורשה וברח מהארץ.

הוא קיבל קו אשראי של מיליון דולר בערבות של אזרח אוסטרי כלשהוא שדי נשמע עבירה על חוק מימון מפלגות

יש כמובן את כל פרשת בראון חברון.

ומקורות חוזרים ונשנים שטוענים לקשרים עם המאפייה הרוסית.

נכון הוא לא הורשה ב4 האחרונים, אבל גם אריק שרון לא הורשה בכלום. אז להגיד שליברמן ישר ושרון מושחת יהיה... צבוע ורק יראה כמה אתה פאן בוי מטורף של ליברמן.

פורסם

תמיד תהיה שחיתות בשלטון, תמיד.

אבל יש שחיתות, ויש שחיתות. מה שהולך בארץ היום כבר מאבד כל פרופורציה.

פורסם

נכון שכל אחד יכול להגיד מה שבא לו(כמעט) וזה גם כולל אותי לא? :smile1:

עכשיו לגבי זה שהוא מושחת אתה יכול להוכיח שהוא הורשה בפלילים וחלאס להיות כזה פאן בוי של מר"ץ :bash::nono: שכחתי משהוא ;)

אה כן שחכתי חד"ש

פורסם

:s07:

מה הקשר...זה שהוא לא הולך עיוור אחרי ליברמן הופך אותו להולך עיוור אחרי המפלגות השמאלניות הקיצוניות?

פורסם

נכון שכל אחד יכול להגיד מה שבא לו(כמעט) וזה גם כולל אותי לא? :smile1:

אתה יכול להגיד (כמעט)מה שאתה רוצה על אישיות ציבורית

עכשיו לגבי זה שהוא מושחת אתה יכול להוכיח שהוא הורשה בפלילים וחלאס להיות כזה פאן בוי של בל"ד -מר"ץ-תע"ל רע"ם :bash::nono: שכחתי משהוא ;)

אה כן שחכתי חד"ש

אישית הקול שלי הלך לפרץ. אני פשוט אוהב את הנבחרת של העבודה (ועדיין אני חושב שייחימוביץ קיצונית מדי ושפרץ לא מוכשר מספיק - רואה מה ההבדל בין אדם בעל דעה לפאן בוי).

אני לא אוהב את המפלגות הערביות יותר ממך (טוב אולי יותר ממך כי אתה חושב שכל הערבים הם חרא וזה בגנים שלהם - כפי שכתבת בפוסט אחר שבו 10 אנשים אמרו לך שאתה גזען ולקח לך איזה 20 הודעות לקלוט את זה), אבל אני שופט אזרח כאזרח, וכל עוד הם פה ואזרחי המדינה מגיעות להם זכויות.

אני לא פאן בוי כי אני יודע שחיים רמון ודליה איציק, ואיתן כבל ושלום שמחון, וזהבה גילאון ופואד ופרץ ושרון ויש עוד כמה - מושחתים.

הטענה שלך שליברמן לא משוחת היא משהו בין :lol: ל :screwy: ל :-\ וגורמתי לי לרצות :bash: ו :s07:, ומראה שלא איכפת לך מה ליברמן עושה, אתה עדיין תחשוב שהוא נקי מכל אשמה שדי עונה על ההגדרות של פאן בוי.

ואני יכול להגיד שליברמן הואשם בפלילים כי הוא הואשם פעמיים והורשה פעם אחת.

לעומת זאת אריאל שרון נקי.

אני לא אומר שאריאל שרון לא חף מפשע אני אומר שניתן ליספור את מספר חברי הכנסת הלא מושחתים על אצבע אחת (וגם אז יש לי תחושה שהיא תהיה אגרוף).

הניסיון שלך לרמוז שאני מצביע למפלגה שראישה נפגשו עם הנהגת החמאס הוא ניסיון עלוב פתטי וילדותי וזאת לא הפעם הראשונה שאתה מנסה להפיץ עלי שקרים.

RK, זה לא קצת מתחיל להיות מנוגד לחוקי הפורום?

פורסם

אני לא שפטתי אף אחד, דיברתי בכללי. כן, זה לא "הוגן" שנטפלו לליברמן - צרייך היה לפשוט את העור מכולם לכל הרוחות.

וכן, יש צורך להשוות כדי שנוכל להסתכל לעבר מדינות נאורות מאיתנו ולשאוף לסטנדרטים האלו לעשות דבר מה כדי להגיע אליהם - ואל תזיינו לי עכשיו שכל על מדינה צעירה ואין משאבים. בשביל קצת יושר והגינות לא צרייך נפט בגבעת-אולגה.

פורסם

ליברמן = סטלין

מה לא ברור פה ?!?

הוא גם לא מנסה להסתיר זאת !

וזאת הבעיה.

רוסיה אחת המדינות המושחתות בעולם.

ואנחנו לצערי מגרש משחקים מגניב (חממה ) לכל המפיונרים האלה.

פורסם

ואלה שמתי לב לכך שהפוסט פה נהיה רציני מידי אז אני מתנצל אם פגעתי במשהוא :hi:

לגבי ליברמן אני לא חושב שאפשר להגדיר אותי פן בוי שלו אבל אם אתה חושב שהוא מושחת תן הוכחות בענין שהוא הורשה זה נראה לי כשהוא איים על איזה ילד שהרביץ לבן שלו או מהוא כזה אני מסכים איתו לחלוטין ואני חושב שכך צריך לעשות ואןלי אפילו לתת לו מכות(לא יותר מידי ("חוסך מקלו שונא בנו"))

עכשיו יש לי קצת בעיות עם חלק מהנבחרת של ליברמן אבל עוד לא היה לנו דיון על זה כך שלא אמרתי כלום עליהם

לגבי ערבים(וכל זר אחר) כל עוד הם נאמנים למדינה ולא מהוים איום לדמוגרפיה בישראל אין לי בעיה איתם(לדוגמא הדרוזים) אבל הערבים לא עוברים פה בשני הסעיפים לכן אני חושב את מה שאני חושב

ובכלל תדע לך שבגלל דעות קדומות לדוגמא:

ליברמן = סטלין

מה לא ברור פה ?!?

הוא גם לא מנסה להסתיר זאת !

וזאת הבעיה.

רוסיה אחת המדינות המושחתות בעולם.

ואנחנו לצערי מגרש משחקים מגניב (חממה ) לכל המפיונרים האלה.

במדינה תקינה כשלונות ופושעים לא צריכים להיות שרים בממשלה.

לליברמן עושים בעיות שלאדם אחר לא היו עושים

פורסם

אז אני אחזור לטענה קודמת שלי שהתעלמת ממנה.

אתה חושב ששרון היה מושחת? ::)

והוא לא איים אלא הרביץ לילד בן 12. לא 15 או 16 - 12!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים